Popup's

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »
Bart Matsko

Bart Matsko

03/02/2015 16:11:58
Quote Anchor link
Ik wil graag onderaan een website in de footer een "Feedback" knop maken door middel van een popup. Als je erop klikt moet er ook een iets worden toegevoegd aan de url zoals: "/feedback".

Ik weet niet zo goed welke richting ik moet zoeken, misschien kunnen jullie een tip geven hoe ik dit handig kan maken en eventueel zoektermen vertellen waarop ik kan zoeken?

Ik heb wel een voorbeeld gevonden wat ik zou willen. Als je op iets in de portfolio klikt komt er een popup en zie je de oude website aan de achterkant nog + er wordt iets toegevoegd aan de url. (Voorbeeld)
Gewijzigd op 03/02/2015 16:14:20 door Bart Matsko
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 20:49:27
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

03/02/2015 16:19:58
Quote Anchor link
Het zijn twee aparte dingen:

google op: css javascript popup div
brengt je bijvoorbeeld hier: http://webdesignandsuch.com/how-to-create-a-popup-with-css-and-javascript/

google op: javascript change url in address bar
brengt je bijvoorbeeld hier: http://spoiledmilk.com/blog/html5-changing-the-browser-url-without-refreshing-page/
 
Bart Matsko

Bart Matsko

03/02/2015 16:24:32
Quote Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 03/02/2015 16:19:58:
Het zijn twee aparte dingen:

google op: css javascript popup div
brengt je bijvoorbeeld hier: http://webdesignandsuch.com/how-to-create-a-popup-with-css-and-javascript/

google op: javascript change url in address bar
brengt je bijvoorbeeld hier: http://spoiledmilk.com/blog/html5-changing-the-browser-url-without-refreshing-page/


Bedankt ik ga ermee aan de slag!
 
- SanThe -

- SanThe -

03/02/2015 16:27:08
Quote Anchor link
Volgens mij kan je alles uit de bron van die site halen.
 
Bart Matsko

Bart Matsko

26/02/2015 13:40:05
Quote Anchor link
Ik ben totaal niet thuis in JavaScript en de demo van webdesignandsuch.com heeft een groot JS bestand waar ik geen wijs uit opmaak.

In de HTML heb ik alle overbodige niet functionele dingen weggehaald en heb ik dit over:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<head>
  <link href="styles.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
  <script type="text/javascript" src="css-pop.js"></script>
</head>
<body>
  <div id="container">
    <!--POPUP-->
    <div id="blanket" style="display:none;"></div>
    <div id="popUpDiv" style="display:none;">
      <a href="#" onclick="popup('popUpDiv')">Click to Close CSS Pop Up</a>
    </div>    
    <!-- / POPUP-->
    <a href="#" onclick="popup('popUpDiv')">Click to Open CSS Pop Up</a>
  </div>
</body>



Nu wilde ik hetzelfde doen in het JS bestand zodat ik erachter kwam hoe het in z'n werk ging, maar dat lukt me totaal niet. Ik hoop dat er iemand is die een klein voorbeeldje voor me heeft inplaatsvan een groot bestand?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/02/2015 13:43:20
Quote Anchor link
Ikzelf gebruik de Fancybox. Die is makkelijk te implementeren en heeft een hoop mogelijkheden.
 
Bart Matsko

Bart Matsko

26/02/2015 13:53:40
Quote Anchor link
- Aar - op 26/02/2015 13:43:20:
Ikzelf gebruik de Fancybox. Die is makkelijk te implementeren en heeft een hoop mogelijkheden.


Dat is toch vooral voor foto's? Ik wil het graag zo simpel mogelijk..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/02/2015 13:58:27
Quote Anchor link
Je kan ook websites inladen daarmee, en het werkt erg simpel.
 
Bart Matsko

Bart Matsko

26/02/2015 14:20:15
Quote Anchor link
Toch denk ik niet dat ik dat zoek.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/02/2015 14:33:53
Quote Anchor link
Kan je dan wat specifieker zijn?
 
Bart Matsko

Bart Matsko

26/02/2015 14:49:15
Quote Anchor link
webdesignandsuch.com gaf een goed voorbeeld, maar voor mij was de JS onleesbaar. Ik wil graag weten hoe je iets laat zien en laat verdwijnen door middel van een klik op tekst. Ik neem aan dat dit met een paar regels JS kan?
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

26/02/2015 15:56:36
Quote Anchor link
De link in het oorspronkelijke bericht werkt niet.

webdesignandsuch.com is een complete site met artikelen over allerlei web-gerelateerde zaken.

Bedoel je specifiek dit? Oftewel, een contactformulier die de pagina (URL) vanwaar deze verstuurd werd meegeeft?

Ik denk dat fancybox/lightbox -of in zijn algemeenheid- een "inline popup", die oproepbaar is "binnen" elke gewenste pagina, dan toch een heel eind in de buurt komt van datgene wat je zoekt?

Je zou een standaard oplossing kunnen gebruiken, of zelf iets simpels bouwen. Wat je zou kunnen doen is een absoluut gepositioneerde div over je hele pagina kunnen zetten en daarmee de rest van je site kunnen "dimmen" en daarover weer een div heenzetten met je formulier.

Met jQuery kun je dit soort animaties redelijk makkelijk maken, maar je kunt je dan afvragen of je niet het wiel opnieuw aan het uitvinden bent want in feite doet fancybox of equivalent dit ook al voor jou.
 
Bart Matsko

Bart Matsko

26/02/2015 16:04:47
Quote Anchor link
Thomas van den Heuvel op 26/02/2015 15:56:36:
De link in het oorspronkelijke bericht werkt niet.

webdesignandsuch.com is een complete site met artikelen over allerlei web-gerelateerde zaken.

Bedoel je specifiek dit? Oftewel, een contactformulier die de pagina (URL) vanwaar deze verstuurd werd meegeeft?

Ik denk dat fancybox/lightbox -of in zijn algemeenheid- een "inline popup", die oproepbaar is "binnen" elke gewenste pagina, dan toch een heel eind in de buurt komt van datgene wat je zoekt?

Je zou een standaard oplossing kunnen gebruiken, of zelf iets simpels bouwen. Wat je zou kunnen doen is een absoluut gepositioneerde div over je hele pagina kunnen zetten en daarmee de rest van je site kunnen "dimmen" en daarover weer een div heenzetten met je formulier.

Met jQuery kun je dit soort animaties redelijk makkelijk maken, maar je kunt je dan afvragen of je niet het wiel opnieuw aan het uitvinden bent want in feite doet fancybox of equivalent dit ook al voor jou.


Die website is inderdaad offline gegaan in de tussentijd.
Als je naar de eerste reactie van Aar kijkt linkt hij naar webdesignandsuch.com. Daar heb ik het over. Dat is precies wat ik wil, alleen hebben ze naast alleen de functionaliteit veel andere rommel erbij gegooid.
Daardoor zie ik niet wat in het JS bestand er nou precies voor zorgt dat het divje display block of display none krijgt. Dat is eigenlijk alles wat ik zoek.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

26/02/2015 16:13:13
Quote Anchor link
Grappig, dat doet precies wat ik voorstelde.

Quote:
Daardoor zie ik niet wat in het JS bestand er nou precies voor zorgt dat het divje display block of display none krijgt

Volg de Credits > Script source link, daar staat:
Quote:
toggle(div_id) – This simply toggles the inserted div name from being displayed (display:block) to being hidden (display:none).

jQuery heeft hier een ingebouwde functie voor.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.