Probleem met gemiddelde

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Task b

task b

09/08/2010 15:30:48
Quote Anchor link
Hallo zit met een probleem.
Ik heb een database tabel die er alsvolgt uitziet
datum(date YYYY-MM-DD), hour(TIME), lengte(int2), breedte(int2)

wat ik nou eigenlijk wil is de gemiddelde lengte per dag eruit halen. Om dat te doen moet ik dus eerst alle lengtes per uur optellen en daarvan het gemiddelde bereken. Maar heb eerlijk gezegd geen idee hoe dat moet. Zelf heb ik het zo zitten te proberen

SELECT DAY(datum), AVG(lengte)as gemiddelde FROM valueTabel. Maar krijg dan maar 1 waarde. Weet iemand hoe ik dit opgelost krijg? eigenlijk wil ik dus een gemiddelde lengte per dag zien.. maar dit werkte niet AVG(DAY(datum)lengte) - was ook een wanhoopspoging :P. Iemand ideen, alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 18:21:55
 
Johan Dam

Johan Dam

09/08/2010 15:41:47
Quote Anchor link
voeg er eens GROUP BY datum aan toe?
 
Task b

task b

09/08/2010 15:55:09
Quote Anchor link
Ah het werkt, hartstikke bedankt. Sql is nog niet me sterkste punt :P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.