probleem met activerings code

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Peter druyts

peter druyts

31/01/2011 16:31:45
Quote Anchor link
hallo vrienden, ben een php programma aan het schrijven waar je een register php en activation hebt. Tot de moment dat je een activation email met code krijgt loopt het ongeveer goed, het probleem is dat ik zie in mijn database in de tabel code steeds dezelfde code zie van 4 cijfers alhoewel in een random heb staan van 8, hoe komt die, wat kan ik doen om het te veranderen, alsook als je dan op de activation link klikt en de code met username en password ingeefd je telkens een error bericht krijgt dat de code niet juist is.
volgende code in register.php
"$email1 = mysql_real_escape_string($email1);
$pass1 = mysql_real_escape_string($pass1);
$code = rand(23456789, 99999999);

$pass = md5 ($password);


$full_birthday = "$b_y-$b_m-$b_d";


$ipaddress = getenv('REMOTE_ADDR');


$sql = mysql_query("INSERT INTO meetyourpal2 (username, gender, birthday, email, password, ipaddress, sign_up_date, code)
VALUES('$username','$gender','$full_birthday','$email1','$db_password', '$ipaddress', '$code', now())") "
De volgende code zie ik in mijn database
code 2011
code 2011

Wie kan mij helpen, groetjes en alvast bedankt,peter
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 04:16:07
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/01/2011 16:33:04
Quote Anchor link
je hebt je code en de datum omgewisseld in je query
Gewijzigd op 31/01/2011 16:33:13 door Ozzie PHP
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

31/01/2011 16:37:15
Quote Anchor link
Dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$sql = mysql_query("INSERT INTO meetyourpal2 (username, gender, birthday, email, password, ipaddress, sign_up_date, code)
VALUES('$username','$gender','$full_birthday','$email1','$db_password', '$ipaddress', '$code', now())") "


Wordt dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$sql = mysql_query("INSERT INTO meetyourpal2 (username, gender, birthday, email, password, ipaddress, sign_up_date, code)
VALUES('$username','$gender','$full_birthday','$email1','$db_password', '$ipaddress', now() , '$code')") "
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/01/2011 16:56:35
Quote Anchor link
Je moet ook je variabelen niet tussen quotes zetten bij values...

dus VALUES($username, $gender, enz.)
 
Peter druyts

peter druyts

31/01/2011 17:03:19
Quote Anchor link
dank je dutch guy, dit is opgelost, maar als ik dan op de activatie link klik, geeft hij nu aan dat je geactiveert bent, maar in de database blijft hij als niet geactiveert, en als ik dan de login doe dan krijg ik natuurlijk een error als invallid.
wat nu?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/01/2011 17:05:19
Quote Anchor link
Peter druyts op 31/01/2011 17:03:19:
dank je dutch guy, dit is opgelost
Ha, wat leuk dat je mij ook even bedankt.
 
Peter druyts

peter druyts

31/01/2011 17:07:20
Quote Anchor link
sorry ozzi, had dit geplaatst voor ik jou bericht kreeg
 
- SanThe -

- SanThe -

31/01/2011 17:14:19
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 31/01/2011 16:56:35:
Je moet ook je variabelen niet tussen quotes zetten bij values...

dus VALUES($username, $gender, enz.)


Wel tussen de enkele maar uit de dubbele quotes.
dus ... "INSERT .... VALUES('" . $username . "', '" . $gender . "', enz.)

En denk aan sql-injection.
Gewijzigd op 31/01/2011 17:14:53 door - SanThe -
 
Milo S

Milo S

31/01/2011 17:16:23
Quote Anchor link
Je zult op de activatie pagina een UPDATE query uit moeten voeren om je account op geactiveerd te zetten.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
UPDATE
    user
SET
    geactiveerd = 1
WHERE
    activatiecode = '".mysql_real_escape_string( $_GET['code'] )."'


Dat zou dan ongeveer je opzet worden. Je zou het ook zo kunnen doen:[b

Database:
activated
- user_id
- activate_code

User
- id
- username
- password
- name
etc etc.

En dan de regel uit de activated tabel halen als je geactiveerd bent. Tis maar een idee hoor (A).

@ Ozzie: En dit gaat waarover?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/01/2011 17:58:20
Quote Anchor link
- SanThe - op 31/01/2011 17:14:19:
Wel tussen de enkele maar uit de dubbele quotes.
dus ... "INSERT .... VALUES('" . $username . "', '" . $gender . "', enz.)
moet dat per se tussen quotes? Zou het zonder niet werken?

@Milo: huh? U zegt?
 
Peter druyts

peter druyts

31/01/2011 18:12:20
Quote Anchor link
Milo, heb het uitgeprobeerd, maar dan krijg ik een error dat hij mijn username en wachtwoord niet herkend,
Vraagje, kan het zijn, omdat ik in mijn database de emailactivated heb staan dat ik dan in de php van UPDATE het ook moet gebruiken,
Ozzie en Santhe bedankt, heb het ingebracht
 
- SanThe -

- SanThe -

31/01/2011 18:28:15
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 31/01/2011 17:58:20:
- SanThe - op 31/01/2011 17:14:19:
Wel tussen de enkele maar uit de dubbele quotes.
dus ... "INSERT .... VALUES('" . $username . "', '" . $gender . "', enz.)
moet dat per se tussen quotes? Zou het zonder niet werken?


Probeer het eens zou ik zeggen. ;-)
SQL zal dan denken dat het een veldnaam is o.i.d. en zal een error geven.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/01/2011 19:08:19
Quote Anchor link
oh oke... bij PDO (prepared statements) kan ik me niet herinneren dat ik de waardes tussen quotes zet eigenlijk...
 

31/01/2011 21:43:53
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 31/01/2011 19:08:19:
oh oke... bij PDO (prepared statements) kan ik me niet herinneren dat ik de waardes tussen quotes zet eigenlijk...


Inderdaad, dat hoeft niet, want je stuurt de query en de data los van elkaar naar de database.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/01/2011 23:30:41
Quote Anchor link
Oke, ik snap het nu. Thanks Karl.
 
Peter druyts

peter druyts

31/01/2011 23:44:15
Quote Anchor link
Hallo vrienden, het probleem met de activeringsemail is nog steeds niet opgelost, heb alle sugesties die jullie hebben gedaan uitgevoerd. De '" . $username . "',...
de activatiecode = '".mysql_real_escape_string( $_GET['code'] )."' met telkens een ander error, of hij herkend de code niet, of de username en passwoord is fout, en nu is het zo dat het passwoord niet in de database wordt ingevuld. Waar ik ook nog geen oplossing voor heb, heb ik jullie niet verteld is dat de activerings email wordt verstuurd onder de naam "Mail failure - malformed recipient address" vanuit mijn email account van mijn database.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
$from = "";
if (isset ($_POST['username'])){
    
     $username = preg_replace('#[^A-Za-z0-9]#i', '', $_POST['username']);
     $gender = preg_replace('#[^a-z]#i', '', $_POST['gender']);
     $b_m = preg_replace('#[^0-9]#i', '', $_POST['birth_month']);
     $b_d = preg_replace('#[^0-9]#i', '', $_POST['birth_day']);
     $b_y = preg_replace('#[^0-9]#i', '', $_POST['birth_year']);
     $email1 = $_POST['email1'];
     $email2 = $_POST['email2'];
     $pass1 = $_POST['pass1'];
     $pass2 = $_POST['pass2'];
    
     $humancheck = $_POST['humancheck'];

     $email1 = stripslashes($email1);
     $pass1 = stripslashes($pass1);
     $email2 = stripslashes($email2);
     $pass2 = stripslashes($pass2);
    
     $email1 = strip_tags($email1);
     $pass1 = strip_tags($pass1);
     $email2 = strip_tags($email2);
     $pass2 = strip_tags($pass2);

    
     include_once "xxxxxxx.php";
     $emailCHecker = mysql_real_escape_string($email1);
     $emailCHecker = str_replace("`", "", $emailCHecker);
    
     $sql_uname_check = mysql_query("SELECT username FROM meetyourpal2 WHERE username='$username'");
     $uname_check = mysql_num_rows($sql_uname_check);
    
     $sql_email_check = mysql_query("SELECT email FROM meetyourpal2 WHERE email='$emailCHecker'");
     $email_check = mysql_num_rows($sql_email_check);

    
     if ((!$username) || (!$gender) || (!$b_m) || (!$b_d) || (!$b_y) || (!$email1) || (!$email2) || (!$pass1) || (!$pass2)) {

     $errorMsg = 'ERROR: You did not submit the following required information:<br /><br />';
  
     if(!$username){
       $errorMsg .= ' * User Name<br />';
     }
     if(!$gender){
       $errorMsg .= ' * Gender: Confirm your sex.<br />';
     }     
     if(!$b_m){
       $errorMsg .= ' * Birth Month<br />';      
     }
     if(!$b_d){
       $errorMsg .= ' * Birth Day<br />';        
     }
     if(!$b_y){
       $errorMsg .= ' * Birth year<br />';        
     }         
     if(!$email1){
       $errorMsg .= ' * Email Address<br />';      
     }
     if(!$email2){
       $errorMsg .= ' * Confirm Email Address<br />';        
     }     
     if(!$pass1){
       $errorMsg .= ' * Login Password<br />';      
     }
     if(!$pass2){
       $errorMsg .= ' * Confirm Login Password<br />';        
     }     
    
     } else if ($email1 != $email2) {
              $errorMsg = 'ERROR: Your Email fields below do not match<br />';
     } else if ($pass1 != $pass2) {
              $errorMsg = 'ERROR: Your Password fields below do not match<br />';
     } else if ($humancheck != "") {
              $errorMsg = 'ERROR: The Human Check field must be cleared to be sure you are human<br />';        
     } else if (strlen($username) < 4) {
               $errorMsg = "<u>ERROR:</u><br />Your User Name is too short. 4 - 20 characters please.<br />";
     } else if (strlen($username) > 20) {
               $errorMsg = "<u>ERROR:</u><br />Your User Name is too long. 4 - 20 characters please.<br />";
     } else if ($uname_check > 0){
              $errorMsg = "<u>ERROR:</u><br />Your User Name is already in use inside of our system. Please try another.<br />";
     } else if ($email_check > 0){
              $errorMsg = "<u>ERROR:</u><br />Your Email address is already in use inside of our system. Please use another.<br />";
     } else {
    
     $email1 = mysql_real_escape_string($email1);
     $pass1 = mysql_real_escape_string($pass1);
     $code = rand(23456789, 99999999);
    
     $pass = md5 ($password);
    
      
     $full_birthday = "$b_y-$b_m-$b_d";

    
     $ipaddress = getenv('REMOTE_ADDR');

    
     $sql = mysql_query("INSERT INTO meetyourpal2 (username, gender, birthday, email, password, ipaddress, sign_up_date, code)
     VALUES('$username','$gender','$full_birthday','$email1','$db_password', '$ipaddress', now())")  
     or die (mysql_error());
 
     $id = mysql_insert_id();
    
             
     mkdir("members/$id", 0755);    

    
            $to = $email;
            $subject = "Activate your account";
            $headers = "from:  [email protected]";
            $server = "mail.50webs.biz";
            ini_set("SMTP",$server);
            $body = "Hello $username,\n\nYou registered and need to activate your account. Click on the link below or paste it into the url bar of your browser \n\nhttp://mijn domeinnaam.php?code=$code\n\n
            Thanks!";
            
            mail($to, $subject, $message, $body, $headers);

    die ("You have been registered! Check your email to activate your account<a href='login.php'> Go to Login page</a>");
    
   $msgToUser = "<h2>One Last Step - Activate through Email</h2><h4>$username, there is one last step to verify your email identity:</h4><br />
   In a moment you will be sent an Activation link to your email address.<br /><br />
   <br />
   <strong><font color=\"#990000\">VERY IMPORTANT:</font></strong>
   If you check your email with your host providers default email application, there may be issues with seeing the email contents.  If this happens to you and you cannot read the message to activate, download the file and open using a text editor.<br /><br />
   ";
  
   include_once 'msgToUser.php';
   exit();

   }

} else {
      
      $errorMsg = "";
      $username = "";
      $gender = "";
      $b_m = "";
      $b_d = "";
      $b_y = "";
      $email1 = "";
      $email2 = "";
      $pass1 = "";
      $pass2 = "";
}

?>



ik dank jullie bijvoorbaat

Toevoeging op 31/01/2011 23:45:21:

mijn activerings php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
$getcode = $_GET['code'];

$form = "<form action='xxxx.php' method='post'>
<table>
<tr>
<td>Activate Code:</td>
<td><input type='text' name='code' value='$getcode' size='10'></td>
</tr>
<tr>
<td>Username:</td>
<td><input type='text' name='username'></td>
</tr>
<tr>
<td>Password:</td>
<td><input type='password' name='password'></td>
</tr>
<tr>
<td></td>
<td><input type='submit' name='submit' value='Activate'</td>
</tr>
</table>
</form>";

if ($_POST['submit']){
    $code = strip_tags($_POST['code']);
    $username = strip_tags($_POST['username']);
    $password = strip_tags($_POST['password']);
    
    if ($code && $username && $password){
        if (strlen($code) == 8){
            $pass = md5(md5($password));
            require ('connect_to_database.php');
            $query = mysql_query("SELECT * FROM meetyourpal2 WHERE username='$username' AND password='$pass'");
            $numrows = mysql_num_rows($query);
            
            if ($numrows == 1){
                
                $row = mysql_fetch_assoc($query);
                $dbcode = $row['code'];
                
                 if ($code == $dbcode){
                    
                     mysql_query("UPDATE meetyourpal2 SET active='1' WHERE activation_code='".mysql_real_escape_string( $_GET['code'])."'");
                     echo "Your account has been activated. You may now login <a href='login.php'>Click here to login</a>";
                 }
                 else
                 echo "Your activation code was incorrect. $form";
                
            }
            else
              echo "Your username and password are invalid. $form";
        }
        else
           echo "You have not supplied a valid code. $form";
        
    }
    else
        echo "You did not fill in the entire form. $form";
}
  else
      echo "$form";
?>



Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken. [/modedit]
Gewijzigd op 01/02/2011 18:32:27 door Bas IJzelendoorn
 

01/02/2011 00:03:59
Quote Anchor link
S.v.p. code plaatsen tussen [code] en [/code] tags.
 
Peter druyts

peter druyts

01/02/2011 00:08:18
Quote Anchor link
wat bedoel je karl?
 

01/02/2011 00:09:32
Quote Anchor link
Zoals ik zeg. Die zooi hierboven tussen code tags plaatsen.
Dan wordt het hier overzichtelijker.
 
Milo S

Milo S

01/02/2011 08:12:58
Quote Anchor link
[.code][./code] <- Zonder de puntjes.
Als je daar even je code tussen zet kunnen wij het tenminste lezen...
 
Peter druyts

peter druyts

01/02/2011 14:03:36
Quote Anchor link
hallo vrienden, hartelijk dank voor jullie reactie, heb nog 2 problemen, met de eerste code, heb ik het resultaat dat hij het wachtwoord niet in de database zet, het tweede probleem is dat ik van mijn host een "Mail failure - malformed recipient address?" krijg, heb bij mijn host de inkomende emails op doorstuur staan, is dat fout, zoja wat moet ik dan doen want de activeringsmail wordt niet naar de registrerende persoon gestuurd. groetjes peter

Toevoeging op 01/02/2011 14:05:01:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
<?php
$from
= "";
if (isset ($_POST['username'])){

$username = preg_replace('#[^A-Za-z0-9]#i', '', $_POST['username']);
$gender = preg_replace('#[^a-z]#i', '', $_POST['gender']);
$b_m = preg_replace('#[^0-9]#i', '', $_POST['birth_month']);
$b_d = preg_replace('#[^0-9]#i', '', $_POST['birth_day']);
$b_y = preg_replace('#[^0-9]#i', '', $_POST['birth_year']);
$email1 = $_POST['email1'];
$email2 = $_POST['email2'];
$pass1 = $_POST['pass1'];
$pass2 = $_POST['pass2'];

$humancheck = $_POST['humancheck'];

$email1 = stripslashes($email1);
$pass1 = stripslashes($pass1);
$email2 = stripslashes($email2);
$pass2 = stripslashes($pass2);

$email1 = strip_tags($email1);
$pass1 = strip_tags($pass1);
$email2 = strip_tags($email2);
$pass2 = strip_tags($pass2);


include_once "xxxxxxx.php";
$emailCHecker = mysql_real_escape_string($email1);
$emailCHecker = str_replace("`", "", $emailCHecker);

$sql_uname_check = mysql_query("SELECT username FROM meetyourpal2 WHERE username='$username'");
$uname_check = mysql_num_rows($sql_uname_check);

$sql_email_check = mysql_query("SELECT email FROM meetyourpal2 WHERE email='$emailCHecker'");
$email_check = mysql_num_rows($sql_email_check);


if ((!$username) || (!$gender) || (!$b_m) || (!$b_d) || (!$b_y) || (!$email1) || (!$email2) || (!$pass1) || (!$pass2)) {

$errorMsg = 'ERROR: You did not submit the following required information:<br /><br />';

if(!$username){
$errorMsg .= ' * User Name<br />';
}

if(!$gender){
$errorMsg .= ' * Gender: Confirm your sex.<br />';
}

if(!$b_m){
$errorMsg .= ' * Birth Month<br />';
}

if(!$b_d){
$errorMsg .= ' * Birth Day<br />';
}

if(!$b_y){
$errorMsg .= ' * Birth year<br />';
}

if(!$email1){
$errorMsg .= ' * Email Address<br />';
}

if(!$email2){
$errorMsg .= ' * Confirm Email Address<br />';
}

if(!$pass1){
$errorMsg .= ' * Login Password<br />';
}

if(!$pass2){
$errorMsg .= ' * Confirm Login Password<br />';
}

}
else if ($email1 != $email2) {
$errorMsg = 'ERROR: Your Email fields below do not match<br />';
}
else if ($pass1 != $pass2) {
$errorMsg = 'ERROR: Your Password fields below do not match<br />';
}
else if ($humancheck != "") {
$errorMsg = 'ERROR: The Human Check field must be cleared to be sure you are human<br />';
}
else if (strlen($username) < 4) {
$errorMsg = "<u>ERROR:</u><br />Your User Name is too short. 4 - 20 characters please.<br />";
}
else if (strlen($username) > 20) {
$errorMsg = "<u>ERROR:</u><br />Your User Name is too long. 4 - 20 characters please.<br />";
}
else if ($uname_check > 0){
$errorMsg = "<u>ERROR:</u><br />Your User Name is already in use inside of our system. Please try another.<br />";
}
else if ($email_check > 0){
$errorMsg = "<u>ERROR:</u><br />Your Email address is already in use inside of our system. Please use another.<br />";
}
else {

$email1 = mysql_real_escape_string($email1);
$pass1 = mysql_real_escape_string($pass1);
$code = rand(23456789, 99999999);

$pass = md5 ($password);


$full_birthday = "$b_y-$b_m-$b_d";


$ipaddress = getenv('REMOTE_ADDR');


$sql = mysql_query("INSERT INTO meetyourpal2 (username, gender, birthday, email, password, ipaddress, sign_up_date, code)
VALUES('$username','$gender','$full_birthday','$email1','$db_password', '$ipaddress', now())"
)
or die (mysql_error());

$id = mysql_insert_id();


mkdir("members/$id", 0755);


$to = $email;
$subject = "Activate your account";
$headers = "from: [email protected]";
$server = "mail.50webs.biz";
ini_set("SMTP",$server);
$body = "Hello $username,\n\nYou registered and need to activate your account. Click on the link below or paste it into the url bar of your browser \n\nhttp://mijn domeinnaam.php?code=$code\n\n
Thanks!"
;

mail($to, $subject, $message, $body, $headers);

die ("You have been registered! Check your email to activate your account<a href='login.php'> Go to Login page</a>");

$msgToUser = "<h2>One Last Step - Activate through Email</h2><h4>$username, there is one last step to verify your email identity:</h4><br />
In a moment you will be sent an Activation link to your email address.<br /><br />
<br />
<strong><font color=\"#990000\">VERY IMPORTANT:</font></strong>
If you check your email with your host providers default email application, there may be issues with seeing the email contents. If this happens to you and you cannot read the message to activate, download the file and open using a text editor.<br /><br />
"
;

include_once 'msgToUser.php';
exit();

}

}
else {

$errorMsg = "";
$username = "";
$gender = "";
$b_m = "";
$b_d = "";
$b_y = "";
$email1 = "";
$email2 = "";
$pass1 = "";
$pass2 = "";
}


?>


Toevoeging op 01/02/2011 14:06:04:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
<?php
$getcode
= $_GET['code'];

$form = "<form action='xxxx.php' method='post'>
<table>
<tr>
<td>Activate Code:</td>
<td><input type='text' name='code' value='$getcode' size='10'></td>
</tr>
<tr>
<td>Username:</td>
<td><input type='text' name='username'></td>
</tr>
<tr>
<td>Password:</td>
<td><input type='password' name='password'></td>
</tr>
<tr>
<td></td>
<td><input type='submit' name='submit' value='Activate'</td>
</tr>
</table>
</form>"
;

if ($_POST['submit']){
$code = strip_tags($_POST['code']);
$username = strip_tags($_POST['username']);
$password = strip_tags($_POST['password']);

if ($code && $username && $password){
if (strlen($code) == 8){
$pass = md5(md5($password));
require ('connect_to_database.php');
$query = mysql_query("SELECT * FROM meetyourpal2 WHERE username='$username' AND password='$pass'");
$numrows = mysql_num_rows($query);

if ($numrows == 1){

$row = mysql_fetch_assoc($query);
$dbcode = $row['code'];

if ($code == $dbcode){

mysql_query("UPDATE meetyourpal2 SET active='1' WHERE activation_code='".mysql_real_escape_string( $_GET['code'])."'");
echo "Your account has been activated. You may now login <a href='login.php'>Click here to login</a>";
}

else
echo "Your activation code was incorrect. $form";

}

else
echo "Your username and password are invalid. $form";
}

else
echo "You have not supplied a valid code. $form";

}

else
echo "You did not fill in the entire form. $form";
}

else
echo "$form";
?>
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.