phpmailer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »
Patrick kruidbos

patrick kruidbos

10/03/2016 16:58:46
Quote Anchor link
Nou beste mensen op deze forum.

heb in middels php mailer 5.6.0 op me webserver staan.
en heb ik php.ini extension ssl geactiveerd.

Maar hoe moet deze verder ingesteld worden. en hoe kan ik zien dat het werkt.

Wie zou me daar mee kunnen helpen via team view. kijken is al genoeg.
als ik maar weet wat er verkeerd is. kom er niet verder mee.
bedoeling is een formmail naar mijn gmail account

en wat voor formmail.php heb ik nodig.

gebruik dit wampserver 2.5
Apache/2.4.9 (Win32) PHP/5.5.12 Server at nederland.serverthuis.nl Port 80
Gewijzigd op 10/03/2016 16:59:44 door Patrick kruidbos
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 19:11:15
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/03/2016 17:02:12
Quote Anchor link
Laten we het i.p.v. teamviewer maar op het forum houden. Dan kunnen anderen ook nog meekijken.
Heb je al iets aan relevante code wat we kunnen zien?
 
Patrick kruidbos

patrick kruidbos

10/03/2016 17:15:11
Quote Anchor link
heb wel een en ander gevonden op internet google. maar op een of ander manier verzend die niet en heb ik alleen maar fout meldingen in me php.

zo als dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php

require_once('../class.phpmailer.php');
//include("class.smtp.php"); // optional, gets called from within class.phpmailer.php if not already loaded

$mail             = new PHPMailer();

$body             = file_get_contents('contents.html');
$body             = eregi_replace("[\]",'',$body);

$mail->IsSMTP(); // telling the class to use SMTP
$mail->Host       = "mail.yourdomain.com"; // SMTP server
$mail->SMTPDebug  = 2;                     // enables SMTP debug information (for testing)
                                           // 1 = errors and messages
                                           // 2 = messages only

$mail->SMTPAuth   = true;                  // enable SMTP authentication
$mail->Host       = "mail.yourdomain.com"; // sets the SMTP server
$mail->Port       = 26;                    // set the SMTP port for the GMAIL server
$mail->Username   = "yourname@yourdomain"; // SMTP account username
$mail->Password   = "yourpassword";        // SMTP account password

$mail->SetFrom('[email protected]', 'First Last');

$mail->AddReplyTo("[email protected]","First Last");

$mail->Subject    = "PHPMailer Test Subject via smtp, basic with authentication";

$mail->AltBody    = "To view the message, please use an HTML compatible email viewer!"; // optional, comment out and test

$mail->MsgHTML($body);

$address = "[email protected]";
$mail->AddAddress($address, "John Doe");

$mail->AddAttachment("images/phpmailer.gif");      // attachment
$mail->AddAttachment("images/phpmailer_mini.gif"); // attachment

if(!$mail->Send()) {
  echo "Mailer Error: " . $mail->ErrorInfo;
}
else {
  echo "Message sent!";
}

    ?>

- Ariën -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 10/03/2016 17:30:19 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/03/2016 17:30:47
Quote Anchor link
Kan je wat meer over die foutmeldingen vertellen?
 
Patrick kruidbos

patrick kruidbos

10/03/2016 17:32:56
Quote Anchor link
require_once('PHPMailer/class.phpmailer.php'); //include("class.smtp.php"); // optional, gets called from within class.phpmailer.php if not already loaded $mail = new PHPMailer(); $body = file_get_contents('contents.html'); $body = eregi_replace("[\]",'',$body); $mail->IsSMTP(); // telling the class to use SMTP $mail->Host = "smtp.gmail.com"; // SMTP server $mail->SMTPDebug = 2; // enables SMTP debug information (for testing) // 1 = errors and messages // 2 = messages only $mail->SMTPAuth = true; // enable SMTP authentication $mail->Host = "smtp.gmail.com"; // sets the SMTP server $mail->Port = 465; // set the SMTP port for the GMAIL server $mail->Username = "[email protected]"; // SMTP account username $mail->Password = "......"; // SMTP account password $mail->SetFrom('[email protected]', 'First Last'); $mail->AddReplyTo("[email protected]","First Last"); $mail->Subject = "Account server"; $mail->AltBody = "To view the message, please use an HTML compatible email viewer!"; // optional, comment out and test $mail->MsgHTML($body); $address = "[email protected]"; $mail->AddAddress($address, "John Doe"); $mail->AddAttachment("images/phpmailer.gif"); // attachment $mail->AddAttachment("images/phpmailer_mini.gif"); // attachment if(!$mail->Send()) { echo "Mailer Error: " . $mail->ErrorInfo; } else { echo "Message sent!"; }
Gewijzigd op 10/03/2016 17:33:19 door patrick kruidbos
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/03/2016 17:36:58
Quote Anchor link
Dat is de code, en niet de foutmelding.

Als je dit letterlijk ziet dan:
- Heb je geen <?php en ?> om je code heen staan
- Heeft het bestand waar het in staat geen .php -extentie
- Voer je het uit via je browser via een pad op je eigen schijf, zoals file://C:\whatever\nogiets\script.php
- Ondersteund de webserver geen PHP (kleine kans)
Gewijzigd op 10/03/2016 17:37:32 door - Ariën -
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

10/03/2016 17:41:59
Quote Anchor link
Je hebt je SMTP class waarschijnlijk ook nodig.

Zoals PHPMailer zelf aangeeft is het het makkelijkste om van hun eigen autoloader gebruik te maken.

Een minimale set bestanden die je dan nodig hebt om PHPMailer te kunnen gebruiken is:
class.phpmailer.php
class.smtp.php
PHPMailerAutoload.php

Het enige wat je hoeft te requiren is PHPMailerAutoload.php - PHPMailer regelt zelf de rest.
 
Patrick kruidbos

patrick kruidbos

10/03/2016 17:44:35
Quote Anchor link
staat op de server en online.
opgeslagen als .php extensie.

of is er een makkelijke script.
heb wel als je op verzend drukt. POST - formmail.php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/03/2016 17:45:06
Quote Anchor link
Hoe voer je het script uit? Wat doe je precies?
 
Patrick kruidbos

patrick kruidbos

10/03/2016 17:48:46
Quote Anchor link
in formulie account aanvragen.

staat die als.

<p align="center"><input type="submit" value="Verzenden" name="zend"><input type="reset" value="Wissen" name="wis"></p>
<input type="hidden" name="recipient" value="[email protected]">
<input type="hidden" name="redirect" value="http://nederland.serverthuis.nl">
<input type="hidden" name="subject" value="Account_server">

dan als post - formmail.php daar staat dan script in wat class.phpmailer.php oproept
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/03/2016 17:50:41
Quote Anchor link
maar, dat is mijn vraag niet. Ik vraag me af hoe je het script uitvoert. In je formulier zie ik niks staan wat verwijst naar je formmail.php.

Verder zijn die hidden inputs nergens voor nodig.
 
Patrick kruidbos

patrick kruidbos

10/03/2016 18:05:36
Quote Anchor link
nou kijk kwa html weet ik wel een en ander. maar php, niks... ik heb dus account.php - en formmail.php
in account.php zit een hidden input "zend" dat verwijs ik naar formmail.php waar dus me e-mail en smtp en prut in staat.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/03/2016 18:07:13
Quote Anchor link
Is het niet misschien handiger om dit even aan de kant te leggen, en een basis-tutorial te gaan doen?
 
Patrick kruidbos

patrick kruidbos

10/03/2016 18:56:22
Quote Anchor link
10x naar gekeken. krijg het gewoon weg niet aan de praat. phpmailer werkt al niet eens. werk met win32

Toevoeging op 10/03/2016 19:06:56:

dit is account.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<?php

<p align="center"><b>Let op u ip word mee gezonden dit voor het controleren of u
op de black list staat. die we niet op de server willen hebben. zo als brain...</b></p>
<
form method="POST" action="formmail.php">
    <
div align="center">
        <
table border="0" width="21%" cellspacing="0" cellpadding="0">
            <
tr>
                <
td width="108">Naam:</td>
                <
td><input type="text" name="Naam" size="25"></td>
            <
/tr>
            <
tr>
                <
td width="108">E-Mail:</td>
                <
td><input type="text" name="Email" size="25"></td>
            <
/tr>
            <
tr>
                <
td width="108">Gebruikersnaam:</td>
                <
td><input type="text" name="Gebruikersnaam" size="25"></td>
            <
/tr>
            <
tr>
                <
td width="108">Wachtwoord:</td>
                <
td><input type="text" name="Wachtwoord" size="25"></td>
            <
/tr>
        <
/table>
    <
/div>
    <
p align="center"><input type="submit" value="Verzenden" name="zend"><input type="reset" value="Wissen" name="wis"></p>
<
/form>
[
code]<? } ?>

<BR><BR>

        </td>
      </tr>
    </table>
    </td>
  </tr>
</table>

</body>
?>
-tags

Toevoeging op 10/03/2016 19:25:46:

en waar moet anders de phpmailer staan ivm directory.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/03/2016 19:28:46
Quote Anchor link
HTML kan je niet zomaar in PHP-code gebruiken.

Is het niet zinvoller om eerst eens een basiscursus te doen. Want nu ben je al bezig met een slipcursus voordat je kan autorijden. Of je kan het ook laten uitbesteden, maar daar leer je niks van.
Gewijzigd op 10/03/2016 19:35:27 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.