Post op link

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Cas de Reuver

Cas de Reuver

04/12/2013 19:32:41
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

ik heb een klein probleempje, ik wil een link maken naar gpanel.ens-ltd.com. Zoals je kunt zien staat er ook een dropdown met Interface, ik zou graag een link willen maken waarbij de interface XXXX wordt gekozen. Weet iemand hoe dit moet?

De code die achter de dropdown zit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<select name="DropDownListTemplates" onchange="javascript:setTimeout('__doPostBack(\'DropDownListTemplates\',\'\')', 0)" id="DropDownListTemplates" class="default_inputs">
    <option value="Classic">Classic</option>
    <option value="Gamers">Gamers</option>
    <option value="iGH">iGH</option>
    <option selected="selected" value="Modern">Modern</option>
    <option value="XXXX">XXXX</option>

</select>


Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken.[/modedit]
Gewijzigd op 10/12/2013 20:34:18 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 09:49:04
 
Tim van Norde

Tim van Norde

10/12/2013 13:26:18
Quote Anchor link
Tenzij je toegang hebt tot gpanel.ens-ltd.com kan dat niet.
Of je moet de pagina ophalen met CURL en er op hopen dat de inlogpagina gegevens aan wilt nemen die niet vanaf hun eigen site komt.

Als je dat wilt proberen moet je het zeggen.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

10/12/2013 13:43:51
Quote Anchor link
Ik zou zeggen dat het niet werkt.


... maar laat ons eens wat zot doen, en toch proberen

Zet de volledige URL in de action.

Dus jij zet dit formulier, + de <input> 's en <select> op jouw site
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<form name="TCAdminForm" method="post" action="http://gpanel.ens-ltd.com/Templates/Default/login.aspx" id="TCAdminForm" autocomplete="off"></form>


en see what hapens. Als die site zijn werk niet goed doet, lukt het je misschien
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.