Popup in php lukt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kristof Debleu

Kristof Debleu

14/05/2008 21:51:00
Quote Anchor link
Ik zou in onderstaande link een popup willen inwerken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
    echo '<a href="fotos/photoset.php?id='.$aPhotoset['id'].'"><img alt="'.$aPhotoset['title']['_content'].'" title="'.$aPhotoset['title']['_content'].'" src="'.$sThumb.'"></a>';


Dus als je op deze link klikt, moet er zicht een popup openen.

Ik heb al geprobeerd via de javascript code in te werken, maar hij geeft iedere keer een legepagina weer ...

Bedankt voor de hulp

Mvg
Kristof
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 04:00:24
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

14/05/2008 22:32:00
Quote Anchor link
Popups zijn een slecht idee. Elke bezoeker heeft er een hekel aan. Ze verliezen het gevoel van controle, de back-button werkt ineens niet meer, enz enz.

Lees Jacob Nielsen er maar eens op na. Het artikel is al uit 2004, kun je nagaan.
 

14/05/2008 22:36:00
Quote Anchor link
Ik gaf deze tip al eerder, maar misschien is het slimmer om een division visible te maken die je met een z-index over de pagina heen zet. Beetje het idee van de lightbox zeg maar. Je kan ook een transparante zwarte achtergrond meegeven zodat de rest van de pagina 'disabled' is.

Op m'n werk gebruiken de ontwikkelaars dit bijna alleen maar, want zo geef je geen overlast met popups, geen last van popupblockers en ook geen rare javascriptjes etc...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.