phpMyAdmin werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »
John de Boer

John de Boer

06/10/2005 22:08:00
Quote Anchor link
Ik heb de nieuwste phpMyAdmin (PMA) gehaald via www.phpmyadmin.net,
vervolgens heb ik exact opgevolgd wat er op http://www.websitenet.nl/artikelen/websites/pma/ vermeld staat,
$cfg['PmaAbsoluteUri'] = ''; heb ik ingesteld op http://localhost/phpMyAdmin/ en
$cfg['PmaAbsoluteUri_DisableWarning'] = FALSE; gewijzigd in TRUE.
en als ik dan in mijn browser localhost/phpMyAdmin/ run krijg ik de volgende meldingen:

Parse error: parse error, expecting `')'' in ./libraries/common.lib.php on line 329
Parse error: parse error, expecting `')'' in ./libraries/select_theme.lib.php on line 62
Fatal error: Call to undefined function: pma_setfontsizes() in G:\Inetpub\wwwroot\phpMyAdmin\index.php on line 29

Ik run PMA onder IIS 5.1, onder winxp.

Wie kan mij verder helpen?

(ik heb al zitten zoeken maar gaf me 390 zoekresultaten!)
Gewijzigd op 06/10/2005 22:34:00 door John de Boer
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 03:34:30
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2005 22:12:00
Quote Anchor link
Welke versie heb je?
 
John de Boer

John de Boer

06/10/2005 22:34:00
Quote Anchor link
Ik heb phpMyAdmin 2.6.4-pl1
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2005 22:39:00
Quote Anchor link
Ik heb 2.6.1-pl3 en die werkt perfect. (ik dacht dat ik zo ongeveer de nieuwste had) Maar aan je eerste post te zien zitten er waarschijnlijk gewoon nog foutjes in. De bekende bugs. Ik raad je eigenlijk aan om even een net iets oudere versie te proberen.
 
John de Boer

John de Boer

06/10/2005 23:45:00
Quote Anchor link
Ok, bedankt SanThe
ik zal je wijze raad maar opvolgen en een oudere (stabiele) versie nemen! :)
 
John de Boer

John de Boer

07/10/2005 23:43:00
Quote Anchor link
Ik heb versie 2.6.4-pl1 geheel verwijderd,
2.6.1-pl3 gedownload en uitgepakt...
weer de config.inc.php aangepast (zoals eerder vermeld) en als ik PMA dan op wil starten zegt die:

Parse error: parse error, expecting `')'' in ./libraries/common.lib.php on line 334

Parse error: parse error, expecting `')'' in ./libraries/select_theme.lib.php on line 62

Fatal error: Call to undefined function: pma_setfontsizes() in G:\Inetpub\wwwroot\phpMyAdmin\index.php on line 29
 
- SanThe -

- SanThe -

07/10/2005 23:59:00
Quote Anchor link
Dat vind ik behoorlijk naar voor je. Precies dezelfde soort errors. Horen die libraries niet bij phpMyAdmin maar bij php zelf?
 
Jelmer -

Jelmer -

08/10/2005 00:38:00
Quote Anchor link
En andere scripts werken wel zonder deze problemen?
Zit er een vreemd karakter in je gebruikersnaam of wachtwoord (of andere info die je moest invullen in het config-bestand) die je bent vergeten te escapen?
 
John de Boer

John de Boer

08/10/2005 21:34:00
Quote Anchor link
SanThe:
Horen die libraries niet bij phpMyAdmin maar bij php zelf?


@SanThe
Zeker horen die libraries bij PMA zelf...
als het goed is heb jij ze ook in je libraries-map

Draai jij het ook met IIS 5.1 en xp?

Jelmer:
En andere scripts werken wel zonder deze problemen?
Zit er een vreemd karakter in je gebruikersnaam of wachtwoord (of andere info die je moest invullen in het config-bestand) die je bent vergeten te escapen?


@Jelmer
Alle andere (php-)scripts werken wel naar behoren ja.
En wat bedoel je met het laatste?
Gewijzigd op 08/10/2005 21:38:00 door John de Boer
 
- SanThe -

- SanThe -

08/10/2005 22:51:00
Quote Anchor link
@John de Boer: Nee ik draai OpenBSD met Apache.
 
Jelmer -

Jelmer -

09/10/2005 09:51:00
Quote Anchor link
Misschien dat je vreemde instellingen had ingevoerd in het config-bestand die botsen met phpmyadmin's lib's.

(vreemde haakjes/tekens of per ongeluk een of andere constante.)
 
John de Boer

John de Boer

09/10/2005 21:24:00
Quote Anchor link
@SanThe
ok, niet hetzelfde systeem als mij dus...

@Jelmer
zie de 1e post:

John:
$cfg['PmaAbsoluteUri'] = ''; heb ik ingesteld op http://localhost/phpMyAdmin/ en
$cfg['PmaAbsoluteUri_DisableWarning'] = FALSE; gewijzigd in TRUE.
Gewijzigd op 09/10/2005 21:26:00 door John de Boer
 
John de Boer

John de Boer

11/10/2005 23:16:00
Quote Anchor link
maakt het niet uit waar je de volgende instellingen op hebt staan?

$cfg['Servers'][$i]['host'] = 'localhost';
$cfg['Servers'][$i]['port'] = '';
$cfg['Servers'][$i]['socket'] = '';
$cfg['Servers'][$i]['connect_type'] = 'tcp';
$cfg['Servers'][$i]['extension'] = 'mysql';
$cfg['Servers'][$i]['compress'] = FALSE;
$cfg['Servers'][$i]['controluser'] = '';
$cfg['Servers'][$i]['controlpass'] = '';
$cfg['Servers'][$i]['auth_type'] = 'config';
$cfg['Servers'][$i]['user'] = 'root';
$cfg['Servers'][$i]['password'] = '';

ik heb als auth_type ook al http geprobeerd maar gaf dezelfde meldingen.
Gewijzigd op 11/10/2005 23:18:00 door John de Boer
 
- SanThe -

- SanThe -

11/10/2005 23:40:00
Quote Anchor link
Ik neem aan dat je hierin $cfg['Servers'][$i]['password'] = '********'; wel je password hebt staan. Verder is het bij mij hetzelfde.
 
John de Boer

John de Boer

12/10/2005 00:02:00
Quote Anchor link
Ik heb nu geen wachtwoord voor root@localhost ingesteld, aangezien ik (nog) niet weet hoe ik een wachtwoord in kan stellen ervoor.

Ik meende dat het kon met iets dergelijks als:
UPDATE user SET Password = 'password'
in de table user van mysql, bij root@localhost
Gewijzigd op 12/10/2005 00:18:00 door John de Boer
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.