position page

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jasper

jasper

19/05/2009 19:45:00
Quote Anchor link
Ik heb op mijn pagina een tabblad staan wanneer ik op een tab klik dan opent die tab maar dan gaat gaat de positie weer bovenaan mijn pagina terwijl ik op dezelfde positie wil blijven. de tabs zijn <a href="#"></a>
weet iemand een oplossing
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 17:07:27
 
- SanThe -

- SanThe -

19/05/2009 19:50:00
Quote Anchor link
Niet duidelijk.
Voorbeeld?
 
Jasper

jasper

19/05/2009 20:17:00
Quote Anchor link
je klikt ergens op een knop zonder een submit uit te voeren en nu gaje weer naar de top of the page maar je moet op dezelfde plaats blijven
 
Ivo K

Ivo K

19/05/2009 20:20:00
Quote Anchor link
Dan is het denk ik handig om het zo te doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
Blaaaaaat en de top die je wilt overslaan

<a name="plek-waar-je-wilt-komen"></a>

<a href="#plek-waar-je-wilt-komen>Klik</a>
 

19/05/2009 20:29:00
Quote Anchor link
Werk je toevallig met javascript ? Heb je dan ook return false d'r bij zitten?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.