Probleem met <a href>

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

George van Baasbank

George van Baasbank

06/06/2011 12:05:11
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik kom er (nog) niet uit met het href-commando.

In onderstaande code wil ik de inhoud van een variabele ($cFile) opnemen in het commando <a href> Dit wil mij niet lukken. Ik raak in de war van de quotes.

Als ik in plaats van de variabele hard een document benoem, dan kan ik dit document (pdf) gewoon inzien. Precies wat ik wil.

Wat doe ik fout en wie wil mij verder helpen?


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php while($row=mysql_fetch_array($result)){ ?>

<tr>

   <?php $cFile = $row['hyperlink']; ?>
  
<td align="center "width="17"><a href="$cFile?id=<?php echo $row['id']; ?>"><img alt="Tonen document" longdesc="Tonen document" src="../afbeeldingen/pdf 16x16.jpg" border="0" width="16" height="16" style="float: left"  /></a></td>
            
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 13:12:14
 
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

06/06/2011 12:10:39
Quote Anchor link
In de echo moet je dan ook $cFile var gebruiken
 
George van Baasbank

George van Baasbank

06/06/2011 12:16:47
Quote Anchor link
Het probleem is dat de variabele niet "vertaald" wordt in een bestandsnaam. (Die zit in mijn tabel in veld "hyperlink").
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

06/06/2011 12:54:56
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
while($row=mysql_fetch_array($result))
{

    echo '
    <tr>
        <td align="center "width="17">
            <a href="'
.$cFile.'?id='.$row['id'].'"><img alt="Tonen document" longdesc="Tonen document" src="../afbeeldingen/pdf 16x16.jpg" border="0" width="16" height="16" style="float: left"  /></a>
        </td>
    </tr>'
;
}

?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.