PrivateLineage.com

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »
Peter

peter

06/04/2009 11:18:00
Quote Anchor link
Nou, laat ik mijn projectje ook maar eens de revue doen passeren.
Als eerste zal ik eens uitleggen wat voor site het is, en wat het doel is.

Zoals sommigen mischien wel weten bestaat er een spel genaamd Lineage2 ( http://www.lineage2.com ) het is een MMORPG. Ondanks dat het niet zo bekend is als bijvoorbeeld World Of Warcraft heeft het wel een grote aanhang.
Je kunt er voor kiezen om op Retail te spelen voor een bepaald bedrag per maand, of zoals ik dus doe op private servers.

Mijn site springt in op deze private servers.
Mensen met een server kunnen zich registreren en hun gegevens invullen op de site. Vervolgens kunnen ze de vote banner plaatsen op hun website, en kunnen de spelers van de server éénmaal per 12 uur op hun server stemmen.

Hoe meer stemmen de server krijgt hoe hoger hij in de lijst komt te staan.

De site voert per dag 48x een controle uit om te controleren of de server online of offline is. Hiervan wordt een gemiddeld onlinetijd percentage berekend dat weer terug te zien is in de vorm van een grafiek die in GD Library gegenereerd wordt.

Spelers hebben de optie om hun server te beoordelen met cijfers en een textbox.

Verder heb ik ook een Dropcalc gemaakt. Deze zoekt in twee databases tegelijk op armor/weapons/misc/mobs die lijken op de zoekquery.
Vervolgens kan er worden gekeken welke NPC het item dropt, wat de kansen zijn, wat de statistieken zijn, en waar in de wereld de NPC te vinden is.

Ook ben ik bezig de Quest database te vullen (erg tijd consumerend).

Het meeste werk echter zit hem in de Textmessage dienst, de site controleerd om de 5-10 minuten of de server offline is, is dit het geval dan zal de admin een SMS krijgen met de waarschuwing dat zijn server is gecrashed.
Hiervoor moet echter wel via PayPal credits worden aangekocht.

TODO list:
- Zorgen dat de site ook in hoge resolutie beeldschermen goed in het midden komt.
- Proxy ranges / Internet cafféé's limiteren tot maximaal 4 IP's.
- Title / meta informatie per pagina dynamisch/relevant aan de content maken.

URL: http://www.privatelineage.com

Ben benieuwd naar jullie reacties.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Peter
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 06:16:12
 
Robert Deiman

Robert Deiman

06/04/2009 12:22:00
Quote Anchor link
Heel simpele lay-out, doet geen eer aan de mooie graphics in het spel LineAgeII. Probeer wat meer grafische elementen erin te verwerken, het is nu een heel typische/ simpele "vote website", waarvoor er al best veel zijn (niet met dezelfde doelgroep als jij, maar zoiets bestaat wel)

Zeker als je ook meer gegevens van het spel wilt toevoegen, moet je ook zorgen dat je site aantrekkelijker wordt voor spelers van het spel. (ik heb het wel ooit gespeeld, maar toen ik moest betalen ben ik ermee gestopt) Probeer dus een sprekende header te maken, bijvoorbeeld en misschien wat meer de "menukleuren/ stijlen" van het spel.
 
Peter

peter

06/04/2009 12:32:00
Quote Anchor link
Dat heb ik ook serieus overwogen, echter zoals jezelf al aangaf ben ik niet de enige die dit doet, de andere sites hebben dus bijvoorbeeld dezelfde borderlijnen als de officiele lineage2 site (bijvoorbeeld de dropcalc site van pmfun).

Ik heb er expres voor gekozen om het zo simpel mogelijk te houden, met dezelfde reden als marktplaats. De site moet duidelijk en overzichtelijk zijn.

Maar inderdaad, ik kan er wel wat meer grafische Lineage2 elementen in gaan verwerken.
 
GaMer B

GaMer B

06/04/2009 13:04:00
Quote Anchor link
Ik klikte eerst op lineage2.com en dacht: "Wow! Zoiets moois heb ik nog nooit gezien in een review". Maar toen bleek dat niet jouw site te zijn...

Ik vind jouw site eigelijk niet veel zeggen over het spel. Deed me een beetje denken aan zulke websites. Misschien wat meer grafische elementen wat Robert ook al aangaf. Wat meer over de game zelf zeg maar.
 
Peter

peter

06/04/2009 13:33:00
Quote Anchor link
Mijn site hoeft ook niet zozeer ies uit te leggen over het spel, daar hebben zij immers hun eigen site voor. Het doel van mijn site is om spelers die een server zoeken te helpen.

Het is duidelijk, snel en overzichtelijk.

Kijk ik kan infeite net zogoed de site dupliceren en een beetje aanpassen, maar dan ben ik niet orgineel meer. Dit is simpel / strak / duidelijk.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door peter
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

06/04/2009 13:40:00
Quote Anchor link
peter schreef op 06.04.2009 13:33:
Mijn site hoeft ook niet zozeer ies uit te leggen over het spel, daar hebben zij immers hun eigen site voor. Het doel van mijn site is om spelers die een server zoeken te helpen.

Het is duidelijk, snel en overzichtelijk.


Als je dat vindt, waarom laat je het ons dan reviewen?
 
GaMer B

GaMer B

06/04/2009 13:40:00
Quote Anchor link
peter schreef op 06.04.2009 13:33:
Mijn site hoeft ook niet zozeer ies uit te leggen over het spel, daar hebben zij immers hun eigen site voor. Het doel van mijn site is om spelers die een server zoeken te helpen.


Dat was ook niet de intentie om dat te zeggen. Ik bedoel meer dat er iets te zien moet zijn dat aangeeft dat het om een website gaat waarbij er externe links staan voor een bepaald onderwerp. Het onderwerp is niet in een oogopslag te zien.
 
Peter

peter

06/04/2009 13:50:00
Quote Anchor link
Tommy schreef op 06.04.2009 13:40:
Als je dat vindt, waarom laat je het ons dan reviewen?


Omdat dit naast o.a. het geven van (opbouwende) kritiek ook een plaats is waar mensen met verstand van websites bij elkaar komen. Twee paar ogen zien immers meer dan één paar en eventuele fouten kunnen zo sneller worden opgespoord.

Je moet het niet verkeerd opvatten, ik ben dankbaar voor iedere reactie, en ik zal ook zeker de reacties meenemen in mijn aanpassingen.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

06/04/2009 16:14:00
Quote Anchor link
peter schreef op 06.04.2009 13:50:
Tommy schreef op 06.04.2009 13:40:
Als je dat vindt, waarom laat je het ons dan reviewen?


Omdat dit naast o.a. het geven van (opbouwende) kritiek ook een plaats is waar mensen met verstand van websites bij elkaar komen. Twee paar ogen zien immers meer dan één paar en eventuele fouten kunnen zo sneller worden opgespoord.

Je moet het niet verkeerd opvatten, ik ben dankbaar voor iedere reactie, en ik zal ook zeker de reacties meenemen in mijn aanpassingen.


Ik vat het niet verkeerd op ;) in fact, I really don't care what you say here.

Maar goed, van wat ik er van heb gezien, je site doet waarvoor ie gemaakt is, zo is ie overzichtelijker, maar ik zou kiezen voor een combinatie van overzichtelijk met meer verbanden naar het spel zeg maar.
 
Peter

peter

07/04/2009 20:24:00
Quote Anchor link
Goed, ik heb een nieuwe lay-out erop geknald, heb de menu & content borders van de offi site overgenomen, opzich lijkt hij daardoor wel redelijk veel op de offi site, maar toch.. het lijkt nu beter dan het was naar mijn mening.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.