Power Supply in een datacenter

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer / Innovatieve software / Virtual Re

Functieomschrijving Als .Net developer werken aan innovatieve software waar onder andere gebruik gemaakt wordt van Virtual Reality? Bijdragen aan een organisatie waar je uitgedaagd wordt om continu verbeteringen en ontwikkelpunten te ontdekken en door te voeren? Werken in de omgeving Putten? Reageer dan nu voor meer informatie! Het pro-actief aandragen van verbeteringen voor de bestaande applicatie; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Doorvoeren van aanpassingen en wijzigingen; Verantwoordelijk voor koppelingen met andere systemen; Op de hoogte blijven van technische ontwikkelingen. Functie-eisen Hbo werk- en denkniveau; Een afgeronde IT gerelateerde opleiding; Minimaal 1 jaar professionele ervaring als developer; Aantoonbare kennis van C#; Initiatiefrijke

Bekijk vacature »

Koen Hollander

Koen Hollander

25/03/2016 11:40:08
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb hier op mijn schoot een Power Supply liggen, een DELL 870P-00

Nu is mijn vraag: Is 1Amp voldoende voor die PS of heb ik meer nodig?

( INPUT:
100-240V ~ 12A
50/60Hz )

( OUTPUT:
+12Vaux 1.5A Max
+12.1V 70.4A Max )
 
PHP hulp

PHP hulp

27/01/2020 05:04:18
 
Yoop Overmaat

Yoop Overmaat

25/03/2016 13:19:54
Quote Anchor link
Ligt er maar aan welke voedingsspanning en wattage het apparaat wat je er aan wilt hangen nodig heeft. Een lasapparaat zal niet werken dat is bijvoorbaat al zeker.
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.