Probleem met includen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bart Defraye

Bart Defraye

25/04/2006 20:38:00
Quote Anchor link
Ik krijg mijn document geinclude maar als ik dan met een get werk dan gaat hij naar men query maar hoe laat ik die ook includen?

http://cock-front.fubart.be/new/

hier een voorbeeld
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 19:03:05
 
PHP Newbie

PHP Newbie

25/04/2006 20:40:00
Quote Anchor link
ff code posten ;-)
 
Bart Defraye

Bart Defraye

25/04/2006 20:46:00
Quote Anchor link
dit is dus men code van men goingout.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
<? include_once "config.php";
    // maak lijst van komende fuiven aan        
    echo "Komende fuiven.<br><br>";  
    
    $query = mysql_query("SELECT * FROM fuiven WHERE Datum >= NOW() ORDER BY Datum ASC");  
    while ($list = mysql_fetch_object($query))  
        {
  
        if ($list->Gecontroleerd == "Ja")
            {

            $unixtime = strtotime($list->Datum);
                    
            echo "# <a href=goingout.php?id=$list->id target='_self'>";  
            $fuif = "$list->Fuifnaam";
            $venue= "$list->Venue";
            $stad= "$list->Stad";
            echo "".date("d-m",$unixtime)." $fuif @ $venue, $stad</a><BR>";

            }

        
        // als er op komende fuiven is geklikt  
        
        if($_GET['id'] == "$list->id")
            {
  
            $query1 = mysql_query("SELECT * FROM fuiven WHERE id='".$_GET['id']."' ");  
            while ($list1 = mysql_fetch_object($query1))  
                {

                $unixtime = strtotime($list1->Datum);
                
                echo "
                <table>
                <tr><TD colspan='2'>&nbsp;</td></TR>
                <tr><td width='25'>&nbsp;</td>
                <td bgcolor='#CCCCCC'>
                <table width='400 border='0' cellpadding='2' cellspacing='0'>
                <tr><TD colspan='2' valign='top'><a href=$list1->Flyer><img src='$list1->Flyer'</img></a></td></TR>
                <tr><TD colspan='2'>&nbsp;</td></TR>
                <tr><TD colspan='2' valign='top'><b>$list1->Fuifnaam</td></TR>
                <tr><TD colspan='2'><hr color='#000000' width='100%' size='1'></td></TR>
                  <tr><TD valign='top'>Plaats:</td><TD>$list1->Venue, $list1->Stad</td></TR>
                                  <tr><TD valign='top'>Datum:</td><TD>"
.date("d-m-Y H:i:s",$unixtime)."</td></TR>  
                <tr><TD valign='top'>Organisator:</td><TD><a href=$list1->Orgwebsite target='_blank'>$list1->Organisator</a></td></TR>
                <tr><TD valign='top'>ADK:</td><TD>$list1->ADK</td></TR>
                <tr><TD valign='top'>VVK:</td><TD>$list1->VVK</td></TR>  
                <tr><TD valign='top'>Contact:</td><TD><a href=mailto:$list1->Contact>$list1->Contact</a></td></TR>
                <tr><TD width='120' valign='top'>Commentaar:</td><TD>$list1->Commentaar</td></TR>  
                </table>
                <tr><TD colspan='2'>&nbsp;</td></TR>
                 </td></tr></table>"
;  
                }      
            }
        }


?>


en dit van men main.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php
      switch (strtolower($_GET['page'])) :
        case(
"home") :
            include ('home.php');
            break;
            
        case(
"pics") :
            include ('pictures.php');
            break;
            
        case(
"members") :
            include ('members.php');
            break;
            
        case(
"events") :
            include ('goingout.php');
            break;
            
        case(
"spots") :
            include ('spots.php');
            break;
            
        case(
"links") :
            include ('links.php');
            break;
            
        case(
"contact") :
            include ('contact.php');
            break;

            
        default:

            include ('home.php');
            break;
    endswitch;

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bart Defraye
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

25/04/2006 20:57:00
Quote Anchor link
Volgens mij werkt alles naar toebehoren...
Ik ontdek zo geen problemen..
 
Bart Defraye

Bart Defraye

25/04/2006 21:10:00
Quote Anchor link
wel als ik op een event klik wil ik dat de query ook geinclude wordt in men main.php...
nu gaat hij gewoon uit men layout
 
M Ypma

M Ypma

25/04/2006 21:13:00
Quote Anchor link
dat komt omdat je in je goingout.php linkt naar je goingout.php?id=1 ipv ?page=goingout&id=1.
 
Bart Defraye

Bart Defraye

25/04/2006 21:20:00
Quote Anchor link
thx mate...
ben volledig noob en toch beetje aant prutsen en aan het bijleren
zou ook graag zien hoe ik die titels wegkrijg en naar een volledig nieuwe pagina ga zonder de titels van de andere fuiven
 
M Ypma

M Ypma

25/04/2006 21:26:00
Quote Anchor link
door prutsen leer je:)
de titels weg va nde andere fuiven kan je oplossen door:
if ($_GET['id']=='') {
print je titels
}

als id nu een waarde mee krijgt zullen de andere titels wegblijven:)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.