Probleem bij formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Maarten Kupers

Maarten Kupers

08/04/2009 23:22:00
Quote Anchor link
Ik moet een heel simpel formuliertje maken maar toch werkt dit niet naar behoren. De variabelen worden op de een of andere manier niet doorgegeven naar verwerk.php
Ik heb hieronder niet de volledige code gepost om het overzichtelijk te houden.
Hopelijk kan iemand me een mogelijke fout aanwijzen.
Alvast bedankt!

<!-- Contactformulier.html -->
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<form method="post" action="verwerk.php" name="Contactformulier" enctype="text/plain">
Naam:<input type="text" name="naam" size="20" title="naam"><br />
Email:<input type="text" name="email" size="20"><br />
Text:<textarea rows="3" name="tekst" cols="20"></textarea><br />


<input type="submit" name="verzend" value="Verzenden">
</form>


Als ik nu in verwerk.php de variabelen probeer uit te lezen dan lukt dit niet.
<!-- verwerk.php -->
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$naam
= $_POST['naam'];
$email = $_POST['email'];
$tekst = $_POST['tekst'];


echo "$naam";
echo "Uw bericht werd verzonden.";

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Maarten Kupers
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 09:49:22
 
- SanThe -

- SanThe -

08/04/2009 23:48:00
Quote Anchor link
Je post is nu niet echt leesbaar. Pas je post even aan en gebruik en tags om je code heen. Om php code zet je uiteraard dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php en ?>
Gebruik je Afbeelding knop om dit te doen.

SanThe.

Edit: Haal dit weg en hij doet het:
enctype="text/plain"
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Maarten Kupers

Maarten Kupers

09/04/2009 01:06:00
Quote Anchor link
Hij doet het! Bedankt voor de hulp!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.