Probleem met automatisch vernieuwende online gebruikers lijst.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jasper De Moor

Jasper De Moor

30/11/2013 21:45:48
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

Ik probeer dus mijn online gebruikers lijst in de sidebar te laten auto-refreshen maar ik ben nogal een noobie op het vlak van javascript.
En het lukt me dus niet.

De Sidebar.php code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
        <div class="right_block Sidebar_right">
            <div class="content">
                        <p id="online"></p>
                        <script>
                        setInterval(function() {online()},150);
                        function online() {
                        y=Er zijn: <a href="online_users.php"><font color="#00FF26"><?php echo count_onlineusers(); ?> gebruikers Online</font></a>;
                        document.getElementById("online").innerHTML=y;
                        }
                        </script>
                        <?php
                        // Query the posts table for all posts in the specified topic
                        $sql2 = "SELECT * FROM users WHERE TIMESTAMPDIFF(SECOND,`last_Active`,NOW()) <= 15 LIMIT 50";
                        // Execute the SELECT query
                        $res2 = mysql_query($sql2) or die(mysql_error());
                        // Fetch all the post data from the database
                        while ($row2 = mysql_fetch_assoc($res2)) {
                            // Echo out the topic post data from the database
                            ?>
<div id='onlineusers'></div>
                            <script>
                            setInterval(function() {reloader()},150);
                            function reloader(){
                            y=<?php echo "<a href='profile.php?username=".$row2['username']."'><img src='".getavatar($row2['id'])."' Title='".$row2['username']."' style='width:30px;height:30px;'></a>"; ?>;
                            document.getElementById('onlineusers').innerHTML=y;
                            }
                            </script> <?php
                        }
                        ?>

                        <p>Er zijn: <a href="allusers.php"><?php echo count_registered(); ?> geregistreerden</a></p>
                        
                        <div style="visibility: hidden">
                        <!-- START OF HIT COUNTER CODE -->
                        <br><script language="JavaScript" src="http://www.counter160.com/js.js?img=11"></script><br><a href="http://www.000webhost.com"><img src="" alt="Free web hosting" border="0" align="texttop"></a><a href="http://www.hosting24.com"><img alt="Web hosting" src="" border="0" align="texttop"></a>
                        <!-- END OF HIT COUNTER CODE -->
                        </div>
                        </div>
        </div>
        <div class="background Body"></div>
        <div class="Main">
        <div id="wrapper">
        <div class="content">


Met vriendelijke Groetjes,
Jasper D.,

- Aar -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken i.p.v. de quote. De quote is uitslutiend bedoeld voor tekst-citaten.
Gewijzigd op 30/11/2013 23:00:33 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 07:34:30
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/11/2013 23:01:33
Quote Anchor link
En wat lukt er niet? Lijn7 is overigens een string. Dus daar missen nog single-quotes.
 
Jasper De Moor

Jasper De Moor

01/12/2013 08:29:15
Quote Anchor link
Er gebeurt gewoon niks waar het js script iets zou moeten doen maar kdenk dat die quotes het wel gaan fixen ;)

Toevoeging op 01/12/2013 10:24:06:

Ik ga gewoon nog wat javascript lessen volgen want het wil maar niet werken =/
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.