Probleem met eurobellen script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robbert de Brock

Robbert de Brock

07/02/2011 19:43:28
Quote Anchor link
Hoi,

ik heb een aantal eurobellen scripts op mijn website geplaatst bijvoorbeeld om een banner of een linkpartner te kopen deze word dan automatisch na betaling en het invullen van het formulier in de database toegevoegd...

als iemand betaald heeft komt diegene dus bij een pagina uit om zijn gegevens in te vullen:

link, banner url etc... dus diegene vult het formulier in en klikt op toevoegen dan komt er te staan uw advertentie is geplaatst, nu ben ik erachter gekomen dat stel diegene drukt op vernieuwen of terwijl F5 dan word de advertentie nog een keer toegevoegd.

Iemand een verklaring of hier een oplossing voor

Alvast bedankt

Mvg,
Robbert-Jan

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
<?php
include('_include.php');
design_boven($naamsite . ' - Banner kopen');
?>

<h2>Banner kopen</h2><br />
<?php
$actie
= @$HTTP_GET_VARS['actie'];

if ($actie == "") {
include('codecontrole.php'); ?>


<form method='post' action='bannerbetaald.php?actie=toevoegen'>
<strong>Afmeting advertentie:</strong> 234 x 60 pixels (bxh)<br />
Erotische advertenties zijn niet toegestaan</br /></br />
<table>
    <tr>
        <td width='40%'>
            <b>Link:</b>
        </td>
        <td width='60%'>
            <input type='text' name='url' value='http://'>
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td width='40%'>
            <b>Banner Url:</b>
        </td>
        <td width='60%'>
            <input type='text' name='image' value='http://'>
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td width='40%'>
            <b>Advertentie titel:</b>
        </td>
        <td width='60%'>
            <input type='text' name='naam'>
        </td>
    </tr>
</table>
<input type='submit' name='submit' value='Toevoegen'>
</form>
<?php
    }
    
    else if ($actie == "toevoegen"){

    if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST')
    {

       mysql_query("
                            INSERT INTO
                                banners
                            (
                                url,
                                image,
                                naam,
                                rest
                            ) VALUES (
                                '"
.mysql_real_escape_string($_POST['url'])."',
                                '"
.mysql_real_escape_string($_POST['image'])."',
                                '"
.mysql_real_escape_string($_POST['naam'])."' ,
                                '30'
                            )
                        "
);  
        
            echo "Uw advertentie is geplaatst!";
        
     }
     }

    
        
design_onder('1');
?>
Gewijzigd op 07/02/2011 19:47:35 door Robbert de Brock
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 18:36:11
 

07/02/2011 19:58:47
Quote Anchor link
Euh sowieso $_GET gebruiken.
Post/Redirect/Get kun je hiervoor gebruiken.
Of sessions.
Of hidden vars.
 
Robbert de Brock

Robbert de Brock

07/02/2011 20:04:53
Quote Anchor link
Waar moet ik in dit script de $_GET zetten dan?
en ik zou niet weten hoe of waar ik de sessions of hidden vars moet gebruiken
 

07/02/2011 20:07:03
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.