Poll - Probleempje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

29/02/2004 08:09:00
Quote Anchor link
Ik heb een probleempje me poll werkt perfect alleen nu wil ik bij mij opties een image hebben...ik heb al van alles gebroobeerd maar kom er niet uit
hier het script
=====================

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
<?
include ("poll.txt");

if ($stem) {

$ip = fopen("ip.php", "r");
$contents = fread($ip, filesize("ip.php"));
$uip = $REMOTE_ADDR;

if (eregi("$uip", $contents)) {
echo "<font face=verdana size=2><b>Je hebt al gestemd! Bij de volgende poll mag je weer meedoen.</b></font><br><br>";
}

else {

$ip = fopen("ip.php", "a");
fputs ($ip, "<? //$REMOTE_ADDR ?>\n");
fclose ($ip);

$file = fopen("poll.txt", "w+");
fputs ($file, "<?\n");
fputs ($file, "\$antwoord[0] = \"$antwoord[0]\";\n");
fputs ($file, "\$antwoord[1] = \"$antwoord[1]\";\n");
fputs ($file, "\$antwoord[2] = \"$antwoord[2]\";\n");
fputs ($file, "\$antwoord[3] = \"$antwoord[3]\";\n");
fputs ($file, "\$antwoord[4] = \"$antwoord[4]\";\n");
fputs ($file, "\$antwoord[5] = \"$antwoord[5]\";\n");
fputs ($file, "\$antwoord[6] = \"$antwoord[6]\";\n");
fputs ($file, "\$antwoord[7] = \"$antwoord[7]\";\n");
fputs ($file, "\$antwoord[8] = \"$antwoord[8]\";\n");
fputs ($file, "\$antwoord[9] = \"$antwoord[9]\";\n\n");

if ($stem == $antwoord[0]) { $plusone = $votes[0] + 1; fputs ($file, "\$votes[0] = \"$plusone\";\n"); } else { fputs ($file, "\$votes[0] = \"$votes[0]\";\n"); }
if ($stem == $antwoord[1]) { $plusone = $votes[1] + 1; fputs ($file, "\$votes[1] = \"$plusone\";\n"); } else { fputs ($file, "\$votes[1] = \"$votes[1]\";\n"); }
if ($stem == $antwoord[2]) { $plusone = $votes[2] + 1; fputs ($file, "\$votes[2] = \"$plusone\";\n"); } else { fputs ($file, "\$votes[2] = \"$votes[2]\";\n"); }
if ($stem == $antwoord[3]) { $plusone = $votes[3] + 1; fputs ($file, "\$votes[3] = \"$plusone\";\n"); } else { fputs ($file, "\$votes[3] = \"$votes[3]\";\n"); }
if ($stem == $antwoord[4]) { $plusone = $votes[4] + 1; fputs ($file, "\$votes[4] = \"$plusone\";\n"); } else { fputs ($file, "\$votes[4] = \"$votes[4]\";\n"); }
if ($stem == $antwoord[5]) { $plusone = $votes[5] + 1; fputs ($file, "\$votes[5] = \"$plusone\";\n"); } else { fputs ($file, "\$votes[5] = \"$votes[5]\";\n"); }
if ($stem == $antwoord[6]) { $plusone = $votes[6] + 1; fputs ($file, "\$votes[6] = \"$plusone\";\n"); } else { fputs ($file, "\$votes[6] = \"$votes[6]\";\n"); }
if ($stem == $antwoord[7]) { $plusone = $votes[7] + 1; fputs ($file, "\$votes[7] = \"$plusone\";\n"); } else { fputs ($file, "\$votes[7] = \"$votes[7]\";\n"); }
if ($stem == $antwoord[8]) { $plusone = $votes[8] + 1; fputs ($file, "\$votes[8] = \"$plusone\";\n"); } else { fputs ($file, "\$votes[8] = \"$votes[8]\";\n"); }
if ($stem == $antwoord[9]) { $plusone = $votes[9] + 1; fputs ($file, "\$votes[9] = \"$plusone\";\n"); } else { fputs ($file, "\$votes[9] = \"$votes[9]\";\n"); }
$plusone = $totaal + 1;
fputs ($file, "\$totaal = \"$plusone\";\n");
fputs ($file, "\$vraag = \"$vraag\";\n");
fputs ($file, "?>");

fclose ($file);

echo "<meta http-equiv=refresh content=\"0; URL=$PHP_SELF";
if ($QUERY_STRING) { echo "?$QUERY_STRING\">"; } else { echo "\">"; }

} }


if ($vraag == "") { echo "<font face=verdana size=2><b>Er is geen poll open"; }

else {

$ip = fopen("ip.php", "r");
$contents = fread($ip, filesize("ip.php"));
$uip = $REMOTE_ADDR;

if (eregi("$uip", $contents)) {

echo "&nbsp;<font face=verdana size=2><b>$vraag</b> <font size=1>$totaal ";

if ($totaal == "1") { echo "stem"; } else { echo "stemmen"; }

echo " uitgebracht</font>\n\n";
echo "<table cellpadding=0 cellspacing=0 border=0>\n";
echo "  <tr>\n";
echo "    <td>\n";

for ($i = 0; $i < count($antwoord); $i++) {

if ($antwoord[$i] == "") { echo ""; } else {

echo "      &nbsp;<font face=verdana size=1><b>$antwoord[$i]</b><br></font>\n";

} }


echo "    </td>\n";
echo "    <td valign=top>\n\n";
echo "      <table cellpadding=0 cellspacing=0 border=0>\n";

for ($i = 0; $i < count($votes); $i++) {

if ($votes[$i] == "") { echo ""; } else {

echo "        <tr>\n";
echo "          <td align=right>\n";
echo "            &nbsp;&nbsp;&nbsp;<font face=verdana size=1>";

echo (round(($votes[$i] / $totaal) * 100, 1));

echo "%</font>\n";
echo "          </td>\n";
echo "          <td>\n";
echo "            &nbsp;<img style=\"border: 1 solid #000000\" src=balk.gif height=7 width=";
echo (round(($votes[$i] / $totaal) * 100, 1));
echo "><font face=verdana size=1> $votes[$i] ";

if ($votes[$i] == "1") { echo "stem"; } else { echo "stemmen"; }

echo "<br></font>\n";
echo "          </td>\n";
echo "        </tr>\n";

} }


echo "      </table>\n\n";
echo "    </td>\n";
echo "  </tr>\n";
echo "</table>\n\n";

}
else {

echo "&nbsp;<font face=verdana size=2><b>$vraag</b><br>\n\n";
echo "<table cellpadding=0 cellspacing=0 border=0>\n";
echo " <form name=form method=post><font face=verdana size=1>\n";

for ($i = 0; $i < count($antwoord); $i++) {

if ($antwoord[$i] == "") { echo ""; } else {

echo "  <tr>\n";
echo "    <td>\n";
echo "      <input type=radio name=stem value=\"$antwoord[$i]\" id=\"$antwoord[$i]\">\n";
echo "    </td>\n";
echo "    <td>";
echo "<font size=1><label for=\"$antwoord[$i]\">$antwoord[$i]</label></font>";
echo "</td>\n";
echo "  </tr>\n";

} }


echo "</table>\n\n";
echo "<input style=\"font-face: verdana; font-size: 9px\" type=submit value=\" Stem! \">\n";
echo "</form>\n\n";

} }

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 01:58:03
 
Johan

Johan

29/02/2004 13:39:00
Quote Anchor link
kan je niet gwoon een balkje doen, en dan het aantal procent uitrekenen en dan <img src='balkje.gif' border='0' width='$procent' height='15'>??

dat kan toch??
 

29/02/2004 16:30:00
Quote Anchor link
9ik wil een image naast me poll question
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.