probleem met kalender en resultaten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

26/02/2004 13:24:00
Quote Anchor link
Ik zit met het volgende script in mijn kalender:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
     if ($obj->uit_thuis == "Ja" && $obj->uitslag== '3-0' OR $obj->uitslag== '3-2' OR $obj->uitslag== '3-1')
     {

     echo"<td><div align=\"center\"><font color=\"#000000\" size=\"2\" face=\"Verdana\">$obj->uitslag</font></div></td>";
     }

elseif ($obj->uit_thuis=="Ja" && $obj->uitslag== '0-3' OR $obj->uitslag== '2-3' OR $obj->uitslag== '1-3')
{

echo "<td><div align=\"center\"><font color=\"#FF0000\" size=\"2\" face=\"Verdana\">$obj->uitslag</font></div></td>";
}

elseif ($obj->uit_thuis=="Nee" && $obj->uitslag== '1-3' OR $obj->uitslag== '0-3' OR $obj->uitslag== '2-3')
{

echo "<td><div align=\"center\"><font color=\"#000000\" size=\"2\" face=\"Verdana\">$obj->uitslag</font></div></td>";
}

elseif ($obj->uit_thuis=="Nee" && $obj->uitslag== '3-1' OR $obj->uitslag== '3-2' OR $obj->uitslag== '3-0')
{

echo "<td><div align=\"center\"><font color=\"#FF0000\" size=\"2\" face=\"Verdana\">$obj->uitslag</font></div></td>";                 
echo "</tr>";
}
}
                  
?>


Dit houdt in dat wanneer een thuiswedstrijd verloren wordt, dat de uitslag dan in het rood gaat staan. Bij een gewonnen wedstrijd blijft het in het zwart.
Wanneer m'n ploeg echter bezoekende ploeg is en ze verliezen, dan moet die uitslag ook in het rood komen te staan!! En dat gebeurt niet, weet iemand hier raad mee hoe het komt dat dit niet wil lukken?
Voor de thuismatchen werkt alles perfect, maar niet voor uitmatchen

alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 08:13:08
 
Peanuts

peanuts

26/02/2004 13:55:00
Quote Anchor link
Doordat je $obj->uitslag een charvar is en je de score niet opsplits in punten uit en punten thuis

zal je nooit echt een makkelijk overzicht kunnen krijgen .... om nou toch een goed overzichtelijke code te krijgen zal ik het wat duidelijker voor je maken ..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php
     if ($obj->uit_thuis == "Ja" )
     {

         if($obj->uitslag== '3-0' OR $obj->uitslag== '3-2' OR $obj->uitslag== '3-1')  
         {

             echo '<td><div align="center"><font color="#000000" size="2" face="Verdana">'.$obj->uitslag.'</font></div></td>';
           
         }

         elseif ($obj->uitslag== '0-3' OR $obj->uitslag== '2-3' OR $obj->uitslag== '1-3')
         {

             echo '<td><div align="center"><font color="#FF0000" size="2" face="Verdana">'.$obj->uitslag.'</font></div></td>';
         }
           
    }

    elseif ($obj->uit_thuis=="Nee")
    {

        if($obj->uitslag== '1-3' OR $obj->uitslag== '0-3' OR $obj->uitslag== '2-3')
        {

            echo '<td><div align="center"><font color="#000000" size="2" face="Verdana">'.$obj->uitslag.'</font></div></td>';     
        }

        elseif ($obj->uitslag== '3-1' OR $obj->uitslag== '3-2' OR $obj->uitslag== '3-0')
        {

            echo '<td><div align="center"><font color="#FF0000" size="2" face="Verdana">'.$obj->uitslag.'</font></div></td>';
        }
    }
                  
    
    echo '</tr>';
 
                    
?>
 
Peanuts

peanuts

26/02/2004 13:56:00
Quote Anchor link
je ziet dan ook meteen dat je minder if statements hebt aangezien je niet iedere keer kijkt of het uit of thuis is..
 

26/02/2004 14:41:00
Quote Anchor link
als ik uw code gebruik, dan krijg ik geen enkel resultaat te zien...??
 

26/02/2004 14:41:00
Quote Anchor link
als ik uw code gebruik, dan krijg ik geen enkel resultaat te zien...??
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.