Probleem bij leden online

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Vulli

Vulli

24/12/2005 22:47:00
Quote Anchor link
heyz, ik heb een script dat alle leden laat zien die online zijn.
Maar die geeft een groot nadeel, zodra je naar die pagina gaat, kom je op een ander account terecht (die ook online is)
Dit is het script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php /* ------------------------- */
  $UPDATE_DB                = 1;
  include("_include-config.php");
  if(! check_login()) {
    header("Location: login.php");
    exit;
  }


  mysql_query("UPDATE `[users]` SET `online`=NOW() WHERE `login`='{$data->login}'");


 $dbres                = mysql_query("SELECT `login`,UNIX_TIMESTAMP(`signup`) AS
`signup` FROM `[users]` WHERE `login`='{$_SESSION['login']}'"
);
    $data                = mysql_fetch_object($dbres);
/* ------------------------- */ ?>

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php print ($_COOKIE['v'] == 2) ? "css-v2.css" : "css-v1.css"; ?>
">

<style type="text/css">
<!--
body {
background-color: #333333;
}
-->
</style></head>

<body style="background: #333333; margin: 0px;">

<table width=100%>
<tr><td class="subTitle"><b>Leden online</b></td></tr>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php

print'<tr><td class="mainTxt" align="center">';
$dbres = mysql_query("SELECT `login` FROM `[users]` WHERE UNIX_TIMESTAMP(NOW())-UNIX_TIMESTAMP(`online`) < 300 AND `showonline`=1");
while($test = mysql_fetch_object($dbres)){
$login = ucfirst($test->login);
print"<a href=profile.php?x=$member->login>$login</a>,";


}


print"</td>";
mysql_close();
exit();


ik zou echt niet weten waar het probleem zit:S
zou iemand me hier mee kunnen helpen?
Ik ben niet nog niet echt gevorderd in het phpgebeuren, ik zou dus zeer dankbaar zijn als iemand me hier mee kan helpen.
Greetz Vulli
Gewijzigd op 24/12/2005 22:49:00 door Vulli
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 14:44:28
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

24/12/2005 22:52:00
Quote Anchor link
"zodra je naar die pagina gaat"

Welke pagina?
 
Vulli

Vulli

25/12/2005 10:45:00
Quote Anchor link
naar de pagina waar dat script op staat;)
 
Vulli

Vulli

25/12/2005 18:40:00
Quote Anchor link
Zou iemand me hier aub mee kunnen helpen? ik kom er echt niet uit:S
Greetz Vulli
 
Alfred -

Alfred -

25/12/2005 18:50:00
Quote Anchor link
Je hebt:
- $_SESSION['login']
- $login

Deze gaan in conflict (Server instellingen, blablabla)

Suggestie: Wijzig $login naar $login2 o.i.d. en je probleem is opgelost.
 
Vulli

Vulli

25/12/2005 19:08:00
Quote Anchor link
hey, dit werkt inderdaad, zeer hartelijk bedankt.
Ik zal er voortaan rekening mee houden, fijne feestdagen nog
Greetz Vulli
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.