plaatsen van widget

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Rob migaleddu

rob migaleddu

16/03/2017 04:01:39
Quote Anchor link
mijn website is opgebouwd uit php
maar ik wil een widget plaatsen op de voorpagina
kunne jullie zien welke plaats ik deze file moet steken
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<!DOCTYPE html>
<html>
<body>
<iframe src="http://www.appsgeyser.com/social_widget/social_widget.php?width=300&height=160&apkName=dating_4649690&simpleVersion=no" width="310" height="180" vspace="0" hspace="0" frameborder="no" scrolling="no" seamless="" allowtransparency="true"></iframe>


</body>
</html>

het is geen php code
maar als ik kijk op google staat er ook html


ik heb in de admin ok de gelegenheid om en banner te plaatsen op de voorpagina
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="#0"><img data-src="holder.js/336x280" alt="2date by pH7CMS" title="2date powered by pH7CMS" /></a>


ik heb al vanalles geprobeerd om via dit module de bovenstaande widget te plaatsen te plaatsen zonder succes
dus denk ik dat het via een php module moet zijn weet iemand raad

alvast bedankt
rob
- Ariën -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 16/03/2017 11:20:48 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 04:05:05
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/03/2017 08:56:45
Quote Anchor link
Gelieve code-tags te gebruiken als je code in en topic plaatst.

Verder hoort die iframe ook in de body. Dus het is de vraag wat er misgaat.
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

16/03/2017 10:16:59
Quote Anchor link
ik heb de onderste code gewist en de bovenste geplaatst alleen wat in de body staat dan zou het moeten lukke dus maar niet dus .ik heb het gedaan via admin nu omdat het niet lukt zoek inderdaad plaats in de script om het manueel in te voeren


gr rob
Gewijzigd op 16/03/2017 10:17:42 door rob migaleddu
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/03/2017 10:54:50
Quote Anchor link
Via welke admin-backend voer je dit in, en kan je de HTML ook terug vinden in de HTML-source in je browser?
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

16/03/2017 11:26:26
Quote Anchor link
http://www.2date.be/admin123
ik zie niet welke admin backend het is (of ik weet niet juist waar te kijken )
de html source zie ik wel in google crome
maar vind die niet tussen de mappen

heel slim ben ik niet op programmeren maar ik ga hopelijk het leren
gr
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/03/2017 11:34:47
Quote Anchor link
Als je de bewuste HTML-code in de HTML-source op de website wel ziet staan, dan zal er iets mis zijn met de pagina in de iframe. Ik hoor niet wat er volgens jouw fout gaat, dus het kan geen kwaad om alle relevante details te vertellen.
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

16/03/2017 11:37:28
Quote Anchor link
wat juist fout gaat weet ik niet maar via de admin kan ik banners plaatsen op de site en daar heb ik de code hierboven ingevoerd maar die verschijnt niet op de website alles wat ik er in plaats moet ergens dus tussen de <body> komen maar ik weet niet welke file
anders zet ik deze handmatig erin



gr
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/03/2017 11:39:35
Quote Anchor link
Het heeft niks met files te maken, je zult de HTML-code in de HTML-output van je browser moeten zien.
Dus rechtsklik eens op de pagina waar die code moet staan, en klik op 'Pagina-bron bekijken'.
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

16/03/2017 13:35:13
Quote Anchor link
als ik rechtsklik op pagina-bron bekijken dan zie ik eigenlijk de ganse code van de website (FrontPage) met allemaal doorverwijzingen
moet hier tussen dus de html code staan ???


rob
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/03/2017 13:40:47
Quote Anchor link
Het is niet de ganse code, maar uitsluitend het geheel wat tot HTML is omgezet. Alle PHP-script zal je er ook nooit terug vinden (omdat PHP ook door de server wordt verwerkt). Daar zul je jouw stukje HTML ook in terug moeten vinden op de juiste URL daar waar je die verwacht.
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

16/03/2017 13:58:41
Quote Anchor link
in de footer dan waar de banner moet komen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/03/2017 14:00:06
Quote Anchor link
Wat wil je nu precies zeggen?
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

16/03/2017 14:01:29
Quote Anchor link
ja de widget wil ik zetten op de plaats waar de banner zou komen ( dus in de footer)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/03/2017 14:06:05
Quote Anchor link
Het komt er op neer dat de HTML-code die jij wilt plaatsen uiteindelijk in de HTML-source van je browser zichtbaar moet zijn.

Ik weet niet hoe de site werkt en opgebouwd is.
Misschien kan dit in de admin, of anders in template-bestanden of in de .php bestanden zelf. Misschien weet de bouwer het? Of zoek eens uit of dit een bestaande CMS-systeem is. Misschien kan je wat in de commentaar-regels van de scripts vinden, of in een readme.txt bestand.
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

16/03/2017 14:07:22
Quote Anchor link
ok thx
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

20/03/2017 13:00:50
Quote Anchor link
het is mij gelukt om de widget te plaatsen
maar als ik de url intikt dan verschijnt de website zonder de widget en verschijnt er onder er wordt alleen veilige inhoud weergegeven als ik klik alles weergeven dan verschijnt de widget er gewoon bij

waar ligt hier de fout??
is een widget onveilig of ligt het aan de script


gr rob
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

20/03/2017 13:15:03
Quote Anchor link
Vermoedelijk draait de website dan op https en de widget op http. Probeer daarom om te beginnen eens de URL's van de widget aan te passen.

Gebruikt de widget een iframe?
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

20/03/2017 13:21:33
Quote Anchor link
ja een iframe maar ik zal die url eens omzetten ... ik heb deze nu omgezet maar
nu verschijnt hij wel in (explorer)maar niet in crome
en ik krijg nu nog steeds onder het scherm (er wordt alleen veilige inhoud weergegeven) klik als je alles wilt zien



Toevoeging op 20/03/2017 13:41:48:

maar de widget verschijnt maar voor half zonder de rand erbij dus als ik klik op alles dan verschijnt het met rand maar crome lat nog steeds niks ervan zien
Gewijzigd op 20/03/2017 14:42:21 door rob migaleddu
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/03/2017 14:41:23
Quote Anchor link
Niet verwonderlijk, want Appsgeyser stuurt je een http-request weer door naar een URL op het onbeveiligde http.

Neem eens contact op met die mensen of ze niet eens SSL aan willen gaan zetten. Ze zullen naar mijn mening eigenlijk wel moeten omdat steeds meer mensen ook SSL gebruiken op hun website.
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

20/03/2017 14:43:14
Quote Anchor link
hazo dan ligt het niet aan de url van mij
maar ligt het probleem bij hun


thx
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/03/2017 14:49:31
Quote Anchor link
Jep, dat klopt.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.