pms foetsie?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

- wes  -

- wes -

10/12/2009 08:50:00
Quote Anchor link
waar zijn alle interne berichten gebleven?
zowel in als outbox === empty()
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 00:51:02
 
John Cena

John Cena

10/12/2009 08:51:00
Quote Anchor link
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Al mijn fan mail weg! :'(
 
Niels K

Niels K

10/12/2009 08:52:00
Quote Anchor link
Idd, de mijne ook:S Nu weet ik die belangrijke url niet meer:S
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

10/12/2009 08:57:00
Quote Anchor link
jup. empty indeed.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/12/2009 09:28:00
Quote Anchor link
Hier ook leeg? Misschien alvast overgezet naar de volgende versie :+
 
Robert Deiman

Robert Deiman

10/12/2009 09:30:00
Quote Anchor link
Of er is weer iemand geweest die een lek vond... Maar dat hoop ik eigenlijk niet.. misschien dat de boel nog weer terug te halen is.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 
Hipska BE

Hipska BE

10/12/2009 10:18:00
Quote Anchor link
He handig, nu hoef ik ze zelf niet te verwijderen..

@ontopic; Ik hoorde onlangs dat het mogelijk zou zijn om andermans outboxberichten te lezen. Misschien hebben ze nu ook berichten kunnen verwijderen?

Ofwel is Bas wat te klungelig geweest terwijl ie de DB van de nieuwe site aan het implementeren was :D
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

10/12/2009 10:26:00
Quote Anchor link
Wel heb ik nog steeds vrienden xD Maar mijn liefdesbrieven zijn weg :'(
 
John Cena

John Cena

10/12/2009 10:26:00
Quote Anchor link
Vriendjes heb ik ook nog, maar liefdesbrieven, fanmails, vragen en vooral antwoorden zijn weg :(
 
Hipska BE

Hipska BE

10/12/2009 10:47:00
Quote Anchor link
Beter dit dan dat anderen ze kunnen lezen.

Bas heeft niet niet met opzet niet "privé berichten" maar "interne berichten" genaamd..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/12/2009 10:50:00
Quote Anchor link
Robert_Deiman schreef op 10.12.2009 09:30:
Of er is weer iemand geweest die een lek vond... Maar dat hoop ik eigenlijk niet.. misschien dat de boel nog weer terug te halen is.

Neem aan dat jullie toch wel backups maken ;-)
Zelfs mijn server maakt elke dag een backup naar een andere server binnen en buiten het netwerk.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
- wes  -

- wes -

10/12/2009 10:54:00
Quote Anchor link
misschien een DELETE FROM maar de WHERE vergeten bas? :)
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

10/12/2009 11:58:00
Quote Anchor link
jaa die kennen we allemaal wel denk ik :P
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

10/12/2009 12:03:00
Quote Anchor link
Dankje wesley ik voel me vereerd ,)

Ik heb weer een liefdesbriefje in mijn interne brievenbus gekregen :D

Edit:


maar hou het wel bij 1 per dag! Anders gaat me gemiddelde omhoog.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bas IJzelendoorn
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

10/12/2009 12:04:00
Quote Anchor link
hahahaha geen probleem hoor. xD

ahja, nu we toch ons beklacht doen hier. ben ik de enige die altijd last heeft van een hele traaaaaaaaaaage phphulp?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door wesley Overdijk
 

10/12/2009 12:10:00
Quote Anchor link
Hipska schreef op 10.12.2009 10:18:
@ontopic; Ik hoorde onlangs dat het mogelijk zou zijn om andermans outboxberichten te lezen. Misschien hebben ze nu ook berichten kunnen verwijderen?

Dan kan je het ook van de positieve kan bekijken, nu kunnen je interne berichten niet meer gelezen worden.
 
Hipska BE

Hipska BE

10/12/2009 12:13:00
Quote Anchor link
Inderdaad! Gelukkig maar :D
Hipska schreef op 10.12.2009 10:47:
Beter dit dan dat anderen ze kunnen lezen.
Dat bedoelde ik dus al met deze quote.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

10/12/2009 12:21:00
Quote Anchor link
Aar schreef op 10.12.2009 10:50:
Robert_Deiman schreef op 10.12.2009 09:30:
Of er is weer iemand geweest die een lek vond... Maar dat hoop ik eigenlijk niet.. misschien dat de boel nog weer terug te halen is.

Neem aan dat jullie toch wel backups maken ;-)
Zelfs mijn server maakt elke dag een backup naar een andere server binnen en buiten het netwerk.

Vind het wel leuk dat je hier "jullie" gebruikt, maar dat is niet van toepassing. Behalve items bewerken van andere gebruikers, wissen van reacties en dergelijke kunnen wij niets met het hele systeem.
Dus een Backup -> Bas (Kreleger) of Arjen (Halma)
 
John Cena

John Cena

10/12/2009 14:08:00
Quote Anchor link
Gehehe, mijn inboxje ligt al weer vol :P
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/12/2009 14:18:00
Quote Anchor link
Chilion schreef op 10.12.2009 14:08:
Gehehe, mijn inboxje ligt al weer vol :P

Hier niet :'(
 
John Cena

John Cena

10/12/2009 14:21:00
Quote Anchor link
Komtie!
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.