Probleem met cookie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pieterjan Muller

Pieterjan Muller

27/10/2004 16:54:00
Quote Anchor link
Besten,

Op mijn website heb ik een teller gemaakt (totale stats per week) met cookies en mysql.
code:

function weblog(){
ob_start();

$uniek = (!isset($_COOKIE["pjsweblog"]));
setcookie("pjsweblog", "pjsweblog", time()+3600);
ob_end_flush();
if ($uniek)
{
update aantal ++ ...
}
}

Dit werkt niet, weet iemand waarom?

Groetjes Pj.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 00:27:33
 
Micha

Micha

27/10/2004 17:12:00
Quote Anchor link
function weblog(){
ob_start();

$uniek = (empty($_COOKIE["pjsweblog"]));
setcookie("pjsweblog", "pjsweblog", time()+3600);
ob_end_flush();
if($uniek)
{
$aantal++;
}
}

misschien zo?

Maar wat werkt er niet dan?
 
Pieterjan Muller

Pieterjan Muller

27/10/2004 17:31:00
Quote Anchor link
Nee,

sorry ik was niet duidelijk genoeg.
In de realiteit staat er niet update aantal ++ ... maar $query = "UPDATE aantal ...
De query werkt want telkens ik refresh is er een bij.

Hij wilt gewoon de cookie niet plaatsen.
En als ik dan een ander scriptje maak om die bepaalde cookie te maken. Komen er geen meer bij.

Dus de fout ligt hem in het aanmaken van de cookie.

Weet iemand waarom?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.