Prijs tabel responsive maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »
Tim Dielemans

Tim Dielemans

25/12/2013 13:45:30
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb een website die zich aanpast aan het scherm van de gebruiker.
Nu moet hier een prijs tabel in. Alleen is deze dan niet responsive.
Hoe kan ik die respnsive maken? Ik heb al weat gezocht maar ik kom er niet in uit.

Hier heb ik mijn css code.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
#fdw-pricing-table {
        margin:0 auto;
        text-align: center;
        width: 928px; /* total computed width */
        zoom: 1;
    }

    #fdw-pricing-table:before, #fdw-pricing-table:after {
      content: "";
      display: table
    }

    #fdw-pricing-table:after {
      clear: both
    }

    /* --------------- */    

    #fdw-pricing-table .plan {
        font: 13px 'Lucida Sans', 'trebuchet MS', Arial, Helvetica;    
        background: #fff;      
        border: 1px solid #ddd;
        color: #333;
        padding: 20px;
        width: 180px;
        float: left;
        _display: inline; /* IE6 double margin fix */
        position: relative;
        margin: 0 5px;
        -moz-box-shadow: 0 2px 2px -1px rgba(0,0,0,.3);
        -webkit-box-shadow: 0 2px 2px -1px rgba(0,0,0,.3);
        box-shadow: 0 2px 2px -1px rgba(0,0,0,.3);        
    }

    #fdw-pricing-table .plan:after {
      z-index: -1;
      position: absolute;
      content: "";
      bottom: 10px;
      right: 4px;
      width: 80%;
      top: 80%;
      -webkit-box-shadow: 0 12px 5px rgba(0, 0, 0, .3);  
      -moz-box-shadow: 0 12px 5px rgba(0, 0, 0, .3);
      box-shadow: 0 12px 5px rgba(0, 0, 0, .3);
      -webkit-transform: rotate(3deg);    
      -moz-transform: rotate(3deg);  
      -o-transform: rotate(3deg);
      -ms-transform: rotate(3deg);
      transform: rotate(3deg);    
    }    
    
    #fdw-pricing-table .popular-plan {
        top: -20px;
        padding: 40px 20px;  
    }
    
    /* --------------- */    

    #fdw-pricing-table .header {
        position: relative;
        font-size: 20px;
        font-weight: normal;
        text-transform: uppercase;
        padding: 40px;
        margin: -20px -20px 20px -20px;
        border-bottom: 8px solid;
        background-color: #eee;
        background-image: -moz-linear-gradient(#fff,#eee);
        background-image: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, from(#fff), to(#eee));    
        background-image: -webkit-linear-gradient(#fff, #eee);
        background-image: -o-linear-gradient(#fff, #eee);
        background-image: -ms-linear-gradient(#fff, #eee);
        background-image: linear-gradient(#fff, #eee);
    }

    #fdw-pricing-table .header:after {
        position: absolute;
        bottom: -8px; left: 0;
        height: 3px; width: 100%;
        content: '';
        background-image: url(images/bar.png);
    }
    
    #fdw-pricing-table .popular-plan .header {
        margin-top: -40px;
        padding-top: 60px;        
    }

    #fdw-pricing-table .plan1 .header{
        border-bottom-color: #FF7F27;
    }

    #fdw-pricing-table .plan2 .header{
        border-bottom-color: #FF7F27;
    }

    #fdw-pricing-table .plan3 .header{
        border-bottom-color: #FF7F27;
    }

    #fdw-pricing-table .plan4 .header{
        border-bottom-color: #FF7F27;
    }            
    
    /* --------------- */

    #fdw-pricing-table .price{
        font-size: 45px;
    }

    #fdw-pricing-table .monthly{
        font-size: 13px;
        margin-bottom: 20px;
        text-transform: uppercase;
        color: #999;
    }

    /* --------------- */

    #fdw-pricing-table ul {
        margin: 20px 0;
        padding: 0;
        list-style: none;
    }

    #fdw-pricing-table li {
        padding: 10px 0;
    }
    
    /* --------------- */
        
    #fdw-pricing-table .signup {
        position: relative;
        padding: 10px 20px;
        color: #fff;
        font: bold 14px Verdana, Arial, Helvetica;
        text-transform: uppercase;
        text-decoration: none;
        display: inline-block;      
        background-color: #72ce3f;
        -moz-border-radius: 3px;
        -webkit-border-radius: 3px;
        border-radius: 3px;    
        text-shadow: 0 -1px 0 rgba(0,0,0,.15);
        opacity: .9;      
    }

    #fdw-pricing-table .signup:hover {
        opacity: 1;      
    }

    #fdw-pricing-table .signup:active {
        -moz-box-shadow: 0 2px 2px rgba(0,0,0,.3) inset;
        -webkit-box-shadow: 0 2px 2px rgba(0,0,0,.3) inset;
        box-shadow: 0 2px 2px rgba(0,0,0,.3) inset;      
    }            

    #fdw-pricing-table .plan1 .signup{
        background: #FF7F27;
    }

    #fdw-pricing-table .plan2 .signup{
        background: #FF7F27;
    }

    #fdw-pricing-table .plan3 .signup{
        background: #FF7F27;
    }

    #fdw-pricing-table .plan4 .signup{
        background: #FF7F27;
    }    

Het moet is zijn met @ media screen ofzo.

Hier heb ik een voorbeeld van wat het moet gaan worden.
http://wbpreview.com/previews/WB0S2347C/
Dat het onder elkaar komt staan.
Moet ik dan werken met procenten?

Ik hoop dat iemand me kan helpen.
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 19:10:07
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

25/12/2013 14:33:51
Quote Anchor link
Ik zou zeggen van de table afstappen en gaan werken met div's
 
Wouter J

Wouter J

25/12/2013 16:56:32
Quote Anchor link
nee, want dit is nou precies waar tabellen voor bedoelt zijn.
 
Tim Dielemans

Tim Dielemans

25/12/2013 21:45:21
Quote Anchor link
Kan niemand me helpen?
Nu staan ze naast elkaar en dat is voor de pc goed maar met mobiel moeten ze onder elkaar komen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.