Plaatjes om de seconde afwisselen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

13/08/2010 10:54:58
Quote Anchor link
Is er een manier om om de seconde de opgegeven plaatjes af te wisselen?

En Alsjeblieft niet emt een .gif, het is voor een script.
Gewijzigd op 13/08/2010 10:55:22 door Dalando De Zuil
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 05:11:37
 
John D

John D

13/08/2010 11:08:22
Quote Anchor link
Ja, wordt meestal een javascriptje voor gebruikt, zoek op "slideshow"
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

13/08/2010 11:08:36
Quote Anchor link
jquery?
 
John D

John D

13/08/2010 11:12:03
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
// Free for all users, but leave in this  header
// (C) 2000 www.CodeLifter.com
// http://www.codelifter.com
// NS4-6,IE4-6
// Fade effect only in IE; degrades gracefully

// =======================================
// set the following variables
// =======================================

// Set slideShowSpeed (milliseconds)
var slideShowSpeed = 4000

// Duration of crossfade (seconds)
var crossFadeDuration = 2

// Specify the image files
var Pic = new Array() // don't touch this
// to add more images, just continue
// the pattern, adding to the array below

Pic[0] = '../029.jpg'
Pic[1] = '../008.jpg'
Pic[2] = '../014.jpg'
Pic[3] = '../004.jpg'
Pic[4] = '../001.jpg'
Pic[5] = '../028.jpg'
Pic[6] = '../010.jpg'
Pic[7] = '../005.jpg'
Pic[8] = '../012.jpg'
Pic[9] = '../002.jpg'
Pic[10] = '../027.jpg'

// =======================================
// do not edit anything below this line
// =======================================

var t
var j = 0
var p = Pic.length

var preLoad = new Array()
for (i = 0; i < p; i++){
   preLoad[i] = new Image()
   preLoad[i].src = Pic[i]
}

function runSlideShow(){
   if (document.all){
      document.images.SlideShow.style.filter="blendTrans(duration=2)"
      document.images.SlideShow.style.filter="blendTrans(duration=crossFadeDuration)"
      document.images.SlideShow.filters.blendTrans.Apply()
   }
   document.images.SlideShow.src = preLoad[j].src
   if (document.all){
      document.images.SlideShow.filters.blendTrans.Play()
   }
   j = j + 1
   if (j > (p-1)) j=0
   t = setTimeout('runSlideShow()', slideShowSpeed)
}
 
Veur Heur

Veur Heur

13/08/2010 11:37:44
Quote Anchor link
http://jquery.malsup.com/cycle/
Gewijzigd op 13/08/2010 11:37:56 door Veur Heur
 
Joakim Broden

Joakim Broden

13/08/2010 12:14:33
Quote Anchor link
Deze is erg mooi en goed als je jQuery gebruikt http://medienfreunde.com/lab/innerfade/
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

14/08/2010 22:24:28
Quote Anchor link
Beetje late reactie. Maar bedankt. Zal er naar kijken.
 
Roel -

Roel -

15/08/2010 13:38:11
Quote Anchor link
Ik vind het erg zonde dat mensen altijd direct naar een framework verwijzen. Als je nou maar zo'n simpel scriptje nodig hebt kun je beter gewoon dat script van John D gebruiken i.p.v. gelijk een heel framework in te laden voor één klein effect.
 
B a s
Beheerder

B a s

15/08/2010 14:32:22
Quote Anchor link
Deze pagina is ook super handig: using jquery the sexy way
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.