poll

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »
Harm A

Harm A

12/02/2004 19:43:00
Quote Anchor link
wat is hier mis aan?(iets op regel 98)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
<?php
if ($login == "")
{

echo"<h1>E R R O R</H1>";
}
else {
if ($pass == "")
{

echo"<h1>E R R O R</H1>";
}
else {
if ($login == "$login")
{

if ($pass == "$pass")
{

$n = "0";  
$ips = fopen("ip.txt","a");  
$ips = explode("|", $ips);  
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];  
while ($var[$n] != "") {
if ($var[$n] == $ip){  
echo "Je hebt al gestemd";
}

else  
{
// Het bestand waarin de resultaten worden opgeslagen
$RESULT_FILE_NAME = "poll_data.txt";

// De vraag
$QUESTION = "Wat vindt u van deze poll?";

// De antwoorden (je mag er zoveel bij zetten als je wilt
$ANSWER = array("Super Goed", "Goed", "Normaal", "Slecht", "Super Slecht");

// De tekst die op de stem knop staat
$STEMTEKST = " stem! ";

// De tekst die op de knop staat om de resultaten te bekijken
$RESULTATENTEKST = " Bekijk de resultaten ";

// De map waarin de plaatjes van het stemmen staan
$IMG_DIR_URL = "vote";

// De tijd in miniseconden dat je moet wachten tot je nog een keer mag stemmen
$REVOTE_TIME = 3600;

// Hieronder hoef je niks te veranderen

if (! $vote && ! $result) {
    echo "<FORM METHOD=\"POST\">\n";
    echo "$QUESTION<br><br>\n";
    while (list($key, $val) = each($ANSWER)) {
        echo "<INPUT TYPE=\"radio\" NAME=\"answer\" VALUE=\"$key\"> $val<br>\n";
    }

    echo "<br><INPUT TYPE=\"Submit\" NAME=\"vote\" VALUE=\"$STEMTEKST\" style=\"background-color: #FFFFFF; color: #000000; font-family: Verdana; font-size: 8 pt; border: 1 solid #A1A1A1\">\n";
    echo "<INPUT TYPE=\"Submit\" NAME=\"result\" VALUE=\"$RESULTATENTEKST\" style=\"background-color: #FFFFFF; color: #000000; font-family: Verdana; font-size: 8 pt; border: 1 solid #A1A1A1\">\n";
    echo "</FORM>";
}
else {
    $file_array = file($RESULT_FILE_NAME);
    
    if ($answer < count($ANSWER) && $vote) {
        if (count($file_array) < count($ANSWER))  {
            $file_array = array("0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n");
        }

        $old_answer = $file_array[$answer];
        $old_answer = preg_replace("/\n\r*/", "", $old_answer);
        $file_array[$answer] = ($old_answer + 1)."\n";

        $file = join('', $file_array);
        $fp = fopen("$RESULT_FILE_NAME", "w"); flock($fp, 1);
        fputs($fp, $file);                                                      
        flock($fp, 3);
        fclose($fp);
        $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];  
        $tekst = "$ip"."|";  
        $fileips = fopen("ip.txt","a");    
        fputs($fileips,$tekst);    
        fclose($fileips);
        echo "Bedankt voor uw mening";
    }


    while (list($key, $val) = each($file_array)) {
        $total += $val;
    }


    echo "<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 border=0 style=\"border: 1 solid #A1A1A1\">\n";
    echo "<tr>\n<th colspan=\"0\" background=\"menutop.jpg\" height=\"16\" valign=\"top\"><font face=\"verdana\" size=\"1\">Keuzes</font></th>\n<th colspan=\"0\" background=\"menutop.jpg\" height=\"16\" valign=\"top\"><font face=\"verdana\" size=\"1\">Percentage</font></th>\n<th colspan=\"0\" background=\"menutop.jpg\" height=\"16\" valign=\"top\"><font face=\"verdana\" size=\"1\">Aantal stemmen</font></th>\n</tr>\n";

    while (list($key, $val) = each($ANSWER)) {
        $percent =  $file_array[$key] * 100 / $total;
        $percent_int = floor($percent);
        $percent_float = number_format($percent, 1);
        $tp += $percent_float;
        echo "<tr>\n<td><font face=\"verdana\" size=\"1\"> $ANSWER[$key] </font></td>\n<td><img height=16 src=\"$IMG_DIR_URL/vote_left.gif\"><img height=16 width=\"$percent_int\" src=\"$IMG_DIR_URL/vote_middle.gif\"><img height=16 src=\"$IMG_DIR_URL/vote_right.gif\"><font face=\"verdana\" size=\"1\"> $percent_float % </font></td>\n<td><font face=\"verdana\" size=\"1\">$file_array[$key]</font></td>\n</tr>\n";
    }

    echo "<tr>\n<th colspan=\"0\" background=\"menubottom.jpg\" height=\"16\" valign=\"top\"><font face=\"verdana\" size=\"1\">&nbsp;&nbsp;</font></th>\n<th colspan=\"0\" background=\"menubottom.jpg\" height=\"16\" valign=\"top\"><font face=\"verdana\" size=\"1\">&nbsp;&nbsp;</font></th>\n<th colspan=\"0\" background=\"menubottom.jpg\" height=\"16\" valign=\"top\"><font face=\"verdana\" size=\"1\">&nbsp;&nbsp;</font></th>\n</tr>\n";
    echo "</TABLE><br>";
}
}
}
else {
echo"<h1>E R R O R</H1>";
}
}
else {
echo"<h1>E R R O R</H1>";
}
}
}


?>
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 17:15:12
 
Arend a

Arend a

12/02/2004 22:54:00
Quote Anchor link
en de foutmelding is... *trommelgeroffel*..
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

13/02/2004 11:39:00
Quote Anchor link
En wat staat er op regel 98? Je gaat toch niet denken dat we hier tot bijna 100 gaan tellen...?

Elwin
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

13/02/2004 16:14:00
Quote Anchor link
}
}
} <--
} else {
echo"<h1>E R R O R</H1>";
}
} else {
echo"<h1>E R R O R</H1>";
}
}
}

Er moet een } bij.
Dit had je zelf ook heel makkelijk kunnen doen, gewoon kijken wat er gebeurd als je er een } bij of weghaald....
 

26/02/2004 16:54:00
Quote Anchor link
heb je hier ook loginschermpje voor ofzo?
 
Rick

Rick

26/02/2004 17:53:00
Quote Anchor link
damn gebruik wat indenting man, dit is niet te lezen

bij dit soort scripts is het misschien ook makkelijker om gewoon een link te geven naar een .phps bestand
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.