preg_replace() & eregi_replace() & ereg_replace()

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ano Niem

Ano Niem

12/06/2004 20:26:00
Quote Anchor link
Zou iemand informatie kunnen geven over de funties die in de topic title staan?

ik weet nu hoe str_replace() werkt en ben nu benieuwd naar die andere 3 (weet niet of er nog meer zijn)
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 16:40:00
 
Eris -

Eris -

12/06/2004 20:36:00
Quote Anchor link
http://www.php.net/";functie naam"

Daar staat zeer veel en handige informatie over op.
 
De VeeWee

de VeeWee

12/06/2004 23:10:00
Quote Anchor link
http://www.phphulp.nl/php/tutorials/2/134

hier staat preg_replace...
dacht dat eregi of ereg ongeveer hetzelfde deed maar weet het niet zeker...
 
Rick

Rick

13/06/2004 00:26:00
Quote Anchor link
ereg en eregi zijn posix stijl en preg is perl compatible regex

het verschil tussen ereg en eregi is simpel, de ene is case sensitive en de andere niet
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.