plaatjes en tekst vervangen op een bestaande website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kees Bokhoven

Kees Bokhoven

08/11/2010 05:21:33
Quote Anchor link
hallo iedereen!

ik vroeg me af hoe websites, zoals http://wonder-tonic.com/geocitiesizer/ het mogelijk maken een bestaande lay-out te wijzigen van een website. Zijn er een aantal van die scripts online? Ik heb geprobeert te zoeken, maar ik kon niets vinden op dit gebied.

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 17:53:41
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

08/11/2010 07:55:09
Quote Anchor link
Ik snap heel je vraag niet
 
Kees Bokhoven

Kees Bokhoven

08/11/2010 08:21:38
Quote Anchor link
Ik zou exact hetzelfde willen doen als de geocitiesizer, hoe doe ik dat?
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

08/11/2010 08:26:23
Quote Anchor link
ik zou het niet weten
ik klikte net op die link
http://wonder-tonic.com/geocitiesizer/content.php?theme=2&music=5&url=http://youtube.com

hoe kunnen hun inderdaad dit aanpassen
nu snap ik wat je bedoeld

Toevoeging op 08/11/2010 08:29:22:

Error: [2] file_get_contents(http://sficlan.com) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

als ik naar mijn website ga dan krijg ik deze error

mischien dat het wat te maken heeft met

file_get_contents

probeer dat eens
verder zou ik het echt niet weten
 
Kees Bokhoven

Kees Bokhoven

08/11/2010 08:36:50
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$homepage
= file_get_contents('http://www.example.com/');
echo $homepage;
?>


Dat zou een gedeelte zijn van hoe ze te werk gaan. Het meest logische is natuurlijk dat ze de data ophalen, opzoek gaan naar specifieke kenmerken en dan toevoegen of aanpassen. Voorbeeld:
<img title="" alt="Logo van de VVD" src="./assets/img/logo-trans.png">

ik zou de src="" willen aanpassen naar iets anders en dat het script automatisch weer weergeeft. Hoe kan ik dat op een simpele manier doen?
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

08/11/2010 10:05:42
Quote Anchor link
waarschijnlijk doel je zoiets als str replace?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.