Preg replace - tag verwijderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Jan Veenstra

Jan Veenstra

12/11/2008 17:22:00
Quote Anchor link
heey,

ik probeer een website te strippen en een deel van de pagina weg te knippen. Kan iemand helpen. Ik heb de html code geselecteerd met file_get_contents() en wil dus bijvoorbeeld "<script>......</script>" en dan verwijderen. kan iemand helpen?

Groetjes Johan
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 10:09:32
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

12/11/2008 17:31:00
Quote Anchor link
EDIT:

Dwaas idee, dat van jouw is idd beter.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter De Schuyter
 
Jan Veenstra

Jan Veenstra

12/11/2008 17:32:00
Quote Anchor link
ik dacht meer aan preg replace eigenijk
kan iemand me helpen met de expresie?
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

12/11/2008 19:24:00
Quote Anchor link
ik weet wel een regex om een <script> tag met alles tot de eerst volgende </script> tag te selecteren... maar als iemand dan /*</script>*/ oid gebruikt ben je gefokt! :P

wat je ook kan doen (kan ik ook wel ff voor je maken):
eerst maak je van bijv.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<script><script></script></script>

dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<script:1><script:2></script:2></script:1>


dan verwijder je alles waar die nummers het zelfde zijn (en alle inhoud) en ten slotte verwijder je nog alle losse open en close tags en alle losse open en close tags met een cijfertje :)
 
Boris Mattijssen

Boris Mattijssen

12/11/2008 21:39:00
Quote Anchor link
Uhmm... Strip_tags?
 
Jan Veenstra

Jan Veenstra

12/11/2008 23:37:00
Quote Anchor link
nee niet alles, ik wil gewoon een deel van een website selecteren en verandere...
 
Jan Veenstra

Jan Veenstra

30/01/2009 21:18:00
Quote Anchor link
(BUMP)

Dus: een preg_replace expresie voor het verwijderen van tekst tussen 2 delen ingevooerde tekst.

VB: "Hello world is onzin..."
Expressie "Hello" DELETE ALLE TEKENS "onzin...";
ANTW: "Hello onzin..."

Snappie? alvast bedankt.
 
Rens nvt

Rens nvt

30/01/2009 21:48:00
Quote Anchor link
snel testje:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
$string
= 'testje<script type="text/javascript">
function name() { }
</script>
troep
<b>blaat</b>
<script type="text/javascript">

</script>nog meer blaat'
;

$string = preg_replace("/<script(.*?)<\/script>/s", "", $string);
echo htmlentities($string);
?>
 
Martijn B

Martijn B

30/01/2009 21:57:00
Quote Anchor link
/<script[^>]*>.*?<\/script>/is
 
Jan Veenstra

Jan Veenstra

30/01/2009 21:58:00
Quote Anchor link
wat is het verschil?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.