Probleem met GeSHi

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ruud van Dijk

Ruud van Dijk

13/03/2008 11:07:00
Quote Anchor link
als men een reply post op mn forum en hij word uitgelezen
hightlight hij de php codes

probleem is dat alles gehighlight word en voorzien van rijnummer terwijl ik dat alleen wil met de daadwerkelijk codes hoe kan ik dit het beste oplossen?

Ik dacht zelf aan een BB code aan maken genaamd [CODE] en dat hij alles binnen [CODE] en [/CODE] alleen nummert en hightlight

hoe doe ik dit?? want om te nummer moet ik bijvoorbeeld enable_line_numbers(GESHI_FANCY_LINE_NUMBERS, 37); gebruiken.

en ik wil alleen de daadwerkelijke code nummeren
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ruud van Dijk
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 22:47:26
 
Jelle Posthuma

Jelle Posthuma

13/03/2008 11:11:00
Quote Anchor link
als je tags wilt plaatsen hier en niet wilt dat die geparsed moeten worden, moet je er ff [ignore][/ignore] tags omheen zetten.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.