Popup's

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »
Bart Matsko

Bart Matsko

03/02/2015 16:11:58
Quote Anchor link
Ik wil graag onderaan een website in de footer een "Feedback" knop maken door middel van een popup. Als je erop klikt moet er ook een iets worden toegevoegd aan de url zoals: "/feedback".

Ik weet niet zo goed welke richting ik moet zoeken, misschien kunnen jullie een tip geven hoe ik dit handig kan maken en eventueel zoektermen vertellen waarop ik kan zoeken?

Ik heb wel een voorbeeld gevonden wat ik zou willen. Als je op iets in de portfolio klikt komt er een popup en zie je de oude website aan de achterkant nog + er wordt iets toegevoegd aan de url. (Voorbeeld)
Gewijzigd op 03/02/2015 16:14:20 door Bart Matsko
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 03:15:02
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

03/02/2015 16:19:58
Quote Anchor link
Het zijn twee aparte dingen:

google op: css javascript popup div
brengt je bijvoorbeeld hier: http://webdesignandsuch.com/how-to-create-a-popup-with-css-and-javascript/

google op: javascript change url in address bar
brengt je bijvoorbeeld hier: http://spoiledmilk.com/blog/html5-changing-the-browser-url-without-refreshing-page/
 
Bart Matsko

Bart Matsko

03/02/2015 16:24:32
Quote Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 03/02/2015 16:19:58:
Het zijn twee aparte dingen:

google op: css javascript popup div
brengt je bijvoorbeeld hier: http://webdesignandsuch.com/how-to-create-a-popup-with-css-and-javascript/

google op: javascript change url in address bar
brengt je bijvoorbeeld hier: http://spoiledmilk.com/blog/html5-changing-the-browser-url-without-refreshing-page/


Bedankt ik ga ermee aan de slag!
 
- SanThe -

- SanThe -

03/02/2015 16:27:08
Quote Anchor link
Volgens mij kan je alles uit de bron van die site halen.
 
Bart Matsko

Bart Matsko

26/02/2015 13:40:05
Quote Anchor link
Ik ben totaal niet thuis in JavaScript en de demo van webdesignandsuch.com heeft een groot JS bestand waar ik geen wijs uit opmaak.

In de HTML heb ik alle overbodige niet functionele dingen weggehaald en heb ik dit over:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<head>
  <link href="styles.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
  <script type="text/javascript" src="css-pop.js"></script>
</head>
<body>
  <div id="container">
    <!--POPUP-->
    <div id="blanket" style="display:none;"></div>
    <div id="popUpDiv" style="display:none;">
      <a href="#" onclick="popup('popUpDiv')">Click to Close CSS Pop Up</a>
    </div>    
    <!-- / POPUP-->
    <a href="#" onclick="popup('popUpDiv')">Click to Open CSS Pop Up</a>
  </div>
</body>



Nu wilde ik hetzelfde doen in het JS bestand zodat ik erachter kwam hoe het in z'n werk ging, maar dat lukt me totaal niet. Ik hoop dat er iemand is die een klein voorbeeldje voor me heeft inplaatsvan een groot bestand?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/02/2015 13:43:20
Quote Anchor link
Ikzelf gebruik de Fancybox. Die is makkelijk te implementeren en heeft een hoop mogelijkheden.
 
Bart Matsko

Bart Matsko

26/02/2015 13:53:40
Quote Anchor link
- Aar - op 26/02/2015 13:43:20:
Ikzelf gebruik de Fancybox. Die is makkelijk te implementeren en heeft een hoop mogelijkheden.


Dat is toch vooral voor foto's? Ik wil het graag zo simpel mogelijk..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/02/2015 13:58:27
Quote Anchor link
Je kan ook websites inladen daarmee, en het werkt erg simpel.
 
Bart Matsko

Bart Matsko

26/02/2015 14:20:15
Quote Anchor link
Toch denk ik niet dat ik dat zoek.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/02/2015 14:33:53
Quote Anchor link
Kan je dan wat specifieker zijn?
 
Bart Matsko

Bart Matsko

26/02/2015 14:49:15
Quote Anchor link
webdesignandsuch.com gaf een goed voorbeeld, maar voor mij was de JS onleesbaar. Ik wil graag weten hoe je iets laat zien en laat verdwijnen door middel van een klik op tekst. Ik neem aan dat dit met een paar regels JS kan?
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

26/02/2015 15:56:36
Quote Anchor link
De link in het oorspronkelijke bericht werkt niet.

webdesignandsuch.com is een complete site met artikelen over allerlei web-gerelateerde zaken.

Bedoel je specifiek dit? Oftewel, een contactformulier die de pagina (URL) vanwaar deze verstuurd werd meegeeft?

Ik denk dat fancybox/lightbox -of in zijn algemeenheid- een "inline popup", die oproepbaar is "binnen" elke gewenste pagina, dan toch een heel eind in de buurt komt van datgene wat je zoekt?

Je zou een standaard oplossing kunnen gebruiken, of zelf iets simpels bouwen. Wat je zou kunnen doen is een absoluut gepositioneerde div over je hele pagina kunnen zetten en daarmee de rest van je site kunnen "dimmen" en daarover weer een div heenzetten met je formulier.

Met jQuery kun je dit soort animaties redelijk makkelijk maken, maar je kunt je dan afvragen of je niet het wiel opnieuw aan het uitvinden bent want in feite doet fancybox of equivalent dit ook al voor jou.
 
Bart Matsko

Bart Matsko

26/02/2015 16:04:47
Quote Anchor link
Thomas van den Heuvel op 26/02/2015 15:56:36:
De link in het oorspronkelijke bericht werkt niet.

webdesignandsuch.com is een complete site met artikelen over allerlei web-gerelateerde zaken.

Bedoel je specifiek dit? Oftewel, een contactformulier die de pagina (URL) vanwaar deze verstuurd werd meegeeft?

Ik denk dat fancybox/lightbox -of in zijn algemeenheid- een "inline popup", die oproepbaar is "binnen" elke gewenste pagina, dan toch een heel eind in de buurt komt van datgene wat je zoekt?

Je zou een standaard oplossing kunnen gebruiken, of zelf iets simpels bouwen. Wat je zou kunnen doen is een absoluut gepositioneerde div over je hele pagina kunnen zetten en daarmee de rest van je site kunnen "dimmen" en daarover weer een div heenzetten met je formulier.

Met jQuery kun je dit soort animaties redelijk makkelijk maken, maar je kunt je dan afvragen of je niet het wiel opnieuw aan het uitvinden bent want in feite doet fancybox of equivalent dit ook al voor jou.


Die website is inderdaad offline gegaan in de tussentijd.
Als je naar de eerste reactie van Aar kijkt linkt hij naar webdesignandsuch.com. Daar heb ik het over. Dat is precies wat ik wil, alleen hebben ze naast alleen de functionaliteit veel andere rommel erbij gegooid.
Daardoor zie ik niet wat in het JS bestand er nou precies voor zorgt dat het divje display block of display none krijgt. Dat is eigenlijk alles wat ik zoek.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

26/02/2015 16:13:13
Quote Anchor link
Grappig, dat doet precies wat ik voorstelde.

Quote:
Daardoor zie ik niet wat in het JS bestand er nou precies voor zorgt dat het divje display block of display none krijgt

Volg de Credits > Script source link, daar staat:
Quote:
toggle(div_id) – This simply toggles the inserted div name from being displayed (display:block) to being hidden (display:none).

jQuery heeft hier een ingebouwde functie voor.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.