POST & GET opslaan

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mike D.

Mike D.

26/12/2007 23:34:00
Quote Anchor link
Beste,

Ik zocht een script dat elke POST en GET die gedaan waard in een form firmulier opslaat ik heb het al tot zoveer maar hij wil het niet doen :S
Kan iemand helpen aub en jah de db klopt en dit stuk moet in een script dat op elke pagina word geinclude :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?php
// GET & POST opslaan in db
if(((count($_POST) > 0 && !isset($_POST['omnilog'])) || ($_POST['omnilog'] == 1 && count($_GET) > 1)) && isset($OMNILOG)) {
    $forwardedFor            = ($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'] != "") ? $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'] : $_SERVER['HTTP_CLIENT_IP'];
    $forwardedFor            = preg_replace('/, .+/','',$forwardedFor);
    $postVars                = addslashes(var_export($_POST,TRUE));
    if($postVars == "array (\n)" || (count($_POST) == 1 && isset($_POST['omnilog'])))
      $postVars                = "";
    $getVars                = addslashes(var_export($_GET,TRUE));
    if($getVars == "array (\n)")
      $getVars                = "";
      $ip=$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
      $file=$_SERVER['PHP_SELF'];
    mysql_query("INSERT INTO `[omnilog]` (time, login, IP, forwardedFor, file, $_POST, $_GET) VALUES (NOW(),'$user->user', '$ip', '$forwardedFor', '$file', '$postVars','$getVars')");
  }


  foreach($_POST as $key => $value) {
    if(gettype($_POST[$key]) == "array")
      foreach($_POST[$key] as $key2 => $value2)
        $_POST[$key][$key2]        = addslashes($_POST[$key][$key2]);
    else
      $_POST[$key]            = addslashes($_POST[$key]);
  }

  foreach($_GET as $key => $value) {
    if(gettype($_GET[$key]) == "array")
      foreach($_GET[$key] as $key2 => $value2)
        $_GET[$key][$key2]        = addslashes($_GET[$key][$key2]);
    else
      $_GET[$key]            = addslashes($_GET[$key]);
  }

  foreach($_COOKIE as $key => $value) {
    if(gettype($_COOKIE[$key]) == "array")
      foreach($_COOKIE[$key] as $key2 => $value2)
        $_COOKIE[$key][$key2]        = addslashes($_COOKIE[$key][$key2]);
    else
      $_COOKIE[$key]            = addslashes($_COOKIE[$key]);
  }

?>


Mvg
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 18:25:51
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

26/12/2007 23:35:00
Quote Anchor link
Ik zou de POST en de GET gewoon serializen en zo opslaan. Als je ze later nodig hebt kun je ze altijd weer deserializen.
 
Mike D.

Mike D.

26/12/2007 23:38:00
Quote Anchor link
maar ik wil dit gewoon in een scriptje zodat elke keer een post of get word uitvoerd dit in db gaat het is voor controle enzo ;)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

26/12/2007 23:44:00
Quote Anchor link
Ja, dus voor bijvoorbeeld POST zou je het zo kunnen doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
        $sql = "
            INSERT INTO tabelnaam
            (postveld)
            VALUES
            ('"
. mysql_real_escape_string (serialize ($_POST)) . "')
        "
;
        if (!mysql_query ($sql)) {
            trigger_error (mysql_error ());
        }
    }

?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.