probleem met datum

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

25/04/2004 12:55:00
Quote Anchor link
Hoi,
Ik heb een systeem gemaakt waarbij van vrijdag tot vrijdag een activiteit zichtbaar moet zijn! De volgende vrijdag, moet de activiteit van de voorbij week (die dus voorbij is!) verdwijnen en moet de activiteit van de volgende week te zien zijn en dit opnieuw tot de volgende vrijdag en ga zo maar door...

Nu ik heb op mysql.com op zoek gegaan naar een eventuele code daarvoor en kon het volgende samenstellen: WEEK(datum+3,1) = WEEK(now(),1)

Nu blijkt dat echter niet te werken, want we zijn vandaag zondag en nog steeds staat de activiteit van vorige week online, terwijl het feitelijk al de activiteit van volgende week zou moeten zijn.

Wie kan mij helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 18:02:56
 
Peanuts

peanuts

25/04/2004 23:28:00
Quote Anchor link
Je kunt between gebruiken

$sql = 'select * from table where (datum between '.$vandaag.' AND '.$volgendeweek.')';

verder kan je hier eventjes kijken
http://dev.mysql.com/doc/mysql/en/Date_and_time_functions.html

daar zie je opties voor date_add functies ...

Succes en als je specifiekere hulp wilt hebben zul je code moeten plaatsen

Mvg,

Peanuts
 

26/04/2004 12:33:00
Quote Anchor link
das de code ...


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
  }
elseif ($stage==1)
  {

    
$query="SELECT uit_thuis, tegenstander, jeugdreeks, uitslag, datum FROM kalender WHERE jeugdreeks='$jeugdreeks' AND WEEK(datum,1) = WEEK(now()+3,1) ORDER BY datum";
$resultaat=mysql_query($query) or die ("mysql mislukt");
$obj=mysql_fetch_object($resultaat);
$datum = date("Y-m-d");


?>

<form name="form2" method="post" action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo "$PHP_SELF"; ?>
">
<p align="left"><font size="2" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif">Datum
<font size="1">(wedstrijd)</font>:</font>
<input name="updatedatum" type="text" id="updatedatum" readonly value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo"$obj->datum";?>
" maxlength="10">
<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php echo" <font size=\"2\" face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\">Wedstrijd:</font> ";
    if  ($obj->uit_thuis=="Ja")
{

echo "<font size=\"2\" face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><b><i>$obj->jeugdreeks - $obj->tegenstander</b></i></font> ";
}

else
{
echo "<font size=\"2\" face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><b><i>$obj->tegenstander - $obj->jeugdreeks</b></i></font>";
}

?>
<br>
<font size="2" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif">Uitslag hoofdwedstrijd:
<input name="uitslag" type="text" id="uitslag" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo "$obj->uitslag";?>
" size="4" maxlength="3">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php if ($jeugdreeks== "Tweede divisie C")
          {

          echo "Uitslag reservenwedstrijd:
    <input name=\"uitslag2\" type=\"text\" id=\"uitslag2\" size=\"8\" maxlength=\"3\">"
;
          }

          elseif ($jeugdreeks=="Derde provinciale")
          {

          echo "Uitslag reservenwedstrijd:
    <input name=\"uitslag2\" type=\"text\" id=\"uitslag2\" size=\"8\" maxlength=\"3\">"
;
          }

          else
          {
          echo "";
          }

    ?>
 

27/04/2004 19:08:00
Quote Anchor link
Kan mij nu niemand helpen??
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.