Plaatje + copyright + upload

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

07/02/2004 13:14:00
Quote Anchor link
Ik zoek een script waarbij ik een plaatje kan uploaden, en dat er dan gelijk een copyright in wordt gezet...

Is dit mogelijk??
Ik hoop het :p!
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 13:42:43
 
Arend a

Arend a

07/02/2004 14:45:00
Quote Anchor link
Ja, het is mogelijk!
 
Mitch X

Mitch X

07/02/2004 14:48:00
Quote Anchor link
Hoe dan :P Adje? Ben ook wel nieuwsgierig
 

07/02/2004 16:31:00
Quote Anchor link
Quote:
Ja, het is mogelijk!


En hoe dan -_-?
 
Arend a

Arend a

07/02/2004 16:46:00
Quote Anchor link
1) upload je plaatje, er zijn genoeg upload scripts rondhangen, ik zal daar niet meer woorden aan ontreinigen.

2) GD: http://nl3.php.net/manual/en/ref.image.php

Afhangend van het formaat maak je een gd $image:
imagecreatefromjpg
imagecreatefromgif
imagecreatefrompng

Je opent je logo:
$image2 = imagecreatefromjpg(icon);

3:

http://nl3.php.net/manual/en/function.imagecopy.php
imagecopy: je kopieerd image2 in image1, moet je even uitzoeken met coordinaten (er zijn functies die de lengte van een plaatje kunnen opzoeken)

4: imagejpg:
http://nl3.php.net/manual/en/function.imagejpeg.php
imagejpeg($image,"Bestandsnaam plaatje met logo");

Grtz,

de beknopte-weekend-adje
 
Mitch X

Mitch X

07/02/2004 18:47:00
Quote Anchor link
Sommige Adjes tog...

Grtz,

de altijd-verbaasd-over-adje Mitch :P
 

07/02/2004 19:29:00
Quote Anchor link
Hmm, ik snap er nog steedsnietecht iets van, vooral omdat ik nog niet zo goed ben in php ^_^'... :p

Heeft er niemand een kant en klaar script voor mij dat ik zo kan gebruiken?
 
Mitch X

Mitch X

07/02/2004 19:45:00
Quote Anchor link
Ga eerst ff ut uploadscript van deze site plukken:
http://www.phphulp.nl/php/tutorials/2/125
Daarna ga je de links van Adje eens lezen.
Tis hier geen scriptenfabriek :P.
(Lees anders gelijk ook andere tuts, daar heb ik alles van geleerd (En natuurlijk van Ruimtekikker, Bassie en soms-wat-maffe Adje))
Succes!
 
Arend a

Arend a

08/02/2004 13:31:00
Quote Anchor link
daarna kan je ook nog het script van http://www.phphulp.nl/php/scripts/1/115

bekijken, daar wordt ook met GD gespeeld.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.