Probleem bij UNIX timestamp

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kees de braak

Kees de braak

12/09/2006 17:26:00
Quote Anchor link
Ik heb het volgende script gemaakt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php

  $sql9
= "SELECT productietijd, begintijd FROM spelproductie WHERE id = '".$row2['id']."'";
  $res9 = mysql_query($sql9);
  $row9 = mysql_fetch_array($res9);

setlocale (LC_TIME, "nl_NL");

$begintijd = $row9['begintijd'];
$productietijd = $row9['productietijd'];

$unixts_begintijd = strtotime($begintijd);

$productietijd_array = explode(':', $productietijd);
$unixts_eindtijd = $unixts_begintijd + ($productietijd_array[0] * 3600) + ($productietijd_array[1] * 60) + $productietijd_array[2];


if(time() > $unixts_eindtijd )
        {

echo'<TD ALIGN="right" STYLE="middle: 9px">-</TD></TR>';
        }

else
        {

$unixts_duur = $unixts_eindtijd - time();
$duur = strftime('%H:%M:%S', $unixts_duur);

echo'<TD ALIGN="right" STYLE="middle: 9px">'.$duur.'</TD></TR>';
    
        }
    
    
?>


Nou is het probleem dat ik een uur teveel krijg. De invoerwaarden kloppen wel gewoon. Het script werkt prima maar ik moet dit te zien krijgen:

00:12:15 , maar krijg natuurlijk weeer dit te zien:
01:12:15

Dus wie ziet wat ik fout heb gedaan?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 11:50:23
 
Niels Beckers

Niels Beckers

12/09/2006 17:37:00
Quote Anchor link
en als je nou eens in de SQL dit doet:

SELECT
UNIX_TIMESTAMP(Tijd) AS unixtijd,
 
Kees de braak

Kees de braak

12/09/2006 17:39:00
Quote Anchor link
En waarom zou ik dat doen?
 
Niels Beckers

Niels Beckers

12/09/2006 17:40:00
Quote Anchor link
wel je wil toch de unix timestamp dus ik selecteer hem zo, mischien kun je het zo een probere?
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/09/2006 17:42:00
 
Kees de braak

Kees de braak

12/09/2006 17:43:00
Quote Anchor link
Jongens....wat is er fout aan dit script...andere functies heb ik niet nodig... En hoe zou ik dit kunnen oplossen
 
PHP erik

PHP erik

12/09/2006 17:49:00
Quote Anchor link
Als je geen andere functie wil dan doe je toch gewoon -3600?
 
Kees de braak

Kees de braak

12/09/2006 18:07:00
Quote Anchor link
Had ik al geprobeerd....maar dan krijg ik weer geen tijd te zien:S Dan krijg ik gewoon een streepje...

Het zit zo ik werk met de timestamp omdat TIMEDIFF() niet werkt in mijn mysql versie. En eventuele andere oplossingen ook niet.
 
Kees de braak

Kees de braak

12/09/2006 18:11:00
Quote Anchor link
Ow het is al gelukt...de time() deed vaag. Dat is nu opgelost.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.