plaatje "real time" veranderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

23/04/2004 11:02:00
Quote Anchor link
ik ben bezig met een website voor kinderen, zodat ze zelf simpel en snel een site in elkaar kunnen zetten.

nou lukt het wel behalfe dat ik functie wil maken, waarmee je dus:

een plaatje op je pc hebt en dan opent/upload, en dan op de pagina zelf weergeeft.

voordat je op submit drukt waana de pagina word gebouwd.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 17:22:16
 
FLY

FLY

23/04/2004 11:20:00
Quote Anchor link
(ik doe dit dus in php)
 
Arend a

Arend a

23/04/2004 13:17:00
Quote Anchor link
En wat is je vraag precies?
 
FLY

FLY

23/04/2004 13:21:00
Quote Anchor link
ik functie wil maken, waarmee je dus:

een plaatje op je pc hebt en dan opent/upload, en dan op de pagina zelf weergeeft.

ik zat te denken aan iets PHP_SELF maar ik kom er niet uit hoe je een plaajte meteen zichtbaar maakt op de pagina
 
Arend a

Arend a

23/04/2004 14:03:00
Quote Anchor link
En wat is je vraag precies?
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

23/04/2004 14:24:00
Quote Anchor link
Offtopic:
Dit komt me bekend voor ... ;)

Elwin
 
FLY

FLY

23/04/2004 14:24:00
Quote Anchor link
nou ik heb zeg maar dit:

echo "<img=\"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $plaatje ?>
\">\n";

maar ik weet niet hoe ik het goed krijg
Gewijzigd op 23/04/2004 14:28:00 door FLY
 
FLY

FLY

23/04/2004 14:27:00
Quote Anchor link
Quote:
Offtopic:
Dit komt me bekend voor ... ;)

Elwin


wat ?
 
FLY

FLY

23/04/2004 14:31:00
Quote Anchor link
ow ik ben zo slim :/ gewoon een ; vergeten :S

DAMN!!!

nu werkt het gedeelte maar ik wil dus dat je op een plaatje klickt dan een venster krijgt dat je een plaajte van je pc kan selecteren. (browsen dus)
dan op "openen" ramt

en dat het plaatje dan zichtbaar word op de pagina
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

23/04/2004 14:34:00
Quote Anchor link
Quote:
wat ?

Het was eigenlijk meer een reactie op Arend, maar jij mag het ook wel weten hoor.. :D

Het probleem van jouw berichten is dat je schrijft wat je wilt. Niet wat je hebt, wat de mogelijkheden zijn, wat je kan (aan programmeren), etc, etc. En daar hebben we dus niet veel aan.

Ook die snippet die je net neer gooit is niet veel waard. Weten wij veel hoe jij $plaatje gedefinieerd hebt. En daarbij lijkt het me al sowieso een vaag stukje PHP aangezien je in een echo (wat al PHP is) een opening van PHP zet...

Elwin
 
FLY

FLY

23/04/2004 15:08:00
Quote Anchor link
aha oke

nou om het dan simpel te houden

heb ik alleen me stukje source hier voor het plaatje de rest van de pagina is niet belangerijk want dat lukt me wel

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php

require("header.php");

$plaatje="plaatje.jpg";

echo "<INPUT TYPE=\"file\" ID=\"filUpload\" STYLE=\"display:none\" >  \n";
echo "<IMG SRC=\"$plaatje\" onClick=\"filUpload.click()\">\n";

require("footer.php");

?>


immidels heb ik dit werkend gekregen, ik moet er alleen nog voor zorgen dat ik het in een form zet (zodat ik PHP_SELF kan gebruiken)

of heb ik dit mis?

verder als ik dus op het plaatje klik kan ik browsen naar een bestand (plaatje dus)

maar ik kan dus niet vinden hoe je na het browsen het plaatje(dus plaatje.jpg) laat veranderen naar het nieuwe (net opgezochte) plaatje

dus zeg maar

waneer je op openen klickt dan moet $plaatje de waarde krijgen van het dat je opend

of zal dit niet werken?
Gewijzigd op 23/04/2004 15:28:00 door FLY
 
FLY

FLY

23/04/2004 15:12:00
Quote Anchor link
verder zit in header en footer eigenlijk alleen
html openen en sluiten en de body openen en sluiten

quote:
En daarbij lijkt het me al sowieso een vaag stukje PHP aangezien je in een echo (wat al PHP is) een opening van PHP zet...
________

ja ik begin eigenlijk net met php, en heb zo een cursus doorgelezen , en ben toen aan de slag gegaan, heb vroeger veel met html c++ en vba gewerkt dus vond php allemaal koek en ei en voor de hand ligend maar ik zie hier weer dat je het pas leerd als je er mee bezig bent ook al lijkt het zo veel op andere programeertalen.
____

verder dacht ik eigenlijk dat iemand anders wel een zoortgelijk stukje script zou hebben en dan die zou posten en dan zou ik er wel uit komen.
vandaar dat ik gewoon vroeg wat ik wou
Gewijzigd op 23/04/2004 15:23:00 door FLY
 
FLY

FLY

23/04/2004 15:47:00
Quote Anchor link
immidels is dit me source:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php

require("header.php");

# moet nog in form?

if (isset($_POST["upload"]))
    {

        $plaatje="plaatje2.jpg";
    }

    else $plaatje="plaatje.jpg";
    
echo "<form action=\"$PHP_SELF\" method=\"post\">";
    
echo "<INPUT TITEL=upload TYPE=\"file\" ID=\"filUpload\" STYLE=\"display:none\" >\n"; #hier moet bestand uploaden naar $plaatje #id="filupload" om te kunnen aanroepen

echo "<IMG SRC=\"$plaatje\" onClick=\"filUpload.click()\">\n"; #op plaatje klicken en "filupload" aanroepen

echo "</form>";

require("footer.php");

?>



alvast bedankt voor het lezen :D
 
Rick

Rick

23/04/2004 17:03:00
Quote Anchor link
echo "<INPUT TITEL=upload TYPE=\"file\" ID=\"filUpload\" STYLE=\"display:none\" >\n"; #hier moet bestand uploaden naar $plaatje #id="filupload" om te kunnen aanroepen

Uhm is <input type="hidden" niet makkelijker?

en wat wil je nu precies doen
de mensen een plaatje laten uploaden zodat je die direct op de pagina kan zien?

dan kan je toch gewoon heel simpel zoiets als dit doen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?
if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=='POST'){
     move_uploaded_file($_FILES["file"]["tmp_name"],'/uploads/'.$_FILES["file"]["tmp_name"]);
     echo '<img src="/uploads/'.$_FILES["file"]["tmp_name"]';
}else{
echo'

<form name="form1" id="form1" enctype="multipart/form-data" method="post" action="">
  <
input type="file" name="file" />
  <
input type="submit" name="Submit" value="Submit" />
<
/form>
';
?>


en trouwens een kleine opmerking er is ook zoiets als een edit knop, je hoeft niet constant nieuwe posts te plaatsen, het word onoverzichtelijk zo
Gewijzigd op 23/04/2004 17:16:00 door Rick
 
FLY

FLY

13/05/2004 09:09:00
Quote Anchor link
zow ik ben weer terug van vakantie, maar 2daPoint

thnx ik ga ut ff proberen

ik kom er wel achter dat zo een vakantietje tussen door niet goed is voor je programeer kennis
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.