Poll ideeën!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

B a s
Beheerder

B a s

28/01/2009 12:49:00
Quote Anchor link
Spui je poll ideeën hier en we zullen iedere maand een nieuwe poll toepassen :)..
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 21:16:08
 
TJVB tvb

TJVB tvb

28/01/2009 12:52:00
Quote Anchor link
Wat vind je van OOP?
* Zeer handig
* Nog nooit gebruikt
* Geen toegevoegde waarde
* Slecht
* Geen mening

Wat vind je het belangrijkste aan phphulp?
* Het forum
* De scripts
* De tutorials
* De nieuwsberichten
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

28/01/2009 13:15:00
Quote Anchor link
Wanneer moet de nieuwe PHP Hulp komen?
Welke SQL taal gebruik je?
Welke mod/admin vind je de beste?
Zoiets?
 
Hipska BE

Hipska BE

28/01/2009 13:28:00
Quote Anchor link
Ehm, SQL IS een taal.. Jij bedoelt vast welke DB gebruik je?

Nog poll vragen:
Welke overleeft? Flash - Silverlight - Java Applet
Welk framework gebruik jij? Dojo - jQuery - Prototype - MooTools - Ander..
Wat kies jij? HTML 4 - XHTML 1.0 - XHTML 1.1 - XHTML 2.0 draft - HTML 5 draft
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

28/01/2009 13:29:00
Quote Anchor link
Hipska schreef op 28.01.2009 13:28:
Ehm, SQL IS een taal.. Jij bedoelt vast welke DB gebruik je?

Nog poll vragen:
Welke overleeft? Flash - Silverlight - Java Applet
Welk Javascript framework gebruik jij? Dojo - jQuery - Prototype - MooTools - Ander..
Wat kies jij? HTML 4 - XHTML 1.0 - XHTML 1.1 - XHTML 2.0 draft - HTML 5 draft


Ja bedoel ik.

Edit: kunnen de admin topics ook uit de tracker worden gehaald, nu staat het daar vol mee.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
TJVB tvb

TJVB tvb

28/01/2009 14:39:00
Quote Anchor link
Neejo, laat die er in (of maak het eventueel optioneel)
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

28/01/2009 14:45:00
Quote Anchor link
TJVB schreef op 28.01.2009 14:39:
Neejo, laat die er in (of maak het eventueel optioneel)


Was sarcatisch bedoelt om de koffiehoek er terug in te krijgen.
 

28/01/2009 16:11:00
Quote Anchor link
Mag ik dan opmerken dat misschien de poll eerst goed gescript moet worden, aangezien als je uitlogd en weer inlogd, dat je dan opnieuw kan stemmen. (Iig 2 maand terug was dit zo.)
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

28/01/2009 16:27:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 28.01.2009 16:11:
Mag ik dan opmerken dat misschien de poll eerst goed gescript moet worden, aangezien als je uitlogd en weer inlogd, dat je dan opnieuw kan stemmen. (Iig 2 maand terug was dit zo.)

Da's altijd al... Je kunt altijd vaker stemmen. Komt waarschijnlijk omdat het met cookies werkt.
 
Hipska BE

Hipska BE

11/02/2009 14:49:00
Quote Anchor link
tijd voor een nieuwe?
 
GaMer B

GaMer B

11/02/2009 15:18:00
Quote Anchor link
Geloof je in Sinterklaas of de Kerstman?
* Ja
* Nee
* Soms
* Hier wil ik me niet over uitlaten...
 
- -

- -

11/02/2009 15:25:00
Quote Anchor link
Welke database gebruik jij?
- MySQL
- PostgreSQL
- SQLite
- Oracle
- msSQL
- Microsoft Access
 
Frank -

Frank -

14/02/2009 15:49:00
Quote Anchor link
Zet FireBird, DB2, Sybase en Filemaker er ook nog even bij, zijn ook veelgebruikte databases.

Overigens is er al eens een poll over databases geweest, al is dat al weer even geleden.

Ps. msSQL is beter bekend onder de naam SQL Server.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

14/02/2009 16:43:00
Quote Anchor link
Jonathan schreef op 11.02.2009 15:25:
Welke database gebruik jij?
- MySQL
- PostgreSQL
- SQLite
- Oracle
- msSQL
- Microsoft Access


Ik gebruik er meerdere... Beter: "Welke database prefereer jij?"
 
Quote Anchor link
Merk je iets van de kredietcrisis op je site(s)?
-Ja
-Nee
-Nauwelijks
-Ik heb geen site
 
Loran DP

Loran DP

28/02/2009 23:25:00
Quote Anchor link
Ik vind het tijd worden voor een nieuwe poll jullie? (een maand geleden)
 

01/03/2009 00:20:00
Quote Anchor link
Sorry ik heb hier 1) iemand geprobeerd te helpen óf 2) mijn mening gegeven óf 3) een gezellige comment geplaatst. Nog 1, 2 of 3 schijnt te mogen op deze site dus vandaar deze verwijdering
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Loran DP

Loran DP

01/03/2009 00:36:00
Quote Anchor link
@ Webmakerij:
Paars: #929DB8 < denk ik eerder.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Loran DP
 

01/03/2009 11:09:00
Quote Anchor link
Sorry ik heb hier 1) iemand geprobeerd te helpen óf 2) mijn mening gegeven óf 3) een gezellige comment geplaatst. Nog 1, 2 of 3 schijnt te mogen op deze site dus vandaar deze verwijdering
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Frank -

Frank -

01/03/2009 12:29:00
Quote Anchor link
Hoe maak jij XML aan?
- Wat is XML?
- Handmatig
- DOM
- SimpleXML
- XML/SQL (database)
- XMLWriter
 

01/03/2009 16:44:00
Quote Anchor link
Sorry ik heb hier 1) iemand geprobeerd te helpen óf 2) mijn mening gegeven óf 3) een gezellige comment geplaatst. Nog 1, 2 of 3 schijnt te mogen op deze site dus vandaar deze verwijdering
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.