phpmailer in een werkend contactformulier met upload

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Tim Rigter

Tim Rigter

09/04/2011 14:21:12
Quote Anchor link
Beste lezer,

Ik ben op zoek naar iemand die phpmailer in mijn contactformulier kan zetten.
Het formulier funtioneerd al volledig, alleen ondersteund mijn hosting geen gewone mailfunctie!

* Werkzaamheden: PHPmailer integreren in bestaand script
* Graag voor een vaste redelijke prijs (ca 30 euro)

Bij interesse graag mailen naar [email protected]
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 09:48:26
 
Niels K

Niels K

09/04/2011 14:31:52
Quote Anchor link
Ik heb je een bericht verstuurd.

Niels
 
Marco Hauer

Marco Hauer

09/04/2011 21:17:40
Quote Anchor link
Het is wel knungelig als een provider php zonder mailfunctie heeft geinstalleerd, wat heb je daar nou aan?

Kun je via php een verbinding met poort 25 opbouwen?

Met andere woorden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if($socket = fsockopen('mx1.hotmail.com', 25)) {
  echo 'Poort 25 is open';
  fclose($socket);
}
else
  echo 'Poort 25 is dicht';
?>
Gewijzigd op 09/04/2011 21:44:35 door Marco Hauer
 
Tim Rigter

Tim Rigter

10/04/2011 12:24:58
Quote Anchor link
Hoi Marco,
dat ging inderdaad wel gewoon. Poort 25 is open.......
 
Marco Hauer

Marco Hauer

15/07/2011 23:00:27
Quote Anchor link
Sorry voor de late reaktie, ik heb dit topic uit het oog verloren.

Poort 25 is open? Welke provider is dat? :-D Je kunt dan gewoon mailen, zonder enige beperking! Een paradijs voor spammers :-D

Probeer het dan eens met deze functie:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
<?php
function another_mail($to,$subject,$message,$headers,$from){
    list($me,$mydomain) = split("@",$from);

    // Now look up the mail exchangers for the recipient
    list($user,$domain) = split("@",$to);
    if(!getmxrr($domain,$mx,$weight))  return FALSE;
    
    // Try them in order of lowest weight first
    array_multisort($mx,$weight);
    $success=0;
    
    foreach($mx as $host) {
        // Open an SMTP connection
        if (!$connection = @fsockopen ($host, 25, $errno, $errstr, 20)){
            echo "<br>Could not connect to $host smtp port 25 : $errno : $errstr", "<br>";
            $host = gethostbyname($host);
            if (!$connection = @fsockopen ($host, 25, $errno, $errstr, 20)){
                echo "Could not connect to $host smtp port 25 : $errno : $errstr", "<br>";
                continue;
            }
        }

        $res=@fgets($connection,256);
        if(substr($res,0,3) != "220") break;
        
        // Introduce ourselves
        fputs($connection, "HELO $_SERVER[SERVER_NAME]\r\n");
        $res=fgets($connection,256);
        if(substr($res,0,3) != "250") break;
        
        // Envelope from
        fputs($connection, "MAIL FROM:<$from>\r\n");
        $res=fgets($connection,256);
        if(substr($res,0,3) != "250") break;
        
        // Envelope to
        fputs($connection, "RCPT TO:<$to>\r\n");
        $res=fgets($connection,256);
        if(substr($res,0,3) != "250") break;
        
        // The message
        fputs($connection, "DATA\r\n");
        $res=fgets($connection,256);
        if(substr($res,0,3) != "354") break;
        
        // Send To:, From:, Subject:, other headers, blank line, message, and finish
        // with a period on its own line.

        fputs($connection, "To: $to\r\nSubject: $subject\r\n$headers\r\n\r\n$message\r\n.\r\n");
        $res=fgets($connection,256);
        if(substr($res,0,3) != "250") break;
        
        // Say bye bye
        fputs($connection,"QUIT\r\n");
        $res=fgets($connection,256);
        if(substr($res,0,3) != "221") break;
        
        // It worked! So break out of the loop which tries all the mail exchangers.
        $success=1;
        break;
    }

     // Debug for if we fall over - uncomment as desired
     print $success?"Mail sent :":"Failure: $res<br>";
     if($connection) {
        if($success==0) fputs($connection, "QUIT\r\n");
        fclose ($connection);
     }

     return $success?TRUE:FALSE;
}

?>

Je kunt ook PHPMailer gebruiken van: http://sourceforge.net/projects/phpmailer/
Deze bevat ook een 'SMTP Class', waarmee je e-mails direkt over poort 25 kunt afleveren.

Succes, voor zover dit onderwerp nog relevant is ;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.