Pretpark

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »
Maurice

maurice

24/07/2009 19:04:00
Quote Anchor link
Hallo,
ik wil graag een soort van online pretpark maken (HEEL SIMPEL!) je logt in. dat lukt nog wel maar dan wil ik een soort van overzicht van attracties waar onderstaat of ze open of dicht zijn.... Maar nu is mijn vraag... hoe zorg ik er voor als een Administrator op een knop drukt in het paneel voor de admins dat de attractie ook Echt gesloten woord in het overzicht en je NIET op de attractie kan klikken..... nu had ik nog een vraag.. hoe zorg ik er voor als een admin op een knop drukt dat hij (of zij) dan een bericht kan in typen en dat iedereen in dat park een melding krijgt voor de rest lukt het mij wel!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Maurice
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 13:23:36
 
Zero XT

Zero XT

24/07/2009 19:08:00
Quote Anchor link
Je kan gebruik maken van een database waarin alle attracties opgeslagen staan inclusief of die geopend is of gesloten.

De kan je dan dmv php laten wijzigen
 
Maurice

maurice

24/07/2009 19:10:00
Quote Anchor link
Ja.. dat snap ik! maar ik ben niet perfect goed hoe ga ik dat wijzigen (bedankt voor snelle reactie :) )
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/07/2009 19:36:00
Quote Anchor link
Misschien handig om een MySQL tuto door te lezen over hoe INSERT en UPDATE werken?

het komt neer op zoiets:

UPDATE attracties SET status='open' WHERE attractienaam = 'Python'
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
Maurice

maurice

24/07/2009 19:43:00
Quote Anchor link
Oke! Bedankt kan nog iemand helpen met alert?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door maurice
 
Erik Rijk

Erik Rijk

24/07/2009 20:02:00
Quote Anchor link
alert('Ik ben een alert :) ');

Maurice,

Je wilt een online game maken, maar eigenlijk weet je nog niet precies hoe een update query werkt..
Lijkt me dit een beetje te hoog gegrepen voor je.
 
Roeltje M

Roeltje M

24/07/2009 20:13:00
Quote Anchor link
en bovendien KAN het zijn dat je site niet goed in elkaar zit
 
Zero XT

Zero XT

24/07/2009 20:17:00
Quote Anchor link
Gewoon eerst even een paar tutorials lezen over SQL en PHP
 
Maurice

maurice

24/07/2009 20:40:00
Quote Anchor link
Ehhhm -alert('Ik ben een alert :) ');- ik wil juist dat ze een bericht intypen
 
Andytjuh Bruggeman

andytjuh Bruggeman

24/07/2009 21:21:00
Quote Anchor link
Je kan het ook zo doen bijvoorbeeld.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$dbres
= mysql_query("SELECT * FROM attracties WHERE name='Python'");
$attractie = mysql_fetch_object($dbres);

if($attractie->status == 'open') { echo"Attractie is open"; }
elseif($attractie->status == 'dicht') { echo"Attractie is gesloten"; }
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/07/2009 21:23:00
Quote Anchor link
Andy, gebruik liever mysql_fetch_assoc() i.p.v. dat trage fetch_object().
 
Maurice

maurice

24/07/2009 22:09:00
Quote Anchor link
danku!!!!
 
Matthias R

Matthias R

24/07/2009 22:11:00
Quote Anchor link
Deze game wil ik wel spelen :)
Gaat het een html/css gemaakte game zijn??
 
Roel -

Roel -

24/07/2009 22:13:00
Quote Anchor link
Ik heb ook zo'n economisch spel...

@Aar; is assoc sneller dan object...? Dan heb ik heel wat aan te passen...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/07/2009 22:14:00
Quote Anchor link
ja, dat is aanzienlijk sneller.
Objecten werken trager in PHP dan array's.
 
Matthias R

Matthias R

24/07/2009 22:15:00
Quote Anchor link
lol ik heb hier over een post gedaan,
want er moet wel een groter verschil zijn
 
Maurice

maurice

24/07/2009 22:16:00
Quote Anchor link
Jaja ik ben er druk mee bezig...
 
Roel -

Roel -

24/07/2009 22:16:00
Quote Anchor link
Een mysql_fetch_array() dan?
 
Noppes

Noppes

24/07/2009 22:40:00
Quote Anchor link
Nee _fetch_array komt er ook niet uit zoals _fetch_assoc eruit komt wat betreft performance, geheugen misbruik enz
 
Rik

Rik

25/07/2009 10:07:00
Quote Anchor link
Mysql_fetch_array is langzamer, aangezien die een numerieke én een assoc aray maakt

mysql_fetch array maakt dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$array[1], $array[2], $array[3]
&
$array['ik'], $array['ben'], $array['gek']


Waarbij assoc alleen de laatste aanmaakt.
Dus is assoc beter voor de performance ^^
 
Roel -

Roel -

28/07/2009 22:35:00
Quote Anchor link
Ik gebruik toch nooit _array :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.