plaatsen in database met mysql_escape_string

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer / Innovatieve software / Virtual Re

Functieomschrijving Als .Net developer werken aan innovatieve software waar onder andere gebruik gemaakt wordt van Virtual Reality? Bijdragen aan een organisatie waar je uitgedaagd wordt om continu verbeteringen en ontwikkelpunten te ontdekken en door te voeren? Werken in de omgeving Putten? Reageer dan nu voor meer informatie! Het pro-actief aandragen van verbeteringen voor de bestaande applicatie; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Doorvoeren van aanpassingen en wijzigingen; Verantwoordelijk voor koppelingen met andere systemen; Op de hoogte blijven van technische ontwikkelingen. Functie-eisen Hbo werk- en denkniveau; Een afgeronde IT gerelateerde opleiding; Minimaal 1 jaar professionele ervaring als developer; Aantoonbare kennis van C#; Initiatiefrijke

Bekijk vacature »

Ervaren senior C# developer in Arnhem gezocht

Organisatie Voor een van mijn businesspartners uit de omgeving van Arnhem ben ik op zoek naar een ervaren senior C# ASP.NET developer. Deze organisatie maakt complexe software producten voor bepaalde bedrijfsprocessen. Denk hierbij aan beslisregelsystemen, klachtenmanagementsystemen, digitale formulieren of een combinatie hiervan in één portaal. De software wordt specifiek op elke klant zijn wens aangepast. Bij de klanten moet je denken aan enerzijds provincies, gemeenten en overheidsinstanties en anderzijds aan banken, hypotheekverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Binnen het bedrijf, van circa zestig man groot, heerst een informele sfeer. Collegialiteit staat er hoog in het vaandel, wat je terugziet in de wekelijkse vrijdagmiddagborrel

Bekijk vacature »

Jeffrey Tukker

Jeffrey Tukker

18/08/2010 12:15:53
Quote Anchor link
Hallo,

hoe kan ik zorgen dat dingen als 's enzovoort goed in de database weg worden geschreven op de site van php.net staat er dat deze functie waarschijnlijk komt te vervangen in een nieuwe versie van php

http://nl.php.net/mysql_escape_string

welke functie kan ik dan gebruiken?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/09/2019 15:44:58
 
- SanThe -

- SanThe -

18/08/2010 12:21:56
Quote Anchor link
Heb je je eigen geplaatste link al gelezen. Daar staat het antwoord: This function became deprecated, do not use this function. Instead, use mysql_real_escape_string().
 
Hipska BE

Hipska BE

18/08/2010 12:23:19
Quote Anchor link
Verder zou je natuurlijk ook kunnen kijken naar PDO of MySQLi, want die mysql_* functies gaan in PHP6 ofzo ook verdwijnen.
 
Karl Karl

Karl Karl

18/08/2010 12:28:16
Quote Anchor link
Hipska BE op 18/08/2010 12:23:19:
Verder zou je natuurlijk ook kunnen kijken naar PDO of MySQLi, want die mysql_* functies gaan in PHP6 ofzo ook verdwijnen.


Neehee, dat gaan ze niet. Ze zijn er nog gewoon in php6.
 
Jeffrey Tukker

Jeffrey Tukker

18/08/2010 12:32:59
Quote Anchor link
ik vroeg me af welke functie jullie gebruiken maar dan ga ik het proberen met de mysql_real_escape_string().
 
Afra ca

Afra ca

18/08/2010 15:24:36
Quote Anchor link
Klopt, om het niet te drastisch te maken staat op de planning php6 support voor mysql_* , echter, zoals sommigen wel weten is php6 nog een flinke tijd van ons verwijderd, development ervan staat momenteel zelfs "helemaal" stil.

Echter, ook om jezelf simpelweg wat vaardiger te maken in het programmeren in php, wat meer ervaring op te doen met objecten zou je naar PDO (of MySQLi) kunnen kijken.
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.