PrintScreen/ Image met php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Niek Ha

Niek Ha

14/01/2009 16:44:00
Quote Anchor link
Goedemiddag allemaal,

Zojuist zat ik wat te bedenken voor mijn portfolio systeem. Nu is het zo dat ik van elke site die ik maak een kleine thumb maak (handmatig). Dit moet anders kunnen dacht ik. Duss... Zou je d.m.v. PHP automatisch een thumb kunnen maken van een website. Of dat je de broncode (alleen html) inlaad en verwerkt naar een image. Die je dan kan benaderen via bijvoorbeeld: printscreen.php?website=www.ajax.nl .
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 15:29:01
 
PHP Newbie

PHP Newbie

14/01/2009 16:49:00
Quote Anchor link
Een terminal scriptje wat een screenshot maakt en dat aanroepen via de exec() functie lijkt me een van de weinige methoden.

Edit:
Of kijk eens naar thumbshots.org
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP Newbie
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

14/01/2009 16:49:00
Quote Anchor link
Je kunt met GD library iets proberen? Ik weet niet of ze daar urls pakken, maar je kunt het proberen.

createimagefromgif

Als je daar naar toe gaat heb je aan de linkerkant een hele reeks GD functies.
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

14/01/2009 16:50:00
Quote Anchor link
Zo kan dit heel gemakkelijk..

<img src="http://images.websnapr.com/?size=s&url=http://free-proxy.be/beta/" alt="website naam" />

De eerste keer zal er iets staan van dat je website in de wachtrij staat, wanneer je 5 - 10 seconden daarna de pagina (afbeelding) vernieuwt zal er een "printscreen" van die website staan (thumbnail 202 * 152)
 
Niek Ha

Niek Ha

15/01/2009 08:32:00
Quote Anchor link
Ik ga er vanmiddag mee aan de slag. Bedankt allemaal
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.