PhpMailer overzicht

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »
D B

D B

26/09/2014 21:18:36
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een mailtje opgesteld vanuit mijn website om een overzichtje te versturen.
Dit overzicht bevat tabellen, en nu lijkt het er op dat deze tabellen telkens verkeerd worden weergegeven in de verschillende emailclients.

Nu weet ik dat het gebruik van tabellen ook verkeerd is, dus zou ik graag een oplossing zoeken die zonder tabellen werkt, maar hebben emailclients deze problemen ook met divs oid? En kan ik ook gewoon CSS meesturen?

Hoe zouden jullie dit soort overzichtjes versturen (zodat het dus ook netjes onder elkaar staat):

10:00...Team 1.........-........Team 2
11:00...Teampje 7....-......Teams 8
enz...

Alvast bedankt voor het meedenken!
Gewijzigd op 26/09/2014 21:20:22 door D B
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 12:35:53
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/09/2014 21:44:01
Quote Anchor link
Wie zegt dat tabellen voor een overzicht verkeerd zijn?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

26/09/2014 22:23:50
Quote Anchor link
tabellen zijn prima voor... het genereren van tabellen :-)

In de negentiger jaren zijn er hele webpagina's met tabellen in tabellen opgemaakt om een soort van pagina indeling te creëren. Dat is nu niet meer nodig omdat we de <div>'s hebben. Laten er nou nog aardig wat email clients zijn die nog van dezelfde tijd zijn. Tabellen is worden dus over het algemeen goed ondersteund door de emailprogramma's
Gewijzigd op 26/09/2014 22:43:43 door Frank Nietbelangrijk
 
Pipo Clown

Pipo Clown

26/09/2014 22:28:08
Quote Anchor link
Wanneer ik PHPmailer gebruik heb ik juist problemen wanneer ik DIVs gebruik voor de opmaak.

Met tabellen krijg ik het precies zo voor elkaar als ik hebben wil.
 
D B

D B

26/09/2014 23:07:36
Quote Anchor link
Humz, dat is vreemd :)

Telkens als ik een tabel gebruik krijg ik geen nette output. Soms zet hij zelfs de halve html code zichtbaar bijvoorbeeld b/> terwijl daarna het dikgedrukte dan wel ophoudt ...

Kan het eraan liggen dat de regel html code achter elkaar staan, dat hij daar misschien moeite mee heeft?

Alvast bedankt voor het meedenken!
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

27/09/2014 09:19:45
Quote Anchor link
Je gebruikt PHPmailer, begrijp ik uit je topic-titel.

D B op 26/09/2014 23:07:36:
Soms zet hij zelfs de halve html code zichtbaar bijvoorbeeld b/> terwijl daarna het dikgedrukte dan wel ophoudt ...

Lijkt me eerder dat er dan iets fout zit in je mailbericht.
Hoe ziet de broncode er uit als je de mail binnenkrijgt?

Zonder code is het voor ons wat lastig om aan te geven waar het fout gaat/kan gaan.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

27/09/2014 11:10:53
Quote Anchor link
D B op 26/09/2014 23:07:36:
Humz, dat is vreemd :)

Telkens als ik een tabel gebruik krijg ik geen nette output. Soms zet hij zelfs de halve html code zichtbaar bijvoorbeeld b/> terwijl daarna het dikgedrukte dan wel ophoudt ...


Wedden voor een biertje dat je HTML dan niet correct is?
 
D B

D B

28/09/2014 15:34:46
Quote Anchor link
Ik zal eens een voorbeeldje posten, vind het zelf namelijk ook onbegrijpelijk :)

Hier wordt mijn mail gemaakt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
<?
            $mail
= new PHPMailer();
            $mail->From = '.......';
            $mail->FromName = '..........';
            $mail->addAddress($scheidsrechtersmail);
            $mail->addReplyTo('..........','.............');
            $mail->isHTML(true);
            $mail->Subject = 'Scheidsrechtersschema ZSC Junioren';
            $mail->Body = '<html><head><title>Scheidsrechtersschema ZSC Junioren</title></head><body>';
            $mail->Body .= "Hallo ". $scheidsrechtersvoornaam[$key]. ",". "<br><br>";
            $mail->Body .= "Hierbij het Scheidsrechtersschema (Junioren) voor de komende periode:<br><br>";

            $sql0=    "    
                SELECT
                    DISTINCT w.datum,
                    DATE_FORMAT(w.datum, '%W %d %M %Y') as datum1
                FROM
                    Wedstrijden AS w
                LEFT JOIN
                    Teams AS t
                ON
                    (w.team_1 = t.team)
                WHERE
                    w.datum >= DATE_FORMAT(NOW(),'%Y-%m-%d')
                AND
                    t.leeftijd='Junioren'
                AND
                    (w.uitslag_t1 IS NULL OR w.uitslag_t1 = '')
                ORDER BY
                    w.datum ASC
            "
;
            $res0=mysql_query($sql0) or die(mysql_error());
            $kop = 0;
            while ($row0=mysql_fetch_array($res0)) {
                $daatum=$row0['datum'];
                $daatum1=ucwords($row0['datum1']);
                $mail->Body .= '<b>'. $daatum1. '</b>';
                $mail->Body .= '<table>';
                $query ="
                    SELECT
                        w.id,
                        DATE_FORMAT(w.datum, '%d-%m-%Y') as datum1,
                        TIME_FORMAT(w.tijd, '%H:%i') as tijd1,
                        w.team_1,
                        w.team_2,
                        s.naam,
                        s.veld,
                        s.kleedlokaal,
                        s.wedstrijdnr
                    FROM
                        Wedstrijden AS w
                    LEFT JOIN
                        Teams AS t
                    ON
                        (w.competitie = t.team)
                    LEFT JOIN
                        Scheidsrechter AS s
                    ON
                        (w.id = s.id)
                    WHERE
                        w.datum = '"
. $daatum. "'
                    AND
                        w.team_1 LIKE 'ZSC%'
                    AND
                        t.leeftijd = 'Junioren'
                    AND
                        (w.uitslag_t1 IS NULL OR w.uitslag_t1 = '')
                    GROUP BY
                        w.id
                    ORDER BY
                        t.volgorde,
                        w.tijd,
                        t.team
                "
;
                if ( $kop < 1 ) {
                    $mail->Body .= '<tr>';
                    $mail->Body .= '<td width="50">Tijd</td>';
                    $mail->Body .= '<td width="170">Thuis</td>';
                    $mail->Body .= '<td width="10" align="center">-</td>';
                    $mail->Body .= '<td width="170">Uit</td>';
                    $mail->Body .= '<td width="170">Scheidsrechter</td>';
                    $mail->Body .= '</tr>';
                }

                $kop = 1;
                $result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
                while ($roow = mysql_fetch_array($result)){
                    if(substr($roow['team_1'],0,3) == 'ZSC') { $team_1 = "<b>". $roow['team_1']. "</b>"; } else { $team_1 = $roow['team_1']; }
                    if(substr($roow['team_2'],0,3) == 'ZSC') { $team_2 = "<b>". $roow['team_2']. "</b>"; } else { $team_2 = $roow['team_2']; }
                    $mail->Body .= '<tr>';
                    $mail->Body .= '<td width="50" align="left">'. $roow['tijd1']. '</td>';
                    $mail->Body .= '<td width="170" align="left">'. stripcslashes($team_1). '</td>';
                    $mail->Body .= '<td width="10" align="center">-</td>';
                    $mail->Body .= '<td width="170" align="left">'. stripcslashes($team_2). '</td>';    
                    $mail->Body .= '<td width="170" align="left">'. $roow['naam']. '</td>';
                    $mail->Body .= '</tr>';
                }

                $mail->Body .= '</table>';
            }

            $mail->Body .= "<br>";
            $mail->Body .= "Als je een keer niet kunt, graag zelf ruilen.<br><br>";
            $mail->Body .= "Vriendelijke Groeten,<br><br>";
            $mail->Body .= ".......<br>";
            $mail->Body .= "Scheidsrechterscoördinator ZSC<br><br>";
            $mail->Body .= "Dit is een automatisch gegenereerd bericht.";
            $mail->Body .= "</body></html>";

            if(!$mail->send()) {
                $error .= $scheidsrechtersvoornaam[$key]. ' '. $scheidsrechtersmail. '<br>';
                $error .= 'Mail niet verzonden.<br>';
                $error .= 'Mail Fout: ' . $mail->ErrorInfo. '<br><br>';
            }

            else {
                $error .= $scheidsrechtersvoornaam[$key]. ' '. $scheidsrechtersmail. '<br>';
                $error .= 'Mail verzonden<br><br>';
            }

?>


En dit is de bron die ik in mijn mail zie:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<TR>
    <TD width=50 align=left>12:30</TD>
    <TD width=170 align=left><B>ZSC D2</B></TD>
    <TD width=10 align=center>-</TD>
    <TD width=170 align=left>Riethoven D2</TD><T align="left" width="40" d></TD>
    <TD width=170 align=left>Hier staat een Naam</TD></TR>


Zie je op de voorlaatste regel die TD klopt niet....
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

28/09/2014 22:57:14
Quote Anchor link
Ik zie het stukje
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<T align="left" width="40" d>
nergens terugkomen in jouw code hierboven.
Verder valt me op dat alle tr/td in jouw code met kleine letters worden geschreven en de waarden netjes met " In de bron van de mail is dat ook anders.
Ik weet niet of dit door PHP-mailer wordt gewijzigd.

Wat je zou kunnen proberen, om dingen uit te sluiten is om de variabelen tijdelijk te vervangen door vaste waarden. Dit om uit te sluiten dat die variabelen de oorzaak zijn van het probleem.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.