probleem met e-mailformulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

DimSun AkUzA

DimSun AkUzA

07/04/2011 15:57:16
Quote Anchor link
Een hele goeie dag

Ik werkte voorheen altijd met html, maar moest toch vanwege verschillende functies op mijn website overstappen naar PHP....


Nu zit ik met het probleem, dat ik een mail systeem op mijn site heb die niet werkt

Het grote probleem zit hem in het niet verzenden van mijn berichten en komt ook niet aan bij de ontvanger....

Ik zal hier ff een linke van de site geven...

http://mail-me.atspace.cc

Je kunt alles doorlopen, maar op moment dat er staat dat het verstuurd is, ontvang ik niks als ik mijn eigen email indruk

Ik heb deze script van een site gehaald, en moest hem rechtstreeks op mijn server plaatsen, dat heb ik gedaan..... ik moest het config.php aanpassen, en er stond alleen mijn url inzetten, ik heb dus deze code er staan

$siteURL = "http://mail-me.atspace.cc"; // The URL of your site


Dit is de gehele config.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?

// AdSense Setting
$adOn        = "0";                        
$publisherID = "0";                          
$channelID   = "0";                          

$siteURL = "http://mail-me.atspace.cc";   // The URL of your site

?>



Wat doe ik fout???

Greetz DimSun

Titel aangepast[/modedit]
Gewijzigd op 07/04/2011 16:14:29 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 17:00:57
 
TJVB tvb

TJVB tvb

07/04/2011 16:00:49
Quote Anchor link
NEEE!!!

(Reactie op de oorspronkelijke titel: HELP ME!!!! )
Gewijzigd op 07/04/2011 16:20:27 door TJVB tvb
 
Bram Boos

Bram Boos

07/04/2011 16:01:24
Quote Anchor link
Laat het mail gedeelte van de code eens zien dan...
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

07/04/2011 16:03:13
Quote Anchor link
"HELP ME!!!!"

Wil je aub je titel aanpassen in iets zinnigs?
 
DimSun AkUzA

DimSun AkUzA

07/04/2011 16:08:12
Quote Anchor link
Bram Boos op 07/04/2011 16:01:24:
Laat het mail gedeelte van de code eens zien dan...


Wat bedoel je??
hahah ben echt een leek hierin.....

Greetz DimSun

Toevoeging op 07/04/2011 16:08:59:

Ozzie PHP op 07/04/2011 16:03:13:
"HELP ME!!!!"

Wil je aub je titel aanpassen in iets zinnigs?



Is al gebeurd... Srry..

Greetz DimSun
 
Jordy nvt

Jordy nvt

07/04/2011 16:11:30
Quote Anchor link
Dus je wilt zeggen dat dat emailformulier voorheen wel werkte? Vreemde HTML heb je dan in je site zitten.
 
DimSun AkUzA

DimSun AkUzA

07/04/2011 16:12:23
Quote Anchor link
Jordy nvt op 07/04/2011 16:11:30:
Dus je wilt zeggen dat dat emailformulier voorheen wel werkte? Vreemde HTML heb je dan in je site zitten.


Neej, hij heeft niet gewerkt...Maar ik hoefde alleen de config.php te veranderen???

en, ik weet hoe ik dat php script in mijn html broncode zet.....dat is geen probleem..

Toevoeging op 07/04/2011 16:47:02:

Bram Boos op 07/04/2011 16:01:24:
Laat het mail gedeelte van de code eens zien dan...


Wat bedoel je daarmee???

Greetz DimSun
Gewijzigd op 07/04/2011 16:19:48 door DimSun AkUzA
 
Ruben Vanhoeyveld

Ruben Vanhoeyveld

07/04/2011 21:36:30
Quote Anchor link
het stukje phpcode waar je je mail opstelt en verstuurt met mail() functie...
 
DimSun AkUzA

DimSun AkUzA

07/04/2011 22:22:30
Quote Anchor link
Ruben Vanhoeyveld op 07/04/2011 21:36:30:
het stukje phpcode waar je je mail opstelt en verstuurt met mail() functie...


Aaa, oke oke

Ik zal de Gehele Broncode even plaatsen, inclusief het HTML gedeelte, Miss zit daar de fout..., Maar dat denk ik niet...

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<title>E-MAIL ME</title>
</head>
<body background="images/bg103.gif">
<center>
<img src="images/art6432921.gif">


</center>
</html>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
<?

// Print header
print "<h1>Verzend hier je E-mail</h1>";

HERE;

// Show main body

print <<<HERE

<p>Vul hier ALLE gegevens in!

<form action = "sendMail.php"
      method = "post">

  <table>
    <tr>
      <td>E-mail adres* </td>
      <td><input type     = "text"
                 name     = "to"
                 tabindex = "1">
      </td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Onderwerp* </td>
      <td><input type     = "text"
                 name     = "subject"
                 tabindex = "2">
      </td>
    </tr>
    <tr>
      <td>BERICHT* </td>
      <td><textarea name     = "contents"
                    rows     = "10"
                    cols     = "75"
                    tabindex = "3"></textarea>
      </td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Jouw naam* :</td>
      <td><input type     = "text"
                 name     = "name"
                 tabindex = "4">
      </td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Jouw e-mail* :</td>
      <td><input type     = "text"
                 name     = "email"
                 tabindex = "5">
      </td>
    </tr>

    <tr>
      <td>
      <input type     = "submit"
             value    = "Verzenden"
             tabindex = "7">
      </td>
      <td align = "right">
        <p>* Verplichte Velden</p>
      </td>
    </tr>
  </table>

</form>
            
<hr>
 <center><a href="http://mail-me.atspace.cc">SEND MAIL</a></center>          
HERE
;

?>
Gewijzigd op 07/04/2011 22:28:16 door DimSun AkUzA
 
Wouter J

Wouter J

07/04/2011 22:39:29
Quote Anchor link
Ook hierin wordt geen mail verzonden. Post eens een stukje code die aan deze eisen voldoet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php in het begin
mail() in de code
?>
aan het eind
Dit verzend namelijk de mail, en daar gaat het ons om.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

07/04/2011 23:20:12
Quote Anchor link
Nee geen mail functie gebruiken zonder de juiste headers dit is onveilig

Zie phpmailer of mijn favoriet swiftmailer makkelijk te gebruiken

Toevoeging op 07/04/2011 23:20:14:

Nee geen mail functie gebruiken zonder de juiste headers dit is onveilig

Zie phpmailer of mijn favoriet swiftmailer makkelijk te gebruiken
 
DimSun AkUzA

DimSun AkUzA

07/04/2011 23:23:09
Quote Anchor link
SENDMAIL.PHP


<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<title>E-MAIL ME</title>
</head>
<body background="images/bg103.gif">
<center>
<img src="images/art6432921.gif">


</center>
</html>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
<?

include "config.php";

$to       = $_POST["to"];
$subject  = $_POST["subject"];
$contents = $_POST["contents"];
$name     = $_POST["name"];
$email    = $_POST["email"];

if ((!empty($to)) && (!empty($subject)) && (!empty($contents)) &&
    (!
empty($name)) && (!empty($email))){

$headers .= 'From: ' . $name . ' <' . $email . ">\r\n" . 'Reply-To: ' . $email . "\r\n";

mail($to , $subject, $contents, $headers);

print <<<HERE

<h1>De E-mail is VERZONDEN!! </h1>

<p>De E-mail is succesvol VERZONDEN!</p>

<ul>
  <li><a href="main.php">Verstuur nog een E-mail</a></li>
  <li><a href="$siteURL">Home</a></li>
</ul>

<hr>
 <center><a href="http://mail-me.atspace.cc">SEND MAIL</a></center>          

HERE
;
}


else {

print <<<HERE

<h1>De E-mail is NIET VERZONDEN!!</h1>

<p>De E-mail is niet verzonden, vanwege technische redenen.</p>

<p>GA TERUG <a href="main.php">EN PROBEER</a> NOG EEN KEER.</p>

<hr>
            
<center><a href="http://mail-me.atspace.cc">SEND MAIL</a></center>
HERE
;

}


?>
Gewijzigd op 08/04/2011 11:27:43 door DimSun AkUzA
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

08/04/2011 08:59:03
Quote Anchor link
Laat sendMail.php eens zien.
 
DimSun AkUzA

DimSun AkUzA

08/04/2011 11:26:59
Quote Anchor link
Gerben Jacobs op 08/04/2011 08:59:03:
Laat sendMail.php eens zien.


Zie hierboven.....Dat is me sendmail.php......

Iemand nog een suggestie.....wordt er beetje gek van :P

Greetz DimSun
Gewijzigd op 08/04/2011 14:14:02 door DimSun AkUzA
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.