Probleem met curl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jorn Reed

Jorn Reed

10/02/2021 10:17:37
Quote Anchor link
Hoi iedereen.
Ik wilde in het laravel framework iets met een api request doen, dit moest met het guzzle http package.
Ik heb toen een bepaalde curl error 60 gekregen en die opgelost aan de hand van https://stackoverflow.com/questions/30240840/laravel-5-socialite-curl-error-77-error-setting-certificate-verify-locations Daarna kreeg ik net zoals dat voorbeeld een 77 error. En kreeg die niet meer opgelost. Ik heb zo'n beetje alle dingen van dat topic geprobeert. Maar ik krijg nog steeds curl 77 error. Ik gebruik trouwens wamp dus heb het in mijn geval dat certificaat opgeslage in D:\wamp64\bin\php\php7.4.9

Toevoeging op 10/02/2021 10:33:06:

Hmm vreemd, ik heb het opgelost met verify op false in de code. Maar dat is toch geen officiele oplossing lijkt mij?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
$response   = Http::withOptions([ //use this method
            'verify'     => false, //This key and value in this method
        ])->withHeaders([
            'Content-Type'  => 'application/json',
            'Accept'        => 'application/json',
        ])->get('https://jsonplaceholder.typicode.com/posts');
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 22:02:10
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/02/2021 15:08:49
Quote Anchor link
Ik heb eerder het idee dat je wat certificaten mist, of naar foute certificaten link.
 
Jorn Reed

Jorn Reed

14/02/2021 20:12:37
Quote Anchor link
Ik zou het niet weten. Hoe weet ik bijvoorbeeld wat voor certification ik nodig heb?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/02/2021 20:45:42
Quote Anchor link
Komt het certificaat van cURL wel naar boven in phpinfo()?
 
Jorn Reed

Jorn Reed

15/02/2021 11:47:29
Quote Anchor link
1 van deze velden? https://prnt.sc/zlc2t9
Gewijzigd op 15/02/2021 11:48:21 door Jorn Reed
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.