Prioriteit indicator afbeelding in Tabel overzicht

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robin B

Robin B

22/04/2013 16:39:38
Quote Anchor link
Ik probeer in mijn tabel een overzicht te maken met daarin een afbeelding afhankelijk van de prioriteit. De waarde = 1,2,3 of 4. per waarde moet hij een andere afbeelding laten zien.
Alleen laat hij met mijn code niks zien.
Wat moet ik doen om dit werkend te krijgen ?
CSS:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
.Laag1 {
    background-image: url('assets/Priority/laag.png');     
    height:16px;
    width:16px;
    background-repeat: no-repeat;
    background-position: center;
    
}
.Normaal2 {
    background-image: url('assets/Priority/normaal.png');     
    height:16px;
    width:16px;
    background-repeat: no-repeat;
    background-position: center;
}
.Hoog3 {
    background-image: url('assets/Priority/hoog.png');     
    height:16px;
    width:16px;
    background-repeat: no-repeat;
    background-position: center;
}
.Urgent4 {
    background-image: url('assets/Priority/urgent.png');     
    height:16px;
    width:16px;
    background-repeat: no-repeat;
    background-position: center;
}


Prioriteit code binnen mijn tabel
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
                                                if ($data_fetch['Tkt_Priority'] == 1)
                                                    echo "<td class='Laag1'>";
                                                else if ($data_fetch['Tkt_Priority'] == 2)
                                                    echo "<td class='Normaal2'>";
                                                else if ($data_fetch['Tkt_Priority'] == 3)
                                                    echo "<td class='Hoog3'>";
                                                else if ($data_fetch['Tkt_Priority'] == 4)
                                                    echo "<td class='Urgent4'>";    
                                                else
                                            echo "<tr>";


Voorbeeld:
Afbeelding

Groeten Robin
Gewijzigd op 22/04/2013 16:45:31 door Robin B
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 16:51:23
 
Tim S

Tim S

22/04/2013 17:09:24
Quote Anchor link
Krijg je de tabel wel te zien of dat ook niet? Weet je zeker dat het pad naar de afbeelding goed is?
 
Robin B

Robin B

22/04/2013 18:14:18
Quote Anchor link
Hij laad de tabel wel maar op de plaats waar de afbeelding moet komen laat hij niks zien. Projectnaam/assets/Priority/normaal.png, moet ik dan als path : /assets/Priority/normaal.png doen?
Gewijzigd op 22/04/2013 18:15:40 door Robin B
 
Erwin H

Erwin H

22/04/2013 18:18:38
Quote Anchor link
Twee punten waarop het (mogelijk) fout gaat.
1) in de code die je post sluit je je tabel cell niet af
2) in de code die je post heb je geen content in je cell
Beide kunnen leiden tot het uberhaupt niet tonen van de cell in je pagina, dus ook de achtergrond zie je dan niet. Ik zou er derhalve het volgende van maken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
if ($data_fetch['Tkt_Priority'] == 1)
  echo "<td class='Laag1'>&nbsp;</td>";
?>

En bij de andere opties hetzelfde uiteraard.
 
Robin B

Robin B

23/04/2013 09:27:35
Quote Anchor link
Hij toont nu nog steeds een lege tabelcell
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
                                                if ($data_fetch['Tkt_Priority'] == 1)
                                                    echo "<td class='Laag1'>&nbsp;</td>";
                                                else if ($data_fetch['Tkt_Priority'] == 2)
                                                    echo "<td class='Normaal2'>&nbsp;</td>";
                                                else if ($data_fetch['Tkt_Priority'] == 3)
                                                    echo "<td class='Hoog3'>&nbsp;</td>";
                                                else if ($data_fetch['Tkt_Priority'] == 4)
                                                    echo "<td class='Urgent4'>&nbsp;</td>";
                                                else


Weet iemand nog iets?
Gewijzigd op 24/04/2013 09:13:58 door Robin B
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.