Probleem met gegevens uit de database halen.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Patrick cos

patrick cos

03/05/2013 10:54:34
Quote Anchor link
Ik ben al een tijdje bezig om een script werktend te krijgen.
Waarschijnlijk staat het in een oude php versie geschreven, maar ik kan de verandingen niet vinden.
Het heeft namelijk wel gewerkt.

Hieronder het script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<? include("../beheer/inc/db.php");

$inhoudsquery =
    "SELECT
       mail_id,
       mail_name
     FROM
       cs_mail
     ORDER BY
        mail_id
     DESC
    "
;

  $inhoudsresult = mysql_query($inhoudsquery)or die(mysql_error());

  while ($row=mysql_fetch_array($inhoudsresult)) {
      $mail_id_menu = $row["mail_id"];
    $mail_name_menu = correctcontent($row["mail_name"]);
    
    $inhoud .= "<li><a href=\"mail.php?id=$mail_id_menu\"";
    
    if ($mail_id_menu==$id) {
        $inhoud .= " style=\"color: #990000;\"";
    }

    
    $inhoud .= " target=\"rechts\">$mail_name_menu</a></li>";
  }

?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"
    "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" lang="nl" xml:lang="nl" >

<head>

<title>Mail</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<meta http-equiv="refresh" content="60">

<link href="/beheer/inc/3col_leftNav.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<style type="text/css">
html,body {
    overflow-x:hidden;
}
</style>

</head>
<body >

<div id="navBar">
  <div id="sectionLinks">
    <h3>Mail</h3>
    <ul>
      <li><a href="/beheer/mail.php" target="rechts">Nieuw</a></li>
      
      <?=$inhoud?>
      
    </ul>
  </div>
</div>

</body>
</html>
Gewijzigd op 03/05/2013 11:05:35 door Patrick cos
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 10:29:16
 
Kris Peeters

Kris Peeters

03/05/2013 11:01:49
Quote Anchor link
Wat dit laatste betreft:
Zet je code tussen [code] en [/code]
 
Patrick cos

patrick cos

03/05/2013 11:04:30
Quote Anchor link
Kris Peeters op 03/05/2013 11:01:49:
Wat dit laatste betreft:
Zet je code tussen [code] en [/code]


Bedankt veranderd.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

03/05/2013 11:07:05
Quote Anchor link
Misschien is het gewoon
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$inhoud?>

Doe eens

<?php echo $inhoud; ?>

-----

Krijg je iets van errors te zien? Die horen we graag.
Ik zie verder niet direct fouten (maar er zijn wel dingen waar het kan fout lopen...)
Gewijzigd op 03/05/2013 11:09:06 door Kris Peeters
 
Patrick cos

patrick cos

03/05/2013 11:12:48
Quote Anchor link
Kris Peeters op 03/05/2013 11:07:05:
Misschien is het gewoon
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$inhoud?>

Doe eens

<?php echo $inhoud; ?>

-----

Krijg je iets van errors te zien? Die horen we graag.
Ik zie verder niet direct fouten (maar er zijn wel dingen waar het kan fout lopen...)


Dat was dus het eerst waar ik aan dacht, nog even voor de zekerheid getest.
Maar ik krijg al resultaat een wit scherm zonder resultaat.

Als ik het 2de gedeelte van het script gebruik (na <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN")
dan wordt er wel Mail en & Nieuw weergegeven, maar zonder inhoud.

Toevoeging op 03/05/2013 11:29:43:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$mail_name_menu = correctcontent($row["mail_name"]);


Ik ben er net achtergekomen dat als ik correctcontent weghaal

en
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$inhoud?>
laat staan
dat ik dan eindelijk wel alles weergegeven krijg, maar zodra ik er 1 aanklik dan verschijnt deze niet in het andere venster...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.