Picture of the day

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Wouter OOP

Wouter OOP

06/10/2010 21:11:23
Quote Anchor link
Goedenavond,

Ik ben op zoek naar een "Picture of the day" script voor: http://apod.nasa.gov/apod/
Kan iemand mij op weg helpen? Ik heb wel wat met php gewerkt maar zou toch niet weten waar ik moet beginnen.



Wouter
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 01:36:19
 
Karizma Yusuf

Karizma Yusuf

07/10/2010 01:35:54
Quote Anchor link
hangt van af hoe je de picture of the day wilt maken.

gewoon een random afbeelding
zelf een selecteren
of op basis van weergaven van gisteren
 
Elio vp

Elio vp

07/10/2010 02:02:36
Quote Anchor link
Dit script doet dat..

Quote:
<script language="JavaScript">
<!--
time = new Date ();
var today = time.getDay();

document.write("<center><img alt='Foto van vandaag' SRC=dag" + today + ".jpg></center></p>");
// -->
</script>


Dan in dezelfde map waar je html/php bestand staat foto's plaatsen met benamingen "dag0.jpg t.e.m dag6.jpg".

:)
Gewijzigd op 07/10/2010 02:03:28 door Elio vp
 
Milo S

Milo S

07/10/2010 08:29:40
Quote Anchor link
Of je doet het gewoon random?
Dan kan je met php alle afbeeldingen uit een map halen random selecteren en dan itje pakken. Net zo simpel.

Alleen als je meer info geeft kunnen wij ook beter antwoorden. Zelf prefereer ik toch php :P
 
Wouter OOP

Wouter OOP

07/10/2010 10:47:08
Quote Anchor link
Ik wil graag de plaatjes van http://apod.nasa.gov/apod/astropix.html presenteren op mijn website.
Alleen, elke dag presenteren zij een nieuwe afbeelding.

Dus de plaatjes heb ik niet zelf. Het is de bedoeling dat het script het plaatje rechtstreeks van "apod" op mijn website presenteert.


Bedankt voor alle reacties!

Toevoeging op 07/10/2010 14:30:22:

Iemand nog enig idee hoe ik dit zou kunnen doen?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.