Plaatsen in DB van profiel!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

J orii

J orii

08/10/2006 19:42:00
Quote Anchor link
Ik wil een proviel aanpas pagina maken (ook een proviel bekijk pagina!)
ik heb deze site in elkaar gebouwd:

index.php
____________________________________
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
}
?>

<html>
<head>
<title></title>
</head>
<body>
<table width="75%" border="0">
<tr>
<th>
<div align="center">Edit profile</div>
</th>
</tr>
<tr>
<td>
<form name="PROFILE" method="post" action="profile.opslaan.php" enctype="multipart/form-data">
<table width="100%" border="0">
<tr>
<td width="50%">Voornaam:</td>
<td width="50%">
<input type="text" name="voornaam" size="55" value="HIER MOET DE NAAM ZICHTBAAR WOORDEN ALLEEN NIET VERPICHT!">
</td>
</tr>
<tr>
<td width="50%">Achternaam:</td>
<td width="50%">
<input type="text" name="achternaam" size="55" value="HIER MOET DE NAAM ZICHTBAAR WOORDEN ALLEEN NIET VERPICHT!">
</td>
</tr>
<tr>
<td width="50%">Foto:</td>
<td width="50%">
<p>
<input type="radio" checked value="BESTAND">
Bestand:
<input type="file" name="file" size="55">
</p>
<p>
<input type="radio" value="URL">
Url :</p>
<p>
<input type="text" name="textfield3" size="55" value="HTTP:// (HIER MOET HET BESTAND URL ZICHTBAAR WOORDEN OOK NIET VERPICHT!">
</p>
</td>
</tr>
<tr>
<td width="50%">Woonplaats:</td>
<td width="50%">
<input type="text" name="woonplaats" size="55" value="HIER DE WOONPLAATS VERPLICHT">
</td>
</tr>
<tr>
<td width="50%">Iets over {[naam]}:</td>
<td width="50%">
<textarea name="info" cols="50" rows="8">OVER DE PROFIEL EIGENAAR


<ACHTER "IETS OVER MIJ" MOET DE VOOR NAAM KOMEN</textarea>
</td>
</tr>
<tr>
<td width="50%">Leeftijd: (dd, mm, jjjj)</td>
<td width="50%">
<input type="text" name="dag" size="16.6" value="DAG (ZICHTBAAR VERPICHT)">
<input type="text" name="maand" size="16.6" value="MAAND (ZICHTBAAR VERPLICHT)">
<input type="text" name="jaar" size="16.6" value="JAAR (ZICHTBAAR VERPLICHT)">
</td>
</tr>
<tr>
<td width="50%">E-mail:</td>
<td width="50%">
<input type="text" name="email" size="55" value=" HIER MOET DE E-MAIL KOMEN VERPLICHT">
</td>
</tr>
<tr>
<td width="50%">Interreses</td>
<td width="50%">
<textarea name="interesses" cols="50" rows="8">NIET VERPLICHT MAAR HIER DE INTERRESSES!</textarea>
</td>
</tr>
<tr>
<td width="50%">
<input type="reset" value="Herstellen">
</td>
<td width="50%">
<input type="submit" value="Opslaan" name="Submit">
</td>
</tr>
</table>
</form>
</td>
</tr>
</table>
</body>
</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door J orii
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 15:42:01
 
J orii

J orii

08/10/2006 19:43:00
Quote Anchor link
Er moet ook een bekijk pagina komen ben ik nog aan bezig!
 
Ponzi

Ponzi

08/10/2006 19:45:00
Quote Anchor link
En toen moest de informatie die je in de velden ingaf ergens worden opgeslaan, gok ik?
Weet je hoe PHP en MySQL werkt?
Kijk eens in de scriptlib, daar staan voorbeelden te over :-) !

PS: Het is profiel, niet proviel ;-) .
 
J orii

J orii

08/10/2006 19:48:00
Quote Anchor link
Nu heb ik ook een profiel site (om te bekijken)


profile.php
________________________________________
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
}
?>

<html>
<head>
<title></title>
</head>
<body>
<table width="75%" border="0">
<tr>
<th>
<div align="center">profile's</div>
</th>
</tr>
<tr>
<td>
<table width="100%" border="0">
<tr>
<td width="50%">Naam:</td>
<td width="50%"><a href="?profiel=1">profiel 1</a></td>
</tr>
<tr>
<td width="50%">Naam:</td>
<td width="50%"><a href="?profiel=2">profiel 2</a></td>
</tr>
<tr>
<td width="50%">Naam:</td>
<td width="50%"><a href="?profiel=3">profiel 3</a></td>
</tr>
<tr>
<td width="50%">Naam:</td>
<td width="50%"><a href="?profiel=4">profiel 4</a></td>
</tr>
<tr>
<td width="50%">Naam:</td>
<td width="50%"><a href="?profiel=5">profiel 5</a></td>
</tr>
<tr>
<td width="50%">Naam:</td>
<td width="50%"><a href="?profiel=6">profiel 6</a></td>
</tr>
<tr>
<td width="50%">Naam:</td>
<td width="50%"><a href="?profiel=7">profiel 7</a></td>
</tr>
<tr>
<td width="50%">Naam:</td>
<td width="50%"><a href="?profiel=8">profiel 8</a></td>
</tr>
<tr>
<td width="50%">Naam:</td>
<td width="50%"><a href="?profiel=9">profiel 9</a></td>
</tr>
<tr>
<td width="50%">Naam:</td>
<td width="50%"><a href="?profiel=10">profiel 10</a></td>
</tr>
<tr>
<td width="50%">Naam:</td>
<td width="50%"><a href="?profiel=11">profiel 11</a></td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
</table>
</body>
</html>
 
Ponzi

Ponzi

08/10/2006 19:49:00
Quote Anchor link
Ja, maar waaruit bestaat je probleem nu eigenlijk ?
 
J orii

J orii

08/10/2006 19:49:00
Quote Anchor link
daar kun je kijken welken profielen er zijn,
ik moet nog dat je het profiel van de persoon kan bekijken maken
wie kan mij helpen?


(met DB en .php?profile=....)
 
Ponzi

Ponzi

08/10/2006 19:52:00
Quote Anchor link
1) Database-structuur?
2) Welke bestanden gebruik je?
3) Waar staat je PHP? Ik zie enkel <? } ?>, lijkt me een beetje vreemd?

PS: Het is niet de bedoeling dat wij je script maken, maar dat we je er mee helepn ;-) !
 
Dennis S

Dennis S

08/10/2006 19:54:00
Quote Anchor link
Een aantal tutorial over het gebruik van een database:
http://www.phphulp.nl/php/zoeken.php?search=1&q=mysql&w=PHP+tutorials&=+Zoeken+
 
J orii

J orii

10/10/2006 19:04:00
Quote Anchor link
Emm, k wil weten hoe je hier dan een database aan vast maakt
 
Frank -

Frank -

10/10/2006 19:09:00
Quote Anchor link
Begin eerst eens met de tutorials, dan leer je hoe je een database kunt gebruiken. Leuk en aardig dat je een site wilt maken met profielen, maar dat is op dit moment nog even iets te hoog gegrepen. Eerst de basis, dan de rest! Succes.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.