phpmailer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »
Patrick kruidbos

patrick kruidbos

10/03/2016 16:58:46
Quote Anchor link
Nou beste mensen op deze forum.

heb in middels php mailer 5.6.0 op me webserver staan.
en heb ik php.ini extension ssl geactiveerd.

Maar hoe moet deze verder ingesteld worden. en hoe kan ik zien dat het werkt.

Wie zou me daar mee kunnen helpen via team view. kijken is al genoeg.
als ik maar weet wat er verkeerd is. kom er niet verder mee.
bedoeling is een formmail naar mijn gmail account

en wat voor formmail.php heb ik nodig.

gebruik dit wampserver 2.5
Apache/2.4.9 (Win32) PHP/5.5.12 Server at nederland.serverthuis.nl Port 80
Gewijzigd op 10/03/2016 16:59:44 door Patrick kruidbos
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 08:07:21
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/03/2016 17:02:12
Quote Anchor link
Laten we het i.p.v. teamviewer maar op het forum houden. Dan kunnen anderen ook nog meekijken.
Heb je al iets aan relevante code wat we kunnen zien?
 
Patrick kruidbos

patrick kruidbos

10/03/2016 17:15:11
Quote Anchor link
heb wel een en ander gevonden op internet google. maar op een of ander manier verzend die niet en heb ik alleen maar fout meldingen in me php.

zo als dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php

require_once('../class.phpmailer.php');
//include("class.smtp.php"); // optional, gets called from within class.phpmailer.php if not already loaded

$mail             = new PHPMailer();

$body             = file_get_contents('contents.html');
$body             = eregi_replace("[\]",'',$body);

$mail->IsSMTP(); // telling the class to use SMTP
$mail->Host       = "mail.yourdomain.com"; // SMTP server
$mail->SMTPDebug  = 2;                     // enables SMTP debug information (for testing)
                                           // 1 = errors and messages
                                           // 2 = messages only

$mail->SMTPAuth   = true;                  // enable SMTP authentication
$mail->Host       = "mail.yourdomain.com"; // sets the SMTP server
$mail->Port       = 26;                    // set the SMTP port for the GMAIL server
$mail->Username   = "yourname@yourdomain"; // SMTP account username
$mail->Password   = "yourpassword";        // SMTP account password

$mail->SetFrom('[email protected]', 'First Last');

$mail->AddReplyTo("[email protected]","First Last");

$mail->Subject    = "PHPMailer Test Subject via smtp, basic with authentication";

$mail->AltBody    = "To view the message, please use an HTML compatible email viewer!"; // optional, comment out and test

$mail->MsgHTML($body);

$address = "[email protected]";
$mail->AddAddress($address, "John Doe");

$mail->AddAttachment("images/phpmailer.gif");      // attachment
$mail->AddAttachment("images/phpmailer_mini.gif"); // attachment

if(!$mail->Send()) {
  echo "Mailer Error: " . $mail->ErrorInfo;
}
else {
  echo "Message sent!";
}

    ?>

- Ariën -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 10/03/2016 17:30:19 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/03/2016 17:30:47
Quote Anchor link
Kan je wat meer over die foutmeldingen vertellen?
 
Patrick kruidbos

patrick kruidbos

10/03/2016 17:32:56
Quote Anchor link
require_once('PHPMailer/class.phpmailer.php'); //include("class.smtp.php"); // optional, gets called from within class.phpmailer.php if not already loaded $mail = new PHPMailer(); $body = file_get_contents('contents.html'); $body = eregi_replace("[\]",'',$body); $mail->IsSMTP(); // telling the class to use SMTP $mail->Host = "smtp.gmail.com"; // SMTP server $mail->SMTPDebug = 2; // enables SMTP debug information (for testing) // 1 = errors and messages // 2 = messages only $mail->SMTPAuth = true; // enable SMTP authentication $mail->Host = "smtp.gmail.com"; // sets the SMTP server $mail->Port = 465; // set the SMTP port for the GMAIL server $mail->Username = "[email protected]"; // SMTP account username $mail->Password = "......"; // SMTP account password $mail->SetFrom('[email protected]', 'First Last'); $mail->AddReplyTo("[email protected]","First Last"); $mail->Subject = "Account server"; $mail->AltBody = "To view the message, please use an HTML compatible email viewer!"; // optional, comment out and test $mail->MsgHTML($body); $address = "[email protected]"; $mail->AddAddress($address, "John Doe"); $mail->AddAttachment("images/phpmailer.gif"); // attachment $mail->AddAttachment("images/phpmailer_mini.gif"); // attachment if(!$mail->Send()) { echo "Mailer Error: " . $mail->ErrorInfo; } else { echo "Message sent!"; }
Gewijzigd op 10/03/2016 17:33:19 door patrick kruidbos
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/03/2016 17:36:58
Quote Anchor link
Dat is de code, en niet de foutmelding.

Als je dit letterlijk ziet dan:
- Heb je geen <?php en ?> om je code heen staan
- Heeft het bestand waar het in staat geen .php -extentie
- Voer je het uit via je browser via een pad op je eigen schijf, zoals file://C:\whatever\nogiets\script.php
- Ondersteund de webserver geen PHP (kleine kans)
Gewijzigd op 10/03/2016 17:37:32 door - Ariën -
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

10/03/2016 17:41:59
Quote Anchor link
Je hebt je SMTP class waarschijnlijk ook nodig.

Zoals PHPMailer zelf aangeeft is het het makkelijkste om van hun eigen autoloader gebruik te maken.

Een minimale set bestanden die je dan nodig hebt om PHPMailer te kunnen gebruiken is:
class.phpmailer.php
class.smtp.php
PHPMailerAutoload.php

Het enige wat je hoeft te requiren is PHPMailerAutoload.php - PHPMailer regelt zelf de rest.
 
Patrick kruidbos

patrick kruidbos

10/03/2016 17:44:35
Quote Anchor link
staat op de server en online.
opgeslagen als .php extensie.

of is er een makkelijke script.
heb wel als je op verzend drukt. POST - formmail.php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/03/2016 17:45:06
Quote Anchor link
Hoe voer je het script uit? Wat doe je precies?
 
Patrick kruidbos

patrick kruidbos

10/03/2016 17:48:46
Quote Anchor link
in formulie account aanvragen.

staat die als.

<p align="center"><input type="submit" value="Verzenden" name="zend"><input type="reset" value="Wissen" name="wis"></p>
<input type="hidden" name="recipient" value="[email protected]">
<input type="hidden" name="redirect" value="http://nederland.serverthuis.nl">
<input type="hidden" name="subject" value="Account_server">

dan als post - formmail.php daar staat dan script in wat class.phpmailer.php oproept
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/03/2016 17:50:41
Quote Anchor link
maar, dat is mijn vraag niet. Ik vraag me af hoe je het script uitvoert. In je formulier zie ik niks staan wat verwijst naar je formmail.php.

Verder zijn die hidden inputs nergens voor nodig.
 
Patrick kruidbos

patrick kruidbos

10/03/2016 18:05:36
Quote Anchor link
nou kijk kwa html weet ik wel een en ander. maar php, niks... ik heb dus account.php - en formmail.php
in account.php zit een hidden input "zend" dat verwijs ik naar formmail.php waar dus me e-mail en smtp en prut in staat.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/03/2016 18:07:13
Quote Anchor link
Is het niet misschien handiger om dit even aan de kant te leggen, en een basis-tutorial te gaan doen?
 
Patrick kruidbos

patrick kruidbos

10/03/2016 18:56:22
Quote Anchor link
10x naar gekeken. krijg het gewoon weg niet aan de praat. phpmailer werkt al niet eens. werk met win32

Toevoeging op 10/03/2016 19:06:56:

dit is account.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<?php

<p align="center"><b>Let op u ip word mee gezonden dit voor het controleren of u
op de black list staat. die we niet op de server willen hebben. zo als brain...</b></p>
<
form method="POST" action="formmail.php">
    <
div align="center">
        <
table border="0" width="21%" cellspacing="0" cellpadding="0">
            <
tr>
                <
td width="108">Naam:</td>
                <
td><input type="text" name="Naam" size="25"></td>
            <
/tr>
            <
tr>
                <
td width="108">E-Mail:</td>
                <
td><input type="text" name="Email" size="25"></td>
            <
/tr>
            <
tr>
                <
td width="108">Gebruikersnaam:</td>
                <
td><input type="text" name="Gebruikersnaam" size="25"></td>
            <
/tr>
            <
tr>
                <
td width="108">Wachtwoord:</td>
                <
td><input type="text" name="Wachtwoord" size="25"></td>
            <
/tr>
        <
/table>
    <
/div>
    <
p align="center"><input type="submit" value="Verzenden" name="zend"><input type="reset" value="Wissen" name="wis"></p>
<
/form>
[
code]<? } ?>

<BR><BR>

        </td>
      </tr>
    </table>
    </td>
  </tr>
</table>

</body>
?>
-tags

Toevoeging op 10/03/2016 19:25:46:

en waar moet anders de phpmailer staan ivm directory.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/03/2016 19:28:46
Quote Anchor link
HTML kan je niet zomaar in PHP-code gebruiken.

Is het niet zinvoller om eerst eens een basiscursus te doen. Want nu ben je al bezig met een slipcursus voordat je kan autorijden. Of je kan het ook laten uitbesteden, maar daar leer je niks van.
Gewijzigd op 10/03/2016 19:35:27 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.