phpmylogon help

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »
Remy

remy

23/11/2006 21:07:00
Quote Anchor link
ik wil graag waar je username en paswoord op de homepage maar het lukt dit ik heb dit al eens geprobeerd maar dit doet het niet weet iemand nog een andere manier

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include_once("config.php");?>

<form method="post" action="login.php">
<table> ;
<tr>
<td><label for="user">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $login_username ?>
:</label></td><td><input id="user" type="text" name="user" /></td>
</tr>
<tr>
<td><label for="pass">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $login_password ?>
:</label></td><td><input id="pass" type="password" name="pass" /></td>
</tr>
<tr>
<td align="right"><input id="cookie" type="checkbox" name="cookie" value="do" style="border: 0px;" /></td><td><label for="cookie"><small>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $login_cookied ?>
</small></label></td>
</tr>
<tr>
<td></td><td><input type="submit" name="submit" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $login_login ?>
" /></td>
</tr>
</table>
<small><a href="forgotpass.php" title="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $login_forgotpass ?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $login_forgotpass ?>
</a></small>
</form>

hij geeft deze fout aan

warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at c:\program files\easyphp1-8\www\homepage.php:2) in c:\program files\easyphp1-8\www\config.php on line 5

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\program files\easyphp1-8\www\homepage.php:2) in c:\program files\easyphp1-8\www\homepage.php on line 50
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remy
 
PHP hulp

PHP hulp

01/05/2024 12:04:57
 
Remy

remy

23/11/2006 21:37:00
Quote Anchor link
kan echt niemand mij helpen
 
- -

- -

23/11/2006 21:47:00
Quote Anchor link
bumpen binnen 30 minuten? aso... gebruik ten eerste code tags. zo te zien heb je de functie header() neergezet nadat er output is verzonden. staat er letterliojk. dus laat die include pagina eens zien
 
Remy

remy

23/11/2006 22:05:00
Quote Anchor link
ok
config.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
// This config-file is created by the setup-script from PhpMyLogon
// (c) 2006 Jorik Berkepas; under the GNU GPL license


session_start();
ob_start();

// MySQL settings
$db_user    = "remyjacobs"; // MySQL username
$db_pass    = ""; // MySQL password
$db_host    = "localhost"; // MySQL host, mostly localhost
$db_db      = "mysql"; // MySQL database
$db_tbl     = "phpmylogon"; // MySQL table

// Settings

$site_url   = "/"; // URL to PhpMyLogon, / at end
$site_mail  = "[email protected]"; // Mail address website
$site_name  = "Command&conquer 3"; // Website name
$activate   = "FALSE"; // E-mail validation at registration, TRUE or FALSE
$afterlogin = "homepage.php"; // Page to go to after login
$lang       = "nl"; // Language of PhpMyLogon
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door remy
 
Eris -

Eris -

23/11/2006 22:36:00
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.