PHP-Programmeur gezocht

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Paul Lefering

Paul Lefering

21/06/2007 16:09:00
Quote Anchor link
Ons bedrijf is gevestigd in "hartje Amsterdam". Hiervoor hebben wij bewust gekozen omdat de sfeer en gezelligheid van het centrum past bij onze bedrijfscultuur.
Ons motto is "er is altijd meer", afgeleidt van "er is altijd meer te vinden" en dat is ook de conclusie van onze jarenlange ervaring op internet.

Werken bij DGN Publishers B.V. is werken in de hectische en dynamische internetbranche. DGN Publishers B.V. biedt een uitdagende werkomgeving met veel ruimte en kansen voor gemotiveerde, ondernemende mensen die passen in ons team.

MEER INFORMATIE: Bel 020-6168200 en vraag naar Paul Lefering.

Functie omschrijving:
DGN zoekt een gedreven programmeur voor het verder ontwikkelen van de thematische websites en daarachter draaiende applicaties.
Je zult nauw samenwerken met je collega’s om hoogstaande applicaties te ontwikkelen.
Daarbij ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het programmeergedeelte.
Je vertaalt gebruikersvragen naar pasklare oplossingen. Primair ben je vooral bezig als software developer.
Het komt voor dat programmeerwerkzaamheden worden uitbesteed. In dat geval verzorg je de begeleiding hiervan.
Naast de genoemde werkzaamheden maakt netwerkbeheer en het ondersteunen collega's bij voorkomende computerproblemen onderdeel uit van je takenpakket.
Flexibiliteit en stressbestendigheid beschouwen wij als vanzelfsprekend. Eigen initiatief moedigen we aan en voor goede ideeën staan we altijd open.

Overige kenmerken: afwisselend werk, prettige werksfeer en leuke collega's.

Functievereisten:
- Minimaal MBO opleiding of gelijkwaardig denk- en werkniveau
- Ervaring met xHTML, CSS, Javascript, PHP en MYSQL
- Ervaring met Linux en SBS 2003 is een pré
- Enthousiasme, gedrevenheid en betrokkenheid zijn kenmerkende eigenschappen van je
- Een goed ontwikkeld analytisch vermogen
- Zelfstandige werkhouding
- Goede communicatieve en sociale vaardigheden

Wil je werken bij DGN?
Spreekt de functie je aan en voldoe je aan de door ons gestelde eisen? Stuur dan zo snel mogelijk een brief en CV onder vermelding van kenmerk "dgn-php" via e-mail naar:
DGN Publishers BV
T.a.v. Paul Lefering
Tel. 020-616 82 00
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Paul Lefering
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.