poll

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »
Harm A

Harm A

12/02/2004 19:43:00
Quote Anchor link
wat is hier mis aan?(iets op regel 98)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
<?php
if ($login == "")
{

echo"<h1>E R R O R</H1>";
}
else {
if ($pass == "")
{

echo"<h1>E R R O R</H1>";
}
else {
if ($login == "$login")
{

if ($pass == "$pass")
{

$n = "0";  
$ips = fopen("ip.txt","a");  
$ips = explode("|", $ips);  
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];  
while ($var[$n] != "") {
if ($var[$n] == $ip){  
echo "Je hebt al gestemd";
}

else  
{
// Het bestand waarin de resultaten worden opgeslagen
$RESULT_FILE_NAME = "poll_data.txt";

// De vraag
$QUESTION = "Wat vindt u van deze poll?";

// De antwoorden (je mag er zoveel bij zetten als je wilt
$ANSWER = array("Super Goed", "Goed", "Normaal", "Slecht", "Super Slecht");

// De tekst die op de stem knop staat
$STEMTEKST = " stem! ";

// De tekst die op de knop staat om de resultaten te bekijken
$RESULTATENTEKST = " Bekijk de resultaten ";

// De map waarin de plaatjes van het stemmen staan
$IMG_DIR_URL = "vote";

// De tijd in miniseconden dat je moet wachten tot je nog een keer mag stemmen
$REVOTE_TIME = 3600;

// Hieronder hoef je niks te veranderen

if (! $vote && ! $result) {
    echo "<FORM METHOD=\"POST\">\n";
    echo "$QUESTION<br><br>\n";
    while (list($key, $val) = each($ANSWER)) {
        echo "<INPUT TYPE=\"radio\" NAME=\"answer\" VALUE=\"$key\"> $val<br>\n";
    }

    echo "<br><INPUT TYPE=\"Submit\" NAME=\"vote\" VALUE=\"$STEMTEKST\" style=\"background-color: #FFFFFF; color: #000000; font-family: Verdana; font-size: 8 pt; border: 1 solid #A1A1A1\">\n";
    echo "<INPUT TYPE=\"Submit\" NAME=\"result\" VALUE=\"$RESULTATENTEKST\" style=\"background-color: #FFFFFF; color: #000000; font-family: Verdana; font-size: 8 pt; border: 1 solid #A1A1A1\">\n";
    echo "</FORM>";
}
else {
    $file_array = file($RESULT_FILE_NAME);
    
    if ($answer < count($ANSWER) && $vote) {
        if (count($file_array) < count($ANSWER))  {
            $file_array = array("0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n");
        }

        $old_answer = $file_array[$answer];
        $old_answer = preg_replace("/\n\r*/", "", $old_answer);
        $file_array[$answer] = ($old_answer + 1)."\n";

        $file = join('', $file_array);
        $fp = fopen("$RESULT_FILE_NAME", "w"); flock($fp, 1);
        fputs($fp, $file);                                                      
        flock($fp, 3);
        fclose($fp);
        $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];  
        $tekst = "$ip"."|";  
        $fileips = fopen("ip.txt","a");    
        fputs($fileips,$tekst);    
        fclose($fileips);
        echo "Bedankt voor uw mening";
    }


    while (list($key, $val) = each($file_array)) {
        $total += $val;
    }


    echo "<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 border=0 style=\"border: 1 solid #A1A1A1\">\n";
    echo "<tr>\n<th colspan=\"0\" background=\"menutop.jpg\" height=\"16\" valign=\"top\"><font face=\"verdana\" size=\"1\">Keuzes</font></th>\n<th colspan=\"0\" background=\"menutop.jpg\" height=\"16\" valign=\"top\"><font face=\"verdana\" size=\"1\">Percentage</font></th>\n<th colspan=\"0\" background=\"menutop.jpg\" height=\"16\" valign=\"top\"><font face=\"verdana\" size=\"1\">Aantal stemmen</font></th>\n</tr>\n";

    while (list($key, $val) = each($ANSWER)) {
        $percent =  $file_array[$key] * 100 / $total;
        $percent_int = floor($percent);
        $percent_float = number_format($percent, 1);
        $tp += $percent_float;
        echo "<tr>\n<td><font face=\"verdana\" size=\"1\"> $ANSWER[$key] </font></td>\n<td><img height=16 src=\"$IMG_DIR_URL/vote_left.gif\"><img height=16 width=\"$percent_int\" src=\"$IMG_DIR_URL/vote_middle.gif\"><img height=16 src=\"$IMG_DIR_URL/vote_right.gif\"><font face=\"verdana\" size=\"1\"> $percent_float % </font></td>\n<td><font face=\"verdana\" size=\"1\">$file_array[$key]</font></td>\n</tr>\n";
    }

    echo "<tr>\n<th colspan=\"0\" background=\"menubottom.jpg\" height=\"16\" valign=\"top\"><font face=\"verdana\" size=\"1\">&nbsp;&nbsp;</font></th>\n<th colspan=\"0\" background=\"menubottom.jpg\" height=\"16\" valign=\"top\"><font face=\"verdana\" size=\"1\">&nbsp;&nbsp;</font></th>\n<th colspan=\"0\" background=\"menubottom.jpg\" height=\"16\" valign=\"top\"><font face=\"verdana\" size=\"1\">&nbsp;&nbsp;</font></th>\n</tr>\n";
    echo "</TABLE><br>";
}
}
}
else {
echo"<h1>E R R O R</H1>";
}
}
else {
echo"<h1>E R R O R</H1>";
}
}
}


?>
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 13:24:02
 
Arend a

Arend a

12/02/2004 22:54:00
Quote Anchor link
en de foutmelding is... *trommelgeroffel*..
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

13/02/2004 11:39:00
Quote Anchor link
En wat staat er op regel 98? Je gaat toch niet denken dat we hier tot bijna 100 gaan tellen...?

Elwin
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

13/02/2004 16:14:00
Quote Anchor link
}
}
} <--
} else {
echo"<h1>E R R O R</H1>";
}
} else {
echo"<h1>E R R O R</H1>";
}
}
}

Er moet een } bij.
Dit had je zelf ook heel makkelijk kunnen doen, gewoon kijken wat er gebeurd als je er een } bij of weghaald....
 

26/02/2004 16:54:00
Quote Anchor link
heb je hier ook loginschermpje voor ofzo?
 
Rick

Rick

26/02/2004 17:53:00
Quote Anchor link
damn gebruik wat indenting man, dit is niet te lezen

bij dit soort scripts is het misschien ook makkelijker om gewoon een link te geven naar een .phps bestand
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.